Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
17.12.11 22:43

ono by stačilo přečíst ten dotazník, co každý musí vyplnit při přihlášení…

to se jim to vybírá, do party lidí, co jeden z nich chce dělat rybu, štrůdl a rajčatový salát, zařadit 3 nerybožrouty, 1 co má alergii na jabka a 2, co nesnáší syrovou cibuli - a je hotovo :D

teď zrovna jsem zahlídla ukázky na příští týden…to zas bude " hotovo, konec, odcházím, jsi to nejhorší, co mě tento týden potkalo" něco takovýho jsem zaslechla :mrgreen: :mrgreen: chjo, ať žije předvánoční idyla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.12.11 22:44
hofka píše:
Já myslím, že hodně soutěžících se snaží o to mít to dokonalé. Ale pak je tam - ten nejí tohle, ten tamto, ten není zvyklý na tuhle úpravu .. a je to v háji:-)

To máš teda pravdu..To vždycky říkám,proč tam ty lidi chodí,když skoro nic nejí..To fakt nechápu..Nebo když do takového pořadu vleze vegetarián.. :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
31379
17.12.11 22:46

nejlepší je, když oni to vždycky vše komentujou s takovým tragickým výrazem…že to nejí. Já jsem asi divná a do Prostřeno bych se nehodila (proto mě tam taky nikdo neuvidí :D ), ale já bych asi řekla „konfitovaná kachna mi nechutnala, protože nemám ráda kachnu a nesnáším sádlo, ale je to moje chyba, připravené to bylo hezky, maso měkké, naservírované pěkně, takže dávám tolik a tolik bodů“ a ne že bych se tvářila jak bubák a s unylým výrazem děla, jak to bylo nechutné a že jsem si to představovala jinak a proto dávám 5 bodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.12.11 22:52
elanaa píše:
nejlepší je, když oni to vždycky vše komentujou s takovým tragickým výrazem…že to nejí. Já jsem asi divná a do Prostřeno bych se nehodila (proto mě tam taky nikdo neuvidí :D ), ale já bych asi řekla „konfitovaná kachna mi nechutnala, protože nemám ráda kachnu a nesnáším sádlo, ale je to moje chyba, připravené to bylo hezky, maso měkké, naservírované pěkně, takže dávám tolik a tolik bodů“ a ne že bych se tvářila jak bubák a s unylým výrazem děla, jak to bylo nechutné a že jsem si to představovala jinak a proto dávám 5 bodů

To jo a nebo takový,co pro změnu neřeknou,že to nejí a div se pak do toho talíře :poblion:
To nechápu,tak řeknu,omlouvám se,ale já mořské plody prostě neochutnám…Hotovo..

• Citovat
  • Upravit
31379
17.12.11 23:03

přesně! skoro každý něco nejí…ale pamatuju si památnou bábu, která měla v profilu napsáno, že sní všechno, kromě gum na auto nebo něco takovýho…a pak nežrala fakt NIC. Syrovou zeleninu, ryby, pečivo jí nadýmalo…prostě nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.12.11 23:06

Holky ale na další týden se vysloveně těším, ty ukázky vypadaly dost bojovně :-)

El ahoj :-) se mnou by moc problémy neměli, krom koniny sežeru na co přijdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.12.11 23:07
elanaa píše:
přesně! skoro každý něco nejí…ale pamatuju si památnou bábu, která měla v profilu napsáno, že sní všechno, kromě gum na auto nebo něco takovýho…a pak nežrala fakt NIC. Syrovou zeleninu, ryby, pečivo jí nadýmalo…prostě nic :jazyk:

To ale když pak natrefíš na takového člověka,tak můžeš vařit jak Polreich a je ti to k ničemu..Ono je to právě i o tom,jakou vyfasuješ partu :D

• Citovat
  • Upravit
15074
17.12.11 23:11

Já minulej týden koukala ráno na sérii, byla tam jedna těhotná. Byla chvílema dost hrozná, bylo na ni vidět, že hormony pracujou a že jí je asi blbě a z některých potravin úplně. No známe to:-) A snad ani jednou se z kritiky ostatních na ni neozvalo, že holt je prostě těhotná, tak se to dá pochopit. Přitom neznámkovala zas tak špatně, jestli si dobře vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
17.12.11 23:16

Ahojík holky, já prostřeno sleduji také a velice ráda:) Začla sme na začátku těhu:)
Ted sleduju hlavně dopol,večer mám frmol s malou a pak koukám stejně na Ulici:) :mrgreen: ale někdy si tu půlku pustim a když je to zajímavé, tak to tam nechám..tenhle týden byl teda fakt hustej, ten Vladimír toho bych fakt vytáhla a profackovala.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.12.11 23:17

Hofko jojo, pamatuju se na ni, na tý lodi mě jí bylo vysloveně líto :-D Ale jinak dovedla bejt taky pěkně nepříjemná, taková afektovaná, neseděla mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
hofka píše:
Já minulej týden koukala ráno na sérii, byla tam jedna těhotná. Byla chvílema dost hrozná, bylo na ni vidět, že hormony pracujou a že jí je asi blbě a z některých potravin úplně. No známe to:-) A snad ani jednou se z kritiky ostatních na ni neozvalo, že holt je prostě těhotná, tak se to dá pochopit. Přitom neznámkovala zas tak špatně, jestli si dobře vzpomínám.

Jo jo..To jsem taky viděla..Teďka sleduju i dopoledne..
Ta byla ale v pohodě..Ale když tam je nějaká,co to nejí,jen se v tom porýpe a pak dá schválně málo budů,tak to je fakt na facku..
No jsem zvědavá,jak teď budou vařit ti slavní..

• Citovat
  • Upravit
31379
Tercie píše:
Holky ale na další týden se vysloveně těším, ty ukázky vypadaly dost bojovně :-)El ahoj :-) se mnou by moc problémy neměli, krom koniny sežeru na co přijdu :-D
Terci ahoj :mavam: Mnooo, to by se vidělo, takových už bylo, co říkaly, že sežerou na co přijdou a potom u stolu áchaly, jako kdyby je ryba a rajče měly otrávit :D
hofka píše:

vím, Veronika žejo. Všechno jí smrdělo…vím že na diskuzi Prostřena jí říkali Verunka Smrdík :D Ale ona byla fakt protivná :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451

moni taky koukám hlavně dopoledne, a večer stejně jak ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
17.12.11 23:18
hofka píše:

Já si pamatuju, že tam byla jedna co kojila a ta tam pořád řikala, že nemůže čerstvé pečivo,kořeněné,prostě vše co prckovi nesvědčí a pak si dala slivovoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.12.11 23:19
elanaa píše:
Tercie píše:
Holky ale na další týden se vysloveně těším, ty ukázky vypadaly dost bojovně :-)El ahoj :-) se mnou by moc problémy neměli, krom koniny sežeru na co přijdu :-D
Terci ahoj :mavam: Mnooo, to by se vidělo, takových už bylo, co říkaly, že sežerou na co přijdou a potom u stolu áchaly, jako kdyby je ryba a rajče měly otrávit :D
hofka píše:
vím, Veronika žejo. Všechno jí smrdělo…vím že na diskuzi Prostřena jí říkali Verunka Smrdík :D Ale ona byla fakt protivná :|

Néé já fakt jím všechno, nóóó asi by mi dělaly problémy různý vnitřnosti typu tulení oko za syrova apod :-D ale jinak zábrany nemám :-D
Jo, ta Veronika byla protivná jak činže. Fakt mi nebyla sympatická :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky