Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
14.12.11 15:30
elanaa píše:
jo tak myslím, že vytáhnout na našinec žáby…tak snad odejde od stolu :zed: Umíte si některá představit Evžena nebo toho taťku papriku z předminulýho týdne nebo toho jak bydlel někde ve Východních Čechách, hostil je na zahradě, měl hodně dětí, plnovous a strašně špinavý kachličky u sporáku (je to tak měsíc zpátky), že by se nimral se žabíma stehýnkama? :D (a ani svině klouzavý by asi nebyly lepší)

Stačilo mi, jak ta holka vařila klokaní a pštrosí steak a polovina těch lidí to odmítla jíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.12.11 15:32

fuj potvory z more vytazeny, tato, jestli to dáš do huby už ti nedám pusu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.12.11 15:33
bell píše:
Me se tenkrat libila ta zenska jak udelala polivku s pytliku a gulas s konzervy a jak si vsichni mlaskaly-GURMANI :mrgreen: -myslim ze kdyby se jim priznala az po bodovani tak to mozna vyhrala…takze nadeje s hotovkama na vyhru je velika :palec:

Tak ta byla výborná :mrgreen: Všem to moc chutnalo a nikdo to nepoznal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 15:38
pikola píše:
fuj potvory z more vytazeny, tato, jestli to dáš do huby už ti nedám pusu!

Fakt se smeju :) … ale proste opet nechapu, kdyz se do tohoto poradu prihlasim, tak prece musim pocitat, ze nebude 5× tydne svickova se strudlem, ne? A nevyzkouset vubec je urazka hostitele, ja chapu, ze to nemusi chutnat, to je v poradku, ale ani neochutnat, to je fakt mazec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.12.11 15:40

Taky nechápu, že někdo řekne nejím ryby a nikdy je neochutnal :cert: Tenkrát tam jeden týpek udělal pěkného lososa a všichni se oblizovali až na jednoho týpka, prý ryby nejí a jíst nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 15:41
MUFICE píše:
Taky nechápu, že někdo řekne nejím ryby a nikdy je neochutnal :cert: Tenkrát tam jeden týpek udělal pěkného lososa a všichni se oblizovali až na jednoho týpka, prý ryby nejí a jíst nebude :cert:

joooo, vzdycky se najde nejaky rypak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.12.11 15:59

no ME tenhle týden stačilo, jak se jich ptal jak chtějí steak, jestli propeceny, to bylo asi jediný co jeden z nich znal, tak rychle zahlasil a ostatní se přidali, aby nevypadali ze tomu nerozumí :-) já bych sveho může vždy nejradši zfackovala, když rika welldone, ale prý mu Syrový nedělá dobře na Žaludek. Já to jim Teda skoro Syrový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.12.11 16:00
pikola píše:
fuj potvory z more vytazeny, tato, jestli to dáš do huby už ti nedám pusu!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 16:06
pikola píše:
no ME tenhle týden stačilo, jak se jich ptal jak chtějí steak, jestli propeceny, to bylo asi jediný co jeden z nich znal, tak rychle zahlasil a ostatní se přidali, aby nevypadali ze tomu nerozumí :-) já bych sveho může vždy nejradši zfackovala, když rika welldone, ale prý mu Syrový nedělá dobře na Žaludek. Já to jim Teda skoro Syrový :-)

jo, to bylo v te ukazce na patek, myslim, kdy bude varit ten otec 6 deti, co se trosku ostre vyjadruje a chova se prilis suverene - tak ten se jich ptal, kdo to jak chce … tak vsichni ze rozhodne to musi byt naprosto propecen - je to hrich, ale co nadelas … my jsme delali v lete grilovacku a meli jsme panenku, tak pekne ruzovou (neze krvavou, abychom uplne vazne hosty nesokovoli) … tak ma uzasna sestra, ktera je v kuchyni jak poleno - jinak ji miluju, tak prohlasila, ze je to fajn … a pak si za mymi zady stezovala nasim, ze prece nebude jist „krvave“ maso, ze je to humus - tak jsem myslela taky, ze ji prastim, co nadelas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.12.11 16:09

no ne, ze jsou tam všichni chytrý AZ na pudu a pak z nich padají takový perly. Pochybuju, ze někdo z nich mel opravdu kvalitní steak z hovězího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 16:14

nezapomen, … ze pri uzasnem hovezim argentinskem steaku by prohlasili, ze to oni neji popripade ze to delaji rozhodne jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.12.11 16:19

nebo ze rib eye nejí ryby, případně oko z ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 16:24

Ty me dneska bavis :) … Ty by ses mela prihlasit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.12.11 16:30

no já rozhodne :-) já bych ze sebe opicaka dobrovolně dělat nesla, rodina by me vydedila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 16:33

Ty me stves :cert: , to jako ze sebe budu delat opicaka :?: … rodina me vydedi, az na nich budu tu veceri testovat, uz to vidim, jak se tvari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí