Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
14.12.11 22:43
pikola píše:
ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla :-)
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena :-)

Není to tak dlouho,kdy 18ti letá holčina s ročním dítětem četla Cheese cake jako chese kake :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 22:51

Holcinky, tak jste me naladily na ten dil, uz se tesim, az jej zitra shlednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
14.12.11 23:03

Holky já koukám na prostřeni vždy ráno,to jsou stejné díly jako ten den večer?Nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 23:05

uz je to na netu, tak jsem zkoukla … no hlasim, ze Filipa taky adoptuji, je to milacek a jeste by mi doma varil :) .. ale leze mi na nervy ten chlap, co bude varit v patek je takovy povrchni, trosku zly mi prijde, nevim … a pozoooor, tentokrat byly i sklenicky na stole - tudiz soudim, ze bylo piti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.12.11 00:26
Iduska píše:
No slečna zase perlí:
No kdybych to vařila já tak to ohřeju v mikrovlnce. Hlavně že měla včera to jídlo taky studený.
A pak prý co je to za zkratku MDŽ.

To byla dobrá perla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.12.11 00:32

Dneska se to Filipovi povedlo, přeju mu, aby to vyhrál :palec: Vzhledem k tomu, jak žije, tak ty peníze potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.12.11 00:34
cermonca píše:
Holky já koukám na prostřeni vždy ráno,to jsou stejné díly jako ten den večer?Nebo jak to je?

To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 00:43

Občas ano a nestačím se divit. Do takové soutěže bych nevlezla ani za nic. Ztracený týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.12.11 08:30

určitě bylo pití, protože hvězda Nikol si nechala nalít a pak se ošklíbala, že nikdo jiný a že s kým si teda bude ťukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
15.12.11 09:35
MUFICE píše:
cermonca píše:
Holky já koukám na prostřeni vždy ráno,to jsou stejné díly jako ten den večer?Nebo jak to je?
To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.

Hm tak to potom nic,já myslela že je to třeba jen z předchozího týdne
:mrgreen:
večer to nestíhám to je u nás šrumec,večeře,koupat,uspávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.12.11 09:38
cermonca píše:
MUFICE píše:
cermonca píše:
To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.
Hm tak to potom nic,já myslela že je to třeba jen z předchozího týdne :mrgreen:
večer to nestíhám to je u nás šrumec,večeře,koupat,uspávat :?

nevadí, na iprima.cz/prostreno jsou vždy pozdě večer nebo druhý den ráno díly, takže se to dá sledovat na netu, docela dobře jim to fachá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.12.11 09:39

Holky,kde jsou na netu ty díly? Dneska jdu na návštěvu tak neuvidím a zrovna bych teda ráda viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.12.11 09:40
Brokianaa píše:
Holky,kde jsou na netu ty díly? Dneska jdu na návštěvu tak neuvidím a zrovna bych teda ráda viděla :mrgreen:

iprima.cz/prostreno

vždycky se to tam objeví několik hodin po odvysílání premiéry, nejdéle do druhého dne to tam je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.12.11 09:55

Super,dík :kytka: Kouknu stejně až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.12.11 10:06

Daniela dnes bude vařit kung-pao a Vladimír nebude spokojený, protože to uvařila na vlastní způsob.
Tak kdyby to uvařila mně, tak já bych vůbec nevěděla jak to má chutnat, protože jsem to ještě nikdy nejedla :lol: Takovým jídlům přednost nedávám, vždy si objednám něco jiného… :nevim:
A dívám se teď na ranní prostřeno, reprízu a je mi toho Zdeňka líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky