Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
16.12.11 19:47
Hodaka píše:
Uplně náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, můžu se přidat?

Jen jestli jsi nefandila Vladimírovi :D hehe né legrace… já sama jsem tu týden…
koukáš večer nebo ráno?
Já teda ráno nestíhám jezdím s kočárem a večer vždycky z rychlíku ale baví mě to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.12.11 19:49

to byl idiot…namyšlenec, neuměl přiznat chybu, nebo spíš připustit, že jeho jídlo nemusí všem chutnat…jestli se takhle chová pořád, tak potěš koště

• Citovat
  • Upravit
15074
16.12.11 19:51

Viděla jsem teď večer konec a pan hostitel měl asi pocit, že ostatní jsou barbaři. A já se nedivím, mě by za chvíli taky dost sralo, že ten nejí tohle ten tamto a stejk chtějí propečenej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.12.11 19:54

A ještě čuměl blbě, že vyhrál jenom polovinu těch peněz :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 19:58
evick2 píše:
Hodaka píše:
Uplně náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, můžu se přidat?
Jen jestli jsi nefandila Vladimírovi :D hehe né legrace… já sama jsem tu týden…
koukáš večer nebo ráno?
Já teda ráno nestíhám jezdím s kočárem a večer vždycky z rychlíku ale baví mě to :palec:

koukám večer a když nic nemám tak i ráno ;)

Vladimírovi určitě ne :lol: arogantní trotl, ty jeho kecy mě tak :pocitac: fandila jsem tomu klukovi, moc se mi líbil, šikovný, skromný, tomu jsem ty peníze moc přála.
Já se tady vždycky tak rozčiluju, běhám za manželem do pracovny a nadávám :lol: už kouká se mnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
231
16.12.11 19:59

Hofka, no možná kdybys to viděla celý, tak by ti vadil taky. Celej večer od začátku měl hrozný kecy. No jako ostatně i včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
16.12.11 20:00

ahoj,taky se koukam na prostreno a pak prepinam na Ulici(vlastne jedina telka pres den:-). Dneska-Vladimir hrozny,poucoval a delal hrozne dusnou atmosferu.

A co teprv ta Michaela,co tam byla cca pred 2 tydny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 20:05
x-juliet píše:
ahoj,taky se koukam na prostreno a pak prepinam na Ulici(vlastne jedina telka pres den:-). Dneska-Vladimir hrozny,poucoval a delal hrozne dusnou atmosferu.A co teprv ta Michaela,co tam byla cca pred 2 tydny:-)

no tak u tý Michaely jsem myslela že umřu, jako fakt :roll: nejen z té přípravy jídla ale celkově, roura bez názoru :roll: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.12.11 20:06

No tak dneska to bylo hrozné. To byl ak arogantní a namyšlený člověk 8o :poblion: Nechtěla bych se s ním setkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 20:12

Já si myslím že on podvědomě očekával že lidi budou na něj vzteklí tak už byl do předu ostrej… přece se hostitel nemůže takhle navážet do hostů.. pablb
a s tím zahraničním jídlem.. no já jsem taky jedla boršč v rusku (mimochodem podle místních je boršč ukrajinský, ruské je šči a soljanka) a taťkovo a je to rozdíl ale furt je to ten typ polívky… to že kung pao není jako z číny hej halo to je divný když jsme v ČR
to samé u steaku v čechách se jí nejvíce vepřové a to musí být propečené lidi holt nejsou zvyklí ale hned to odsoudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 20:22

Jo ten steak bych mu taky řekla pořádně propéct, tatarák z lososa je lahůdka to bych si dala :jazyk: no a ten babán, miluju sladký takže jo, nejsem si jistá s polívkou :think:
Mě na tom pořadu vadí jak se chválí, jj moc dobrý a za rohem se drbou, to bych :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3540
16.12.11 20:27

né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
16.12.11 20:31
evick2 píše:
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný

asi tak, pamätám sa na jednu časť, kedy jednej pani v šuflíku našli ehm ehm, hračky sexuálneho charakteru 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.12.11 20:32
Hodaka píše:
Jo ten steak bych mu taky řekla pořádně propéct, tatarák z lososa je lahůdka to bych si dala :jazyk: no a ten babán, miluju sladký takže jo, nejsem si jistá s polívkou :think:
Mě na tom pořadu vadí jak se chválí, jj moc dobrý a za rohem se drbou, to bych :poblion:

Ten tatarák bych si taky dala, asi si ho doma udělám :mrgreen: Biftek mám ráda mezi medium a well done.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 20:33

jo a ještě na ně šahali :D no jo a pokud si to pomatuju dobře tak to bylo dokonce v chodbě ve skříňce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí