Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kohoutek
20.12.11 09:54

Přesně tak, manželce to říci nemohu, poslala by mě někam. A hlavně by mi už neuvařila a byl by konec sexování, to by byla hrůza!
Proto si ten vztek musím vybít na vás :-D

• Citovat
  • Upravit
6224
20.12.11 09:55
tatranka1 píše:
Kohoutek píše:
Jo, já rád drbu se ženskýma. Vy mě totiž dokážete rozesmát, to chlapi nikoliv. :-D Tak jen tak dál holky. :-)
taky ráda drbu s chlapama,ale že bych lezla někam do webů pro chlapy?!Kdybych věděla ,že ten můj diskutuje na emiminu nebo podobném webu,řekla bych mu ,že je fakt divnej,ne úchyl,ale divnej,že to snad ani neni chlap.Sorry

:mrgre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: en:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 09:58
To si nemyslím, ale koukám na pořad o vaření a někdy mě ten extrém odvede myšlenkama od jídla a nakonec vidím už jen bodování :roll: Neříkám včera, že byl extrém.
Kohoutek píše:
Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český :-D

To si nemyslím, ale koukám na pořad o vaření a chci se přiučit, ale někdy mě ten extrém odvede mysl od jídla a vidím pak už jen bodování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 10:00
Kohoutek píše:
Přesně tak, manželce to říci nemohu, poslala by mě někam. A hlavně by mi už neuvařila a byl by konec sexování, to by byla hrůza!
Proto si ten vztek musím vybít na vás :-D

Zajímavé vybíjení se, bejt tebou vlezu jinam, kde se vybiješ jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 10:01

Tatranko, na úvodní straně je psáno, že tento web je pro maminky, babičky, ale i pro tatínky, takže pro mě místo tady je určitě také. :-)

• Citovat
  • Upravit
6224
20.12.11 10:04

Holky, tak ho nechte ať se vybije :mrgreen: ..když si ho nebudem všímat,nebude ho to tak bavit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 10:11

Si vždycky, když tady takovýho nějakýho vidím, představím jak jde večer za chlapama do hospody nebo na tenis a kecaj o tom co dělali a tady ten vybafne: no v diskuzi na emiminu holky říkaly… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 10:12

Copak nemohu říci svůj názor? Proč by měl být jen ten váš správný?! Alespoň jsem vám to tady trochu okořenil, když už ty jídla nestojí za nic ! :mrgreen: A především máte zase o čem drbat! :-D

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.12.11 10:20

Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla.. :D
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kohoutek
20.12.11 10:21

Rybano já se tím netajím, ba naopak. Díky mně už tady je několik mužů, kteří sem chodí pravidelně. A byl bych rád , kdyby jich tady bylo vícero. Nebyla by to alespoň taková jednotvárná slepičárna. Óh, teď jsem vás asi urazil milé dámy, že? Promiňte mi to prosím. Chci mezi vás zapadnout přeci v dobrém :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13142
20.12.11 10:23
Silwinka87 píše:
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:

Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.12.11 10:24
janca84 píše:
Hodaka píše:
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paní :lol:Holky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo :think: no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím :nevim: brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt :zed:
Ty seš teda mamina :mrgreen: :mrgreen: Hele,zítra nachystej šťávu,kýbl,volnou ruku a můžeš koukat třeba až do konce. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

díky, blbá sem že mě to nenapadlo :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
20.12.11 10:34
Kohoutek píše:
Rybano já se tím netajím, ba naopak. Díky mně už tady je několik mužů, kteří sem chodí pravidelně. A byl bych rád , kdyby jich tady bylo vícero. Nebyla by to alespoň taková jednotvárná slepičárna. Óh, teď jsem vás asi urazil milé dámy, že? Promiňte mi to prosím. Chci mezi vás zapadnout přeci v dobrém :kytka:

Nefandi si :mrgreen: Tady jen tak někoho neurazíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.12.11 10:34
Kohoutek píše:
Proto si ten vztek musím vybít na vás :-D

ach jo :roll:
Jinak souhlasím s Rybanou co se týče pohledu na chlapa který chodí na emimi, výjimkou je Jura, to není tlučhuba ;)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.12.11 10:36
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:
Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky :oops: :oops: :oops:

No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá.. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky