Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marki77 píše:
Mufice, dobrej nápad.Vladimír mě dostal už jen tím,jak furt dokola omýlal že to kungpau není kungpao.Stačí to snad říct jednou a ne o tom mlet furt dokola.Jsem na něj taky zvědavá.A to Ť nemělo chybu.![]()
Nj, byl jak kolovrátek ![]()
MUFICE píše:marki77 píše:Nj, byl jak kolovrátek
Mufice, dobrej nápad.Vladimír mě dostal už jen tím,jak furt dokola omýlal že to kungpau není kungpao.Stačí to snad říct jednou a ne o tom mlet furt dokola.Jsem na něj taky zvědavá.A to Ť nemělo chybu.![]()
a ještě samo vytáčecí.. jak pak ještě práskl příborem
evick2 píše:MUFICE píše:a ještě samo vytáčecí.. jak pak ještě práskl příboremmarki77 píše:Nj, byl jak kolovrátek
Prosím vás, on mlel úplně šejdrem! Kung pao je podle mně zrovna jedno z těch jídel, co neuvaříš nikdy stejně, natož dva cizí lidi ![]()
KPKristy píše:
Prosím vás, on mlel úplně šejdrem! Kung pao je podle mně zrovna jedno z těch jídel, co neuvaříš nikdy stejně, natož dva cizí lidi
Kdyby tam napsala alá Kung pao, tak by aspon držel klapačku ![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:Kdyby tam napsala alá Kung pao, tak by aspon držel klapačku
Prosím vás, on mlel úplně šejdrem! Kung pao je podle mně zrovna jedno z těch jídel, co neuvaříš nikdy stejně, natož dva cizí lidi
nedržel,nemá rád mraženou zeleninu ![]()
dzarunka píše:MUFICE píše:nedržel,nemá rád mraženou zeleninuKPKristy píše:Kdyby tam napsala alá Kung pao, tak by aspon držel klapačku
no jo vlastně, to tam taky bylo ![]()
Není třeba diskutovat, že pán je ehm, no zvláštní. Ale s tím kung pao měl trochu pravdu. Kdo to jedl v Číně a v Čechách, nedá se to srovnat. Je to opravdu jak jiné jídlo. To je jak s Tiramisu z pomazánkového másla. OK, chutná to, ale s originálem to nemá mnoho společného. Choval se jak pako, ale souhlasím s Muficí, měla napsat „alá kung pao“.
PS: tím se ho nezastávám, ale taky nemám ráda „českou čínu“.
Prý nemá rád mraženou zeleninu a první koupil mražený hrášek, frajer, evidentně je to točeno v létě proč si nedal tu práci s čerstvým hráškem.
Pan doknalej, viděli jste jak odblaňoval to maso? a jakým nožem? kuchař by ho zabil.
To je blbeček..ty kecy…úplně jednoduchý…to je primitivní…to by zvládlo 3 leté dítě.
A přesně- nesnáší mraženou zeleninu.
taky mě ten chlap děsně vytáčí, jak mluví, jeho projev…myslí si že je nejlepší…doufám,že to nevyhraje
včera mi tý Daniely bylo hrozně líto…
on totiž nesežral jen jak se říká Šalamounovo ho.no, on sežral celýho Šalamouna!!!!
![]()
Když už je tak dokonalej že umí vařit lépe než profesionálové tak by se mu na tom jeho umění dalo vytknout dalších asi dvacet věcí. Taky jsem nepochopila proč tu polívku nezahustil klasickou jíškou, a ten karamel dělal blbě, ten efekt přidané vody tam je jen pokud ji přidáte na začátku vaření, ještě než se cukr začne rozpouštět. Na pohled se ten karamel zdál přepálenej, uvidíme jestli ostatní neřeknou že je hořkej. To menu je evidentní pokus o rádoby moderní gastronomii o kterou se dnes pokouší každá druhá zaplivaná čtverka.