Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo tak myslím, že vytáhnout na našinec žáby…tak snad odejde od stolu
Umíte si některá představit Evžena nebo toho taťku papriku z předminulýho týdne nebo toho jak bydlel někde ve Východních Čechách, hostil je na zahradě, měl hodně dětí, plnovous a strašně špinavý kachličky u sporáku (je to tak měsíc zpátky), že by se nimral se žabíma stehýnkama?
(a ani svině klouzavý by asi nebyly lepší)
neboj, kecup bude na stole, tak se zabi stehynka spravi tim, kdyztak ![]()
Jdi do toho a pak nám řekneš, jestli je pravda, že Prima dává na nákup 2.000kč
ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla ![]()
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena ![]()
to fakt, jo? tak to ja uz nakoupim hotovky a ohreju v troube ![]()
skritek Petra píše:bell píše:jdu do toho, je to na Tvoje triko aleskritek Petra píše:Sneci se ti budou chytat lip
tak ted jsem se posmala… co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka
… ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat
![]()
Pohoda jazz
![]()
pikola píše:
ja Teda sním vše, i ustrice,ale na zabu jsem ještě odvahu nenašla
Jak když vidim, jak oni půlku menu neví co je a ani to neumí přečíst, byt jde o relativně běžnou vec /minuly týden me něco takhle zarazilo, už Nevím co/ tak to je jak házet perly svinim.
Já už přesně Vidim, jak bych servirovala gaspacho a lidi se osklibali, ze ta Polívka je studena
Pikolo, tak ted jsem se zasmala fakt nahlas
… vim, ze casto lide nevi, co je ratatouille - vzdy tipuji nejaky syr nebo tak ![]()
S tim - hazet perly svinim - pravda, ale zase jestli nedoji, udelam balicky a hodim do mrazaku, bude se dojidat pak dalsi cely mesic ![]()
Me se tenkrat libila ta zenska jak udelala polivku s pytliku a gulas s konzervy a jak si vsichni mlaskaly-GURMANI
-myslim ze kdyby se jim priznala az po bodovani tak to mozna vyhrala…takze nadeje s hotovkama na vyhru je velika ![]()
vidis, pytliky a konzervy to resi a jeste z tech 2tis usetris neco na Vanoce ![]()
skritek Petra píše:
neboj, kecup bude na stole, tak se zabi stehynka spravi tim, kdyztak
, ještě sojovku nezapomeň, ta by je mohla taky dost narovnat ![]()
já jedla žabí stehýnka jen jednou, to jsme byli s chotěm krátce, zamilovaní, tak mě vzal do nóbl restaurace
…měli dva druhy, jedny na česneku, jedny na másle…docela mi to chutnalo, ty na másle teda byly mdlý. Klidně bych si to dala znovu. Šneky jsem ještě nejedla.
ja bych ti Pla, ze dostaneš možná dva litry, ale jen do lidlu. Holky, já musím jít nakoupit a tady kecam
teď Nevím, jestli do lidlu nebo jinam
ja nejedla jeste ani jedno a to, jak rikam, zijeme ve Francii .. tak nejak na to jeste neprisla chut
… ale zato musle tlacime ostosest
… toz ustricema bych tomu dodala korunku myslim
dobry tip, sojovka bude hned vedle kecupu ![]()
Pikolo, nakupovat nemusis, tady uz je navareno, libo by bylo ustrice, sneky ci zabky? ![]()
Toz pozdravuj v Lidl a optej se tam, treba budou vedet, jestli tam chodi „Prostrenaci“ nakupovat za 2 tacky ![]()
jo, tak ústřice jsem taky ještě nejedla, mušle mám ráda…ale srkat ústřice, na to zas nějak nemám chuť já (a samozřejmě ani příležitost)
já plánovala jít ven s prckem a on mi usnul, tak tu ještě taky straším
Jdu se kouknout, jestli už je tam co bude dnes vařit Filip.
edit: neni ![]()
Jediné co vím z deníku Aha, že Filip bude dělat špízy na vínu.