Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru
To je v pořádku - jsme drbny, pořad tě nudí, tak mazej kykyrýkat do nějaké zajímavější diskuse.
Vážně nechápu, proč má někdo potřebu se vyjadřovat k tématu, které mu nic neříká
![]()
Nemluví z nás dokonalost, jen by jsme každá neměla na to žaludek se prezentovat a dělat ostudu sobě a celé rodině jako to bylo v minulých dílech. A podle mě, když někdo vleze na kameru a vidí ho celej národ, tak by to mělo mít k tý dokonalosti blízko a nebo alespoň nešokovat diváky. Navíc mi poslední dobou připadá, že to s vařením nemá nic společnýho. Ale občas se tam prima parta objeví a to je pak jiný kafe. Kohoutku nemůžeš myslet jako ženská, chlapi myslí jinak víš ![]()
tatranka1 píše:..............KPKristy píše:jo,předloňskou kolekci,tepláky loňské,triko kolekce loňské pozdní léto.dělala jsem v tom od začátku založení firmy do února 2011,tak to mám doost najetýtatranka1 píše:Ona měla i bundu?Danny841 píše:měla bundu ,tepláky i tričko SAM-asi měli slevyHodaka píše:Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky
Jo a ta bloncka v teplákáchi když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK
![]()
![]()
![]()
To jsem nějak prošvihla. No, tak to je buranka teda. Šusťák a ještě komplet k tomu, šmarjá. A tak jde do televize…![]()
Ale mě to říká. Chtěl bych vás vidět na jejich místě! V tom pořadu myslím a pak vás vidět jak další dámy tady o vás tak pěkně mluví.
To by byla sranda
Tak holky změníme téma, co byste tam uvařili vy? Čím byste se snažili oslnit? Teplákama to asi nebude, co? ![]()
A Vážený pane,naučte se česky!!!! Pořad se píše s krátkým A!!!
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru
A jestli Vás sere manželka,tak si to vyřiďte s ní!!! My si tady kdákáme abychom nemusely obtěžovat své manžely!!!
Že přišla v teplákách mě uniklo…já sledovala Jindřišku a paní učitelku. ![]()
Kohoutek píše:
My jsme drbny, ale ty chlap, jdeš na drbací, vyloženě ženský web poučovat ![]()
Milé ![]()
Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český ![]()
Kohoutek píše:
Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český
Překlem je když se chyba udělá jednou…ne opakovaná chyba v tomtéž slově… To víš,že nikdo není dokonalý,to my víme… toto je drbárna,tak nás nech v klidu drbat a pošli sem večer i manželku a budeš mít klid!
Jo, já rád drbu se ženskýma. Vy mě totiž dokážete rozesmát, to chlapi nikoliv.
Tak jen tak dál holky. ![]()
ženský prostě drbou, tak se stim smiř a jestli ti to vadí, tak sem nelez ne???jedoduché
![]()
Chlapi, že nejsou drbací? Ten můj nosil z práce takový hlody, kam se ženský hrabou. A to tam byli samí chlapi, jedna ženská:-)
Kohoutek píše:
a manželce to říct nemůžeš tak si chladíš žáhu tady co ![]()
No chlapi vůbec rádi říkaj jak jsou tchýně na prd a ženský drbny - ale víme jaká je realita
![]()