Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
14.12.11 14:47

jo tak myslím, že vytáhnout na našinec žáby…tak snad odejde od stolu :zed: Umíte si některá představit Evžena nebo toho taťku papriku z předminulýho týdne nebo toho jak bydlel někde ve Východních Čechách, hostil je na zahradě, měl hodně dětí, plnovous a strašně špinavý kachličky u sporáku (je to tak měsíc zpátky), že by se nimral se žabíma stehýnkama? :D (a ani svině klouzavý by asi nebyly lepší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:48

neboj, kecup bude na stole, tak se zabi stehynka spravi tim, kdyztak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 14:50

Jdi do toho a pak nám řekneš, jestli je pravda, že Prima dává na nákup 2.000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
14.12.11 14:51

ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla :-)
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505

to fakt, jo? tak to ja uz nakoupim hotovky a ohreju v troube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
skritek Petra píše:
bell píše:
skritek Petra píše:
tak ted jsem se posmala :) … co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka :) … ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat :)
Sneci se ti budou chytat lip :mrgreen: :pankac:
jdu do toho, je to na Tvoje triko ale :mrgreen:

Pohoda jazz :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:53
pikola píše:
ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla :-)
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena :-)

Pikolo, tak ted jsem se zasmala fakt nahlas :) :) :) … vim, ze casto lide nevi, co je ratatouille - vzdy tipuji nejaky syr nebo tak :)

S tim - hazet perly svinim - pravda, ale zase jestli nedoji, udelam balicky a hodim do mrazaku, bude se dojidat pak dalsi cely mesic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.12.11 14:53

Me se tenkrat libila ta zenska jak udelala polivku s pytliku a gulas s konzervy a jak si vsichni mlaskaly-GURMANI :mrgreen: -myslim ze kdyby se jim priznala az po bodovani tak to mozna vyhrala…takze nadeje s hotovkama na vyhru je velika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:55

vidis, pytliky a konzervy to resi a jeste z tech 2tis usetris neco na Vanoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 14:58
skritek Petra píše:
neboj, kecup bude na stole, tak se zabi stehynka spravi tim, kdyztak :)

:palec: :mrgreen: , ještě sojovku nezapomeň, ta by je mohla taky dost narovnat :D

já jedla žabí stehýnka jen jednou, to jsme byli s chotěm krátce, zamilovaní, tak mě vzal do nóbl restaurace :mrgreen: …měli dva druhy, jedny na česneku, jedny na másle…docela mi to chutnalo, ty na másle teda byly mdlý. Klidně bych si to dala znovu. Šneky jsem ještě nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
14.12.11 14:59

ja bych ti Pla, ze dostaneš možná dva litry, ale jen do lidlu. Holky, já musím jít nakoupit a tady kecam :-) teď Nevím, jestli do lidlu nebo jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 15:00

ja nejedla jeste ani jedno a to, jak rikam, zijeme ve Francii .. tak nejak na to jeste neprisla chut :mrgreen: … ale zato musle tlacime ostosest :) … toz ustricema bych tomu dodala korunku myslim

dobry tip, sojovka bude hned vedle kecupu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 15:02

Pikolo, nakupovat nemusis, tady uz je navareno, libo by bylo ustrice, sneky ci zabky? :mrgreen:

Toz pozdravuj v Lidl a optej se tam, treba budou vedet, jestli tam chodi „Prostrenaci“ nakupovat za 2 tacky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 15:04

jo, tak ústřice jsem taky ještě nejedla, mušle mám ráda…ale srkat ústřice, na to zas nějak nemám chuť já (a samozřejmě ani příležitost)

já plánovala jít ven s prckem a on mi usnul, tak tu ještě taky straším :) Jdu se kouknout, jestli už je tam co bude dnes vařit Filip.

edit: neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 15:12

Jediné co vím z deníku Aha, že Filip bude dělat špízy na vínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí