Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
16.12.11 21:41
bell píše:
To je pravda,jak to neni moderne zarizeny a nema to ten spravny disain,tak je to spatne…me prijde ze se vytraci mezi lidma takove to socialni citeni…treba Vladimir zrovna nevypadal na to ze by tu vyhru potreboval i kdyz je pravda ze Prostreno neni charita a nejde preci o vyhru ale o vareni :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
I kdyz pekny bylo kdyz tam byl Karel,jestli si to pamatujete,tak chtel vyhru pouzit aby si koupil snad drevo na topeni,nevyhral a ten soutezici co vyhral tak mu na to topivo dal..normalne sem se u toho rozbrecela,bylo to moc hezky…

jj to je pravda myslím že to vyhráli dva a ten druhej se malinko zasekl chtěl si koupit myslím dovču a nečekal to ale taky mu to přislíbil to bylo od nich fakt hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
16.12.11 21:43

Nevím, komu bych tento týden dala výhru, ale Vladimírovi určitě ne. Už za ty jeho řeči, jak se navážel do Jána „ty jíš určitě jenom mletý maso, co?“ No co si to dovoluje, to dost přehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 21:45

No tak to musí být určitě nervy s kamerou za zády, co se týče kritiky tak kdyby mi třeba soutěžící dal něco co nejím nebo mi nechutná tak přesto ochutnám a řeknu, nezlob se ale tohle já nemám ráda, ale oceňuji snahu, všechno do očí, přijde mi to daleko slušnější :nevim:
S Karlem jsem neviděla.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
16.12.11 21:47
Janka123 píše:
Nevím, komu bych tento týden dala výhru, ale Vladimírovi určitě ne. Už za ty jeho řeči, jak se navážel do Jána „ty jíš určitě jenom mletý maso, co?“ No co si to dovoluje, to dost přehnal.

to bylo hnusný, přitom ten Ján byl takovej slušnej člověk, jídlo od něj by mi asi nechutnalo, ale snažil se a dal toho co mohl.Vladimír je dezolát :poblion:

• Citovat
  • Upravit
50133
16.12.11 21:49
bell píše:
To je pravda,jak to neni moderne zarizeny a nema to ten spravny disain,tak je to spatne…me prijde ze se vytraci mezi lidma takove to socialni citeni…treba Vladimir zrovna nevypadal na to ze by tu vyhru potreboval i kdyz je pravda ze Prostreno neni charita a nejde preci o vyhru ale o vareni :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
I kdyz pekny bylo kdyz tam byl Karel,jestli si to pamatujete,tak chtel vyhru pouzit aby si koupil snad drevo na topeni,nevyhral a ten soutezici co vyhral tak mu na to topivo dal..normalne sem se u toho rozbrecela,bylo to moc hezky…

A když to má někdo extra moderní, tak je to na ně zase moc moderní :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
16.12.11 21:50
MUFICE píše:
bell píše:
A když to má někdo extra moderní, tak je to na ně zase moc moderní :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 21:56

růžová je moc růžová, bramborák moc bramborový :D já bych si to i vyzkoušela ale spíš kdyby se to nevysílalo v TV jen pro nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.11 22:01
bell píše:
To je pravda,jak to neni moderne zarizeny a nema to ten spravny disain,tak je to spatne…

A jak je to moderně zařízený a dizajn to má, tak je to taky špatně - moc moderní, moc hranatý, moc chladný a kdesi cosi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
16.12.11 22:03

Ahoj holky, taky se k vám ráda přidám, jestli můžu :-) Koukám hlavně dopoledne, to mám čas, večer máme koupání, takže jen letmo, ale co předváděla Nikol, a dneska Vladimír, to byl vrchol… Nikola beru, je prdlá puberťačka, dneska se jich takhle chová většina, ale Vladimír je arogantní debil, kterýmu není rovno, jak při každým postupu vykládal, jak je to primitivní, proč si teda nevybral něco, co primitivní není? Akorát se pěkně předvedl před národem. Díl s Karlem na lodi jsem viděla, ale poslední dílv tom týdnu ne, ale jestli se s ním někdo podělil o výhru, tak to bylo moc pěkný. Záleží holt, jaký lidi se sejdou a jak si sednou povahově. I když někdo umí bejt diplomat, a jinej ten dar prostě nemá a chová se jak hulvát.
Mě se pořad líbí, říkám si, že bych se snad i přihlásila, ale aby mi někdo lezl do skříní, oblíkal si moje věci, lezl mi do vany nebo se mi válel v posteli, tak je vynesu v zubech, to mě odrazuje neskutečně a uráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
16.12.11 22:06
evick2 píše:
růžová je moc růžová, bramborák moc bramborový :D já bych si to i vyzkoušela ale spíš kdyby se to nevysílalo v TV jen pro nás :D

A kyselo je moc kyselý co? :-D

Mě přijde, že když dneska někdo náhodou nebydlí zařízenej ve stylu Ikea, tak je prostě out…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
16.12.11 22:07
KPKristy píše:
bell píše:
To je pravda,jak to neni moderne zarizeny a nema to ten spravny disain,tak je to spatne…
A jak je to moderně zařízený a dizajn to má, tak je to taky špatně - moc moderní, moc hranatý, moc chladný a kdesi cosi :roll:

Prostě tady platí to, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 22:08
evick2 píše:
růžová je moc růžová, bramborák moc bramborový :D já bych si to i vyzkoušela ale spíš kdyby se to nevysílalo v TV jen pro nás :D

jj taky bych to zkusila :lol: mě tam chtěl přihlásit syn s mužem, tak jsem řekla že jim budou prohlížet trenky a už nechtějí :lol:

• Citovat
  • Upravit
6451
16.12.11 22:10
Hodaka píše:
evick2 píše:
jj taky bych to zkusila :lol: mě tam chtěl přihlásit syn s mužem, tak jsem řekla že jim budou prohlížet trenky a už nechtějí :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.12.11 22:10
KPKristy píše:
bell píše:
A jak je to moderně zařízený a dizajn to má, tak je to taky špatně - moc moderní, moc hranatý, moc chladný a kdesi cosi :roll:

Říkají, je to moc moderní a takový neosobní, já bych to doma nechtěl/a :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 22:13

nejdřív bych asi tak týden šúrovala aby mi tam nemohli najít ani zrnko prachu nebo nečistoty, pak bych stokrát na rodině zkoušela menu a prostírání a nakonec bych musela vyřešit kam je na ten večer vystrnadit a ještě zařizovat v případě mužovo noční hlídání pro malého.. myslím že pro mojí rodinu by to bylo spíš trápení než co jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí