Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elanaa píše:
jo tak myslím, že vytáhnout na našinec žáby…tak snad odejde od stoluUmíte si některá představit Evžena nebo toho taťku papriku z předminulýho týdne nebo toho jak bydlel někde ve Východních Čechách, hostil je na zahradě, měl hodně dětí, plnovous a strašně špinavý kachličky u sporáku (je to tak měsíc zpátky), že by se nimral se žabíma stehýnkama?
(a ani svině klouzavý by asi nebyly lepší)
Stačilo mi, jak ta holka vařila klokaní a pštrosí steak a polovina těch lidí to odmítla jíst ![]()
fuj potvory z more vytazeny, tato, jestli to dáš do huby už ti nedám pusu!
bell píše:
Me se tenkrat libila ta zenska jak udelala polivku s pytliku a gulas s konzervy a jak si vsichni mlaskaly-GURMANI-myslim ze kdyby se jim priznala az po bodovani tak to mozna vyhrala…takze nadeje s hotovkama na vyhru je velika
Tak ta byla výborná
Všem to moc chutnalo a nikdo to nepoznal ![]()
pikola píše:
Fakt se smeju
… ale proste opet nechapu, kdyz se do tohoto poradu prihlasim, tak prece musim pocitat, ze nebude 5× tydne svickova se strudlem, ne? A nevyzkouset vubec je urazka hostitele, ja chapu, ze to nemusi chutnat, to je v poradku, ale ani neochutnat, to je fakt mazec ![]()
Taky nechápu, že někdo řekne nejím ryby a nikdy je neochutnal
Tenkrát tam jeden týpek udělal pěkného lososa a všichni se oblizovali až na jednoho týpka, prý ryby nejí a jíst nebude ![]()
MUFICE píše:
Taky nechápu, že někdo řekne nejím ryby a nikdy je neochutnalTenkrát tam jeden týpek udělal pěkného lososa a všichni se oblizovali až na jednoho týpka, prý ryby nejí a jíst nebude
joooo, vzdycky se najde nejaky rypak ![]()
no ME tenhle týden stačilo, jak se jich ptal jak chtějí steak, jestli propeceny, to bylo asi jediný co jeden z nich znal, tak rychle zahlasil a ostatní se přidali, aby nevypadali ze tomu nerozumí
já bych sveho může vždy nejradši zfackovala, když rika welldone, ale prý mu Syrový nedělá dobře na Žaludek. Já to jim Teda skoro Syrový ![]()
pikola píše:
pikola píše:
no ME tenhle týden stačilo, jak se jich ptal jak chtějí steak, jestli propeceny, to bylo asi jediný co jeden z nich znal, tak rychle zahlasil a ostatní se přidali, aby nevypadali ze tomu nerozumíjá bych sveho může vždy nejradši zfackovala, když rika welldone, ale prý mu Syrový nedělá dobře na Žaludek. Já to jim Teda skoro Syrový
jo, to bylo v te ukazce na patek, myslim, kdy bude varit ten otec 6 deti, co se trosku ostre vyjadruje a chova se prilis suverene - tak ten se jich ptal, kdo to jak chce … tak vsichni ze rozhodne to musi byt naprosto propecen - je to hrich, ale co nadelas … my jsme delali v lete grilovacku a meli jsme panenku, tak pekne ruzovou (neze krvavou, abychom uplne vazne hosty nesokovoli) … tak ma uzasna sestra, ktera je v kuchyni jak poleno - jinak ji miluju, tak prohlasila, ze je to fajn … a pak si za mymi zady stezovala nasim, ze prece nebude jist „krvave“ maso, ze je to humus - tak jsem myslela taky, ze ji prastim, co nadelas ![]()
no ne, ze jsou tam všichni chytrý AZ na pudu a pak z nich padají takový perly. Pochybuju, ze někdo z nich mel opravdu kvalitní steak z hovězího.
nezapomen, … ze pri uzasnem hovezim argentinskem steaku by prohlasili, ze to oni neji popripade ze to delaji rozhodne jinak ![]()
no já rozhodne
já bych ze sebe opicaka dobrovolně dělat nesla, rodina by me vydedila
Ty me stves
, to jako ze sebe budu delat opicaka
… rodina me vydedi, az na nich budu tu veceri testovat, uz to vidim, jak se tvari ![]()