Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodaka píše:
Uplně náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, můžu se přidat?
Jen jestli jsi nefandila Vladimírovi
hehe né legrace… já sama jsem tu týden…
koukáš večer nebo ráno?
Já teda ráno nestíhám jezdím s kočárem a večer vždycky z rychlíku ale baví mě to ![]()
to byl idiot…namyšlenec, neuměl přiznat chybu, nebo spíš připustit, že jeho jídlo nemusí všem chutnat…jestli se takhle chová pořád, tak potěš koště
Viděla jsem teď večer konec a pan hostitel měl asi pocit, že ostatní jsou barbaři. A já se nedivím, mě by za chvíli taky dost sralo, že ten nejí tohle ten tamto a stejk chtějí propečenej:-)
evick2 píše:Hodaka píše:Jen jestli jsi nefandila Vladimírovi
Uplně náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, můžu se přidat?hehe né legrace… já sama jsem tu týden…
koukáš večer nebo ráno?
Já teda ráno nestíhám jezdím s kočárem a večer vždycky z rychlíku ale baví mě to
koukám večer a když nic nemám tak i ráno ![]()
Vladimírovi určitě ne
arogantní trotl, ty jeho kecy mě tak
fandila jsem tomu klukovi, moc se mi líbil, šikovný, skromný, tomu jsem ty peníze moc přála.
Já se tady vždycky tak rozčiluju, běhám za manželem do pracovny a nadávám
už kouká se mnou ![]()
Hofka, no možná kdybys to viděla celý, tak by ti vadil taky. Celej večer od začátku měl hrozný kecy. No jako ostatně i včera.
ahoj,taky se koukam na prostreno a pak prepinam na Ulici(vlastne jedina telka pres den:-). Dneska-Vladimir hrozny,poucoval a delal hrozne dusnou atmosferu.
A co teprv ta Michaela,co tam byla cca pred 2 tydny:-)
x-juliet píše:
ahoj,taky se koukam na prostreno a pak prepinam na Ulici(vlastne jedina telka pres den:-). Dneska-Vladimir hrozny,poucoval a delal hrozne dusnou atmosferu.A co teprv ta Michaela,co tam byla cca pred 2 tydny:-)
no tak u tý Michaely jsem myslela že umřu, jako fakt
nejen z té přípravy jídla ale celkově, roura bez názoru
![]()
No tak dneska to bylo hrozné. To byl ak arogantní a namyšlený člověk
Nechtěla bych se s ním setkat.
Já si myslím že on podvědomě očekával že lidi budou na něj vzteklí tak už byl do předu ostrej… přece se hostitel nemůže takhle navážet do hostů.. pablb
a s tím zahraničním jídlem.. no já jsem taky jedla boršč v rusku (mimochodem podle místních je boršč ukrajinský, ruské je šči a soljanka) a taťkovo a je to rozdíl ale furt je to ten typ polívky… to že kung pao není jako z číny hej halo to je divný když jsme v ČR
to samé u steaku v čechách se jí nejvíce vepřové a to musí být propečené lidi holt nejsou zvyklí ale hned to odsoudit ![]()
Jo ten steak bych mu taky řekla pořádně propéct, tatarák z lososa je lahůdka to bych si dala
no a ten babán, miluju sladký takže jo, nejsem si jistá s polívkou ![]()
Mě na tom pořadu vadí jak se chválí, jj moc dobrý a za rohem se drbou, to bych ![]()
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný
evick2 píše:
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný
asi tak, pamätám sa na jednu časť, kedy jednej pani v šuflíku našli ehm ehm, hračky sexuálneho charakteru
![]()
Hodaka píše:
Jo ten steak bych mu taky řekla pořádně propéct, tatarák z lososa je lahůdka to bych si dalano a ten babán, miluju sladký takže jo, nejsem si jistá s polívkou
Mě na tom pořadu vadí jak se chválí, jj moc dobrý a za rohem se drbou, to bych
Ten tatarák bych si taky dala, asi si ho doma udělám
Biftek mám ráda mezi medium a well done.
jo a ještě na ně šahali
no jo a pokud si to pomatuju dobře tak to bylo dokonce v chodbě ve skříňce