Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monicskaa píše:
Mufice: mě se do toho jejího menu vůbec nehodila ta zelňačka…asi se jí to moc nepovedlo no…
Ta zelnačka vypadala divně, spíš to bylo jak kulajda takové bílé ![]()
lucineeccka píše:MUFICE píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Silwinka87 píše:Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotinykometa32 píše:No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?Silwinka87 píše:Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00…To je super…
![]()
![]()
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá..
To je přesně důvod, proč to nechci používat ![]()
RyBANA píše:Silwinka87 píše:
Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně..Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární..
Já teda vegetu nedávám do jídle který vařím, ale miluju ji na rohlíku nebo chlebu s máslem, sýrem…
Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:11![]()
Nebo mozzarelu si tím sypu…naučil mě na to táta a těžko se toho zbavuje
madam je gurmán co?
já za mlada milovala chleba s máslem a kečupem ![]()
Silwinka87 píše:
No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička..![]()
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské..A pak,jeden chlap..Aspoň něco
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval…
Nj ona si totiž myslela že když si vezme výstřih a udělá „dobrý den, kozy ven“ tak ji budou chlapi dávat hodně bodů ![]()
lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.
Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90
. Je jich klasicky šest v balení…
KPKristy píše:lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
Díky za typ
Takže ty zdravý vyjdou cenově stejně jako ty plný éček.
Silwinka87 píše:Nj ona si totiž myslela že když si vezme výstřih a udělá „dobrý den, kozy ven“ tak ji budou chlapi dávat hodně bodů
No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička..![]()
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské..A pak,jeden chlap..Aspoň něco
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval…
lucineeccka píše:KPKristy píše:lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
![]()
Díky za typ
Přesně tak, taky jsem koukala jako blázen!
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť ![]()
KPKristy píše:lucineeccka píše:Přesně tak, taky jsem koukala jako blázen!KPKristy píše:lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
![]()
Díky za typ
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť
To je pravda,Natur jsou opravdu bez chuti..Taky díky za radu..Hned jak pojedeme nakupovat,tak si pořídím od každého druhu jeden..
![]()
Jsem zvědavá co budou dneska vařit ti slavní a hlavně kdo bude vařit jako první.. ![]()
Silwinka87 píše:KPKristy píše:To je pravda,Natur jsou opravdu bez chuti..Taky díky za radu..Hned jak pojedeme nakupovat,tak si pořídím od každého druhu jeden..lucineeccka píše:Přesně tak, taky jsem koukala jako blázen!KPKristy píše:lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
![]()
Díky za typ
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť![]()
Jsem zvědavá co budou dneska vařit ti slavní a hlavně kdo bude vařit jako první..
Dneska by měla vařit T. Kostková, pt v ukázkách bylo, jak vyhlíží hosty a říkala, že je zvědavá jak dítě, kdo k nim přijde ![]()
Jéé..Tak tu mám zrovna ráda,tuto herečku,jsem zvědavá,co bude vařit..
![]()
tak jsem právě zhlédla ty speciály a musím se smát. Ta Jindra má fakt sebevědomí, že to až možné není. Chtěla bych mít aspoň špetku toho jejího
No a chudá chlap doma
To musí být podpantoflák ![]()
Já jsem taky zvědavá jak budou vařit herci. Jo a až se chlap ve středu vrátí domů a zjistí, že je prostřeno v 18 i ve 20, tak ho asi trefí šlak
![]()
M-a-j-a píše:
tak jsem právě zhlédla ty speciály a musím se smát. Ta Jindra má fakt sebevědomí, že to až možné není. Chtěla bych mít aspoň špetku toho jejíhoNo a chudá chlap doma
To musí být podpantoflák
Já jsem taky zvědavá jak budou vařit herci. Jo a až se chlap ve středu vrátí domů a zjistí, že je prostřeno v 18 i ve 20, tak ho asi trefí šlak
![]()
Jo jo..Její sebevědomí by chtěla mít nejedna ženská..
No můj z toho měl infarkt včera,když se podíval do TV programu..Ale on se na to se mnou občas dívá..Zrovna včera jsme se dívali spolu a minulý týden taky,zrovna když tam byla slečna Nikol ![]()
Tak se mě ptal,co to tam vybírají za lidi..Je fakt že dřív se tam lidi víc snažili… ![]()
Tak to můj chlap mi u toho zásdaně dělá bugr. Zrovna v tu chvíli musí začít s něčím bouchat a nebo tady na sebe hulákají s malou. A strašně se mi směje, že nic nelyším
![]()
tak jsem dokoukala speciály a musím teda říct že by mě paní Jindřiška točila, pořád se musí navážet mršina… vím že chce vyhrát, ale takhle???