Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
meravigliosa píše:evick2 píše:asi tak, pamätám sa na jednu časť, kedy jednej pani v šuflíku našli ehm ehm, hračky sexuálneho charakteru
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný![]()
![]()
jj, měla jich tam několik, přišlo mi to naschvál nastražený, pt otevřeli jenom ten jeden šuplík ![]()
evick2 píše:
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný
jo no to je šílený, kolikrát si i něco zkouší
já kdybych tam šla tak jim hned na začátku řeknu že ano ať se projdou po bytě, ale ať mi nelezou do skříní, že já jim to taky dělat nebudu.
evick2 píše:
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný
Mně by teda vadilo, kdyby mi lezli všude po baráku a ještě mi všude hrabali
Taky nechápu, proč neřeknou na rovinu, že jim to nechutná a ještě tomu hostiteli pochlebují ![]()
Hodaka píše:evick2 píše:jo no to je šílený, kolikrát si i něco zkouší
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divnýjá kdybych tam šla tak jim hned na začátku řeknu že ano ať se projdou po bytě, ale ať mi nelezou do skříní, že já jim to taky dělat nebudu.
já si myslím že jim to režizér řekne pokud třeba v bytě není na co pořádného koukat, aby to bylo zajímavé ale stejně je to přihlouplé někomu otvírat šuplíky
u nás je takýto program tiež, volá sa Bez servítky, ale u nás si po dobe či byte nelozia, kam cih hostiteľ posadí, tam sedia ako prilepený
evick2 píše:Hodaka píše:já si myslím že jim to režizér řekne pokud třeba v bytě není na co pořádného koukat, aby to bylo zajímavé ale stejně je to přihlouplé někomu otvírat šuplíkyevick2 píše:jo no to je šílený, kolikrát si i něco zkouší
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divnýjá kdybych tam šla tak jim hned na začátku řeknu že ano ať se projdou po bytě, ale ať mi nelezou do skříní, že já jim to taky dělat nebudu.
myslíš?
stejně bych tam nikomu nehrabala.
Hodaka píše:evick2 píše:myslíš?Hodaka píše:já si myslím že jim to režizér řekne pokud třeba v bytě není na co pořádného koukat, aby to bylo zajímavé ale stejně je to přihlouplé někomu otvírat šuplíkyevick2 píše:jo no to je šílený, kolikrát si i něco zkouší
stejně bych tam nikomu nehrabala.
no já to beru podle sebe, mrkla bych co tam v pokoji je a tím by to haslo nepotřebovala bych tam cosi hledat takže předpokládám že jim to řeknou.. nechtěla bych ze sebe před národem dělat nějakýho šmejdila
meravigliosa píše:evick2 píše:asi tak, pamätám sa na jednu časť, kedy jednej pani v šuflíku našli ehm ehm, hračky sexuálneho charakteru
né asi u stolu jo je to dobrý a pak no jako nechutnalo mi to… mě spíš do pořadu o jídle nesedí že lezou lidem do skříněk.. nevadilo by mi je provést domem ale aby mi otvírali šuplíky.. né že bych tam měla bordel ale aby mi někdo čučel na kalhotky apod mi příjde divný![]()
![]()
Jj,ovsem kdyz vi jak to v Prostreno chodi,tak si to schovam treba do sklepa kam nechodej
me spis vadi jak si lehaj do postele ![]()
evicko no já bych koukla jak ty a hotovo, a teď mě šíleně nas..... jak byli u toho kluka(zapoměla jsem jméno)
tak jak hned že to tam mají hrozný, že by takhle žít nemohly atd, prostě nemají prachy na super nábytek, máma je s dětma sama, ale měli uklizeno a čisto, a navíc kluk byl moc šikovný.
bell píše:že? Ja neviem, moaj spálňa je moja spálňa, tam nemá nikto čo robiť, tam nemám rada ani ke´d tam lozí sestrameravigliosa píše:Jj,ovsem kdyz vi jak to v Prostreno chodi,tak si to schovam treba do sklepa kam nechodejevick2 píše:asi tak, pamätám sa na jednu časť, kedy jednej pani v šuflíku našli ehm ehm, hračky sexuálneho charakteru
![]()
me spis vadi jak si lehaj do postele
Hodako přesně né každej má na nové, nebo když odsuzujou u starších soutěžících no má to tady jak jsem čekala všechno staré.. hlavně když je čisto a nesmrdí to tam ne? To že má někdo rád ozdůbky co jsou pro jiného lapače prachu přece neznamená že na to musí hned dělat ofuky
evick2 píše:
Hodako přesně né každej má na nové, nebo když odsuzujou u starších soutěžících no má to tady jak jsem čekala všechno staré.. hlavně když je čisto a nesmrdí to tam ne? To že má někdo rád ozdůbky co jsou pro jiného lapače prachu přece neznamená že na to musí hned dělat ofuky
jo přesně!!!
já jsem tak ráda že jsem tuhle diskuzi našla
už se těším na pondělí ![]()
A byl jste tam někdo? tady z diskuze? ![]()
Nesnáším komentáře soutěžících ohledně bydlení hostitele, řeči jako: Já bych takhle bydlet nemohl/nechtěl, zvláště pokud hostitel bydlí v skromnějších podmínkách. Vždycky si říkám že každej by takhle bydlet mohl kdyby nebylo zbytí, zvláště mám pocit že to říkají mladí z bohatších rodin co bydlí u rodičů v novostavbě.
To je pravda,jak to neni moderne zarizeny a nema to ten spravny disain,tak je to spatne…me prijde ze se vytraci mezi lidma takove to socialni citeni…treba Vladimir zrovna nevypadal na to ze by tu vyhru potreboval i kdyz je pravda ze Prostreno neni charita a nejde preci o vyhru ale o vareni
![]()
I kdyz pekny bylo kdyz tam byl Karel,jestli si to pamatujete,tak chtel vyhru pouzit aby si koupil snad drevo na topeni,nevyhral a ten soutezici co vyhral tak mu na to topivo dal..normalne sem se u toho rozbrecela,bylo to moc hezky…
Je mi jasný že kolikrát je to sestříhané aby to vypadalo ještě blbějc, ale polovina z těch věcí jde říct jinak, líp nebo o tom prostě mlčet.. jenže nám se to taky komentuje já mít doma takovýho Vladimíra tak se neudržím a něco pěknýho mu od plic řeknu a hned by bylo na co koukat
před kamerou by se mi klepaly ruce že bych ani tu cibuli nenakrájela.. taky bych byla ráda kdyby se k nám připojil/a nějaký soutěžící aby nám pověděli jaké to je když vám kamera míří přes rameno ![]()