Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:Banny.J píše:Třeba to byly fotky PŘED šesti dětma…
Jsem teda čuměla jakou má kost manželku - na těch obrazech, ty jo, po šesti dětech…
jj to mě taky napadlo. Anebo kvalitní retuš
Banny.J píše:KPKristy píše:Banny.J píše:Třeba to byly fotky PŘED šesti dětma…
Jsem teda čuměla jakou má kost manželku - na těch obrazech, ty jo, po šesti dětech…
Taky bych to viděla na retuš..Fotoshop dokáže divy.. ![]()
nebuďte škaredý, jaká retuš, copak si myslíte, že mistr světa, který vaří jen z poctivého a nemá rád mraženou zeleninu, by bral něco jiného, než superman(t)ku, která i po 6ti dětech, kdy minimálně jedno kojila 2.5 roku, vypadá jak Claudia Shiffer? ![]()
Proč to ranní vysílání zase posunuli? Teď to začíná až po desáté.
elanaa píše:
nebuďte škaredý, jaká retuš, copak si myslíte, že mistr světa, který vaří jen z poctivého a nemá rád mraženou zeleninu, by bral něco jiného, než superman(t)ku, která i po 6ti dětech, kdy minimálně jedno kojila 2.5 roku, vypadá jak Claudia Shiffer?
Proč myslíte, že chtěl vyhrát? Aby měl příspěvek na další plastiku své ženy:-)
hofka píše:
Jo, taky doma nadavame ![]()
hofka píše:
Všechny televize ty pořady bezdůvodně přesunují, před pár měsíci mi přesunula Nova - Ženatý se závazky z 9h na 11h
Koukala jsem na to vždy u snídaně a ted mám útrum ![]()
Silwinka87 píše:Banny.J píše:Taky bych to viděla na retuš..Fotoshop dokáže divy..KPKristy píše:Banny.J píše:Třeba to byly fotky PŘED šesti dětma…
A já si zase myslím, že on má asi druhou manželku a s tou třeba jenom 2 děti. První se s ním rozvedla, pt už ty jeho kecy nemohla poslouchat ![]()
MUFICE píše:Silwinka87 píše:A já si zase myslím, že on má asi druhou manželku a s tou třeba jenom 2 děti. První se s ním rozvedla, pt už ty jeho kecy nemohla poslouchatBanny.J píše:Taky bych to viděla na retuš..Fotoshop dokáže divy..KPKristy píše:Banny.J píše:Třeba to byly fotky PŘED šesti dětma…
no upřímně řečeno, taky mě napadlo, že jestli toto je první a jediná žena, která mu povila 6 dětí a ještě ty jeho kecy žere, tak je to dáma na pozlacení, škoda ji „jen“ vylepit nad postel ![]()
na druhou stranu asi ano, myslím že v tom pořadu padlo, že tam žijí se všema dětma, tak to by musel být leda vdovec, pochybuju, že by mu nějaká soudná ženská 4 děcka nechala a tradá
![]()
Holky,to je sranda,co my tady všechno neprobereme
Slyšela jsem,že tenhle týden bude taky dost hustej,tak jsem už napnutá jak kšandy ![]()
Já jsem tak natěšená na večer, musím teda odpolko do města, tak to všechno oblítám fofrem.
Myslím že ta žena byla vyfocená a vyretušovaná, určitě ji nefotil Vladimír na dovče i když možná jo, je to super muž ![]()
radšej píšte, čo nevie, to bude kratšie…
Tak arogantného človeka som ešte nevidela.. Vrcholový športovec, že som o ňom nikdy nepočula…
![]()
no nebojte oni stejně budou dávat furt jen upoutávky ale to nejzajímavější dají někdy v pátek
, sakryš muž má odpolední a koupeme kolem 18té hodiny budu to muset vzít z rychlíku
![]()