Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pikola píše:
ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena
Není to tak dlouho,kdy 18ti letá holčina s ročním dítětem četla Cheese cake jako chese kake
![]()
Holcinky, tak jste me naladily na ten dil, uz se tesim, az jej zitra shlednu ![]()
Holky já koukám na prostřeni vždy ráno,to jsou stejné díly jako ten den večer?Nebo jak to je?
uz je to na netu, tak jsem zkoukla … no hlasim, ze Filipa taky adoptuji, je to milacek a jeste by mi doma varil
.. ale leze mi na nervy ten chlap, co bude varit v patek je takovy povrchni, trosku zly mi prijde, nevim … a pozoooor, tentokrat byly i sklenicky na stole - tudiz soudim, ze bylo piti ![]()
Iduska píše:
No slečna zase perlí:
No kdybych to vařila já tak to ohřeju v mikrovlnce. Hlavně že měla včera to jídlo taky studený.
A pak prý co je to za zkratku MDŽ.
To byla dobrá perla
![]()
Dneska se to Filipovi povedlo, přeju mu, aby to vyhrál
Vzhledem k tomu, jak žije, tak ty peníze potřebují.
cermonca píše:
Holky já koukám na prostřeni vždy ráno,to jsou stejné díly jako ten den večer?Nebo jak to je?
To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.
Občas ano a nestačím se divit. Do takové soutěže bych nevlezla ani za nic. Ztracený týden.
určitě bylo pití, protože hvězda Nikol si nechala nalít a pak se ošklíbala, že nikdo jiný a že s kým si teda bude ťukat ![]()
MUFICE píše:cermonca píše:To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.
Hm tak to potom nic,já myslela že je to třeba jen z předchozího týdne
![]()
večer to nestíhám to je u nás šrumec,večeře,koupat,uspávat ![]()
cermonca píše:MUFICE píše:Hm tak to potom nic,já myslela že je to třeba jen z předchozího týdnecermonca píše:To co vysílají dopoledne jsou díly, které běžely snad začátkem roku. To co je od 18h jsou premiérové díly.
večer to nestíhám to je u nás šrumec,večeře,koupat,uspávat
nevadí, na iprima.cz/prostreno jsou vždy pozdě večer nebo druhý den ráno díly, takže se to dá sledovat na netu, docela dobře jim to fachá ![]()
Holky,kde jsou na netu ty díly? Dneska jdu na návštěvu tak neuvidím a zrovna bych teda ráda viděla ![]()
Brokianaa píše:
Holky,kde jsou na netu ty díly? Dneska jdu na návštěvu tak neuvidím a zrovna bych teda ráda viděla
iprima.cz/prostreno
vždycky se to tam objeví několik hodin po odvysílání premiéry, nejdéle do druhého dne to tam je ![]()
Daniela dnes bude vařit kung-pao a Vladimír nebude spokojený, protože to uvařila na vlastní způsob.
Tak kdyby to uvařila mně, tak já bych vůbec nevěděla jak to má chutnat, protože jsem to ještě nikdy nejedla
Takovým jídlům přednost nedávám, vždy si objednám něco jiného… ![]()
A dívám se teď na ranní prostřeno, reprízu a je mi toho Zdeňka líto ![]()