Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
20.12.11 11:12
monicskaa píše:
Mufice: mě se do toho jejího menu vůbec nehodila ta zelňačka…asi se jí to moc nepovedlo no…

Ta zelnačka vypadala divně, spíš to bylo jak kulajda takové bílé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 11:13
lucineeccka píše:
MUFICE píše:
Silwinka87 píše:
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla.. :D
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:
Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky :oops: :oops: :oops:
No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá.. :think:
Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotiny :palec:
Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.

To je přesně důvod, proč to nechci používat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.12.11 11:14
RyBANA píše:
Silwinka87 píše:
Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně.. :mrgreen: Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární.. :nevim:

Já teda vegetu nedávám do jídle který vařím, ale miluju ji na rohlíku nebo chlebu s máslem, sýrem… :oops: :mrgreen: Nebo mozzarelu si tím sypu…naučil mě na to táta a těžko se toho zbavuje :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:11

madam je gurmán co? :mrgreen: já za mlada milovala chleba s máslem a kečupem :lol:

Silwinka87 píše:
No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička.. :palec: :mrgreen:
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské.. :lol: A pak,jeden chlap..Aspoň něco :mrgreen:
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval… :D

Nj ona si totiž myslela že když si vezme výstřih a udělá „dobrý den, kozy ven“ tak ji budou chlapi dávat hodně bodů :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
20.12.11 11:15
lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.

Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90 :palec: . Je jich klasicky šest v balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.12.11 11:24
KPKristy píše:
lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.
Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90 :palec: . Je jich klasicky šest v balení…

8o 8o Díky za typ :))Takže ty zdravý vyjdou cenově stejně jako ty plný éček.

• Citovat
  • Upravit
50133
20.12.11 11:31
Silwinka87 píše:
No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička.. :palec: :mrgreen:
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské.. :lol: A pak,jeden chlap..Aspoň něco :mrgreen:
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval… :D
Nj ona si totiž myslela že když si vezme výstřih a udělá „dobrý den, kozy ven“ tak ji budou chlapi dávat hodně bodů :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 11:35
lucineeccka píše:
KPKristy píše:
8o 8o Díky za typ :))Takže ty zdravý vyjdou cenově stejně jako ty plný éček.

Přesně tak, taky jsem koukala jako blázen!
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 11:40
KPKristy píše:
lucineeccka píše:
KPKristy píše:
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť :nevim:

To je pravda,Natur jsou opravdu bez chuti..Taky díky za radu..Hned jak pojedeme nakupovat,tak si pořídím od každého druhu jeden.. :palec: :kytka:
Jsem zvědavá co budou dneska vařit ti slavní a hlavně kdo bude vařit jako první.. :think:

• Citovat
  • Upravit
50133
20.12.11 11:42
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
lucineeccka píše:
KPKristy píše:
A co se týká chuti, jsou překvapivě výrazné. Mám pocit, že třeba Natur od Vitany je sice bez glutamátu, ale nemá vůbec žádnou chuť :nevim:
To je pravda,Natur jsou opravdu bez chuti..Taky díky za radu..Hned jak pojedeme nakupovat,tak si pořídím od každého druhu jeden.. :palec: :kytka:
Jsem zvědavá co budou dneska vařit ti slavní a hlavně kdo bude vařit jako první.. :think:

Dneska by měla vařit T. Kostková, pt v ukázkách bylo, jak vyhlíží hosty a říkala, že je zvědavá jak dítě, kdo k nim přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 11:51

MUFICE

Jéé..Tak tu mám zrovna ráda,tuto herečku,jsem zvědavá,co bude vařit.. :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
20.12.11 12:19

tak jsem právě zhlédla ty speciály a musím se smát. Ta Jindra má fakt sebevědomí, že to až možné není. Chtěla bych mít aspoň špetku toho jejího :-) No a chudá chlap doma :-) To musí být podpantoflák :-)

Já jsem taky zvědavá jak budou vařit herci. Jo a až se chlap ve středu vrátí domů a zjistí, že je prostřeno v 18 i ve 20, tak ho asi trefí šlak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 12:37
M-a-j-a píše:
tak jsem právě zhlédla ty speciály a musím se smát. Ta Jindra má fakt sebevědomí, že to až možné není. Chtěla bych mít aspoň špetku toho jejího :-) No a chudá chlap doma :-) To musí být podpantoflák :-)Já jsem taky zvědavá jak budou vařit herci. Jo a až se chlap ve středu vrátí domů a zjistí, že je prostřeno v 18 i ve 20, tak ho asi trefí šlak :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo..Její sebevědomí by chtěla mít nejedna ženská..
No můj z toho měl infarkt včera,když se podíval do TV programu..Ale on se na to se mnou občas dívá..Zrovna včera jsme se dívali spolu a minulý týden taky,zrovna když tam byla slečna Nikol :mrgreen:
Tak se mě ptal,co to tam vybírají za lidi..Je fakt že dřív se tam lidi víc snažili… :think:

• Citovat
  • Upravit
16492
20.12.11 12:53

Tak to můj chlap mi u toho zásdaně dělá bugr. Zrovna v tu chvíli musí začít s něčím bouchat a nebo tady na sebe hulákají s malou. A strašně se mi směje, že nic nelyším :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
20.12.11 13:21

tak jsem dokoukala speciály a musím teda říct že by mě paní Jindřiška točila, pořád se musí navážet mršina… vím že chce vyhrát, ale takhle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.12.11 13:39

Stejně nevyhraje, má málo bodů… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie