Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
20.12.11 09:13
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru :mrgreen:

To je v pořádku - jsme drbny, pořad tě nudí, tak mazej kykyrýkat do nějaké zajímavější diskuse.
Vážně nechápu, proč má někdo potřebu se vyjadřovat k tématu, které mu nic neříká :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 09:20

Nemluví z nás dokonalost, jen by jsme každá neměla na to žaludek se prezentovat a dělat ostudu sobě a celé rodině jako to bylo v minulých dílech. A podle mě, když někdo vleze na kameru a vidí ho celej národ, tak by to mělo mít k tý dokonalosti blízko a nebo alespoň nešokovat diváky. Navíc mi poslední dobou připadá, že to s vařením nemá nic společnýho. Ale občas se tam prima parta objeví a to je pak jiný kafe. Kohoutku nemůžeš myslet jako ženská, chlapi myslí jinak víš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 09:22
tatranka1 píše:
KPKristy píše:
tatranka1 píše:
Danny841 píše:
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákách :roll: i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK :lol:
Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky :roll: :lol: :lol: :lol:
měla bundu ,tepláky i tričko SAM-asi měli slevy :mrgreen:
Ona měla i bundu? 8o
To jsem nějak prošvihla. No, tak to je buranka teda. Šusťák a ještě komplet k tomu, šmarjá. A tak jde do televize… :roll:
jo,předloňskou kolekci,tepláky loňské,triko kolekce loňské pozdní léto.dělala jsem v tom od začátku založení firmy do února 2011,tak to mám doost najetý :mrgreen: :mrgreen:
..............
Beztak jí do toho navlíkli, aby dělala reklamu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 09:22

Ale mě to říká. Chtěl bych vás vidět na jejich místě! V tom pořadu myslím a pak vás vidět jak další dámy tady o vás tak pěkně mluví. :mrgreen: To by byla sranda :-D Tak holky změníme téma, co byste tam uvařili vy? Čím byste se snažili oslnit? Teplákama to asi nebude, co? :-D

• Citovat
  • Upravit
5502
20.12.11 09:24

A Vážený pane,naučte se česky!!!! Pořad se píše s krátkým A!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.12.11 09:25
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru :mrgreen:

A jestli Vás sere manželka,tak si to vyřiďte s ní!!! My si tady kdákáme abychom nemusely obtěžovat své manžely!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.12.11 09:29

Že přišla v teplákách mě uniklo…já sledovala Jindřišku a paní učitelku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 09:40
Kohoutek píše:

My jsme drbny, ale ty chlap, jdeš na drbací, vyloženě ženský web poučovat :mrgreen:
Milé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 09:41

Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český :-D

• Citovat
  • Upravit
5502
20.12.11 09:44
Kohoutek píše:
Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český :-D

Překlem je když se chyba udělá jednou…ne opakovaná chyba v tomtéž slově… To víš,že nikdo není dokonalý,to my víme… toto je drbárna,tak nás nech v klidu drbat a pošli sem večer i manželku a budeš mít klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 09:47

Jo, já rád drbu se ženskýma. Vy mě totiž dokážete rozesmát, to chlapi nikoliv. :-D Tak jen tak dál holky. :-)

• Citovat
  • Upravit
6224
20.12.11 09:47

ženský prostě drbou, tak se stim smiř a jestli ti to vadí, tak sem nelez ne???jedoduché :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.12.11 09:48

Chlapi, že nejsou drbací? Ten můj nosil z práce takový hlody, kam se ženský hrabou. A to tam byli samí chlapi, jedna ženská:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.12.11 09:50
Kohoutek píše:

a manželce to říct nemůžeš tak si chladíš žáhu tady co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 09:51

No chlapi vůbec rádi říkaj jak jsou tchýně na prd a ženský drbny - ale víme jaká je realita :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí