Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo, nejlepší je,když mají dezert a stůl je úplně prázdný i bez výzdoby. Já si říkám, to jím nemůže dát k tomu kávu, vodu ..
Tak láhev vína nebo soudek piva přímo na stole jsem neviděla
ale ve své skleničce každý nápoj má…
Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti
… takze u nas sklenicky budou ![]()
Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet ![]()
lenka16 píše:
také ted v zimě sleduji prostřeno. Včera to byl teda mazec a podle ukázky ve čtvrtek Nikol, která včera ukázala, že neumí vůbec vařit bude kritizovat tu druhou holčinu. No jak píšete, to se tento týden pobavíme
Nicol bude kritizovat už dnes, že je to málo teplé
![]()
No jako chápu, ze opit se u večer Kazdy den v týdnů nejde, ale někdy mi to přijde fakt jak sucha večeře. Jak v zavodce, rychle to tam nahazet a vypadnout. A hlavně vyber zábavy, když už se do takový opicarny prihlasim a hraju o peníze, tak aspoň něco poradnyho vymyslim, třeba nechápu, proc nejdou někam ven, aby to melo nějaký nápad.
skritek Petra píše:
Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti… takze u nas sklenicky budou
Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet
A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát ![]()
Ono se nam to tady taky kritizuje
… ale kdo vi, co jim televize dovoli, … premyslela jsem, ze mozna neni dovolena hudba - protoze treba u nas vecere s hosty bez hudby nejde, vzdy mame neco komorne pusteno, nejaky jezz, blues nebo jen tak nejake piano, proste neco do ucha, at to nerusi, ale hezky naladi atmosferu … tak treba to nesmi byt, aby to nerusilo kameru, protoze jsem nikde hudbu u nikoho nepostrehla.
A stejne to muze byt s tou zabavou, treba ven nesmi jit … ikdyz mam pocit, ze minuly tyden je ten klucina, co vyhral, vzal na water zorbing - tak to museli jit ven ![]()
pikola píše:skritek Petra píše:A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát
Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti… takze u nas sklenicky budou
Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet
Pikolo, ja hodlam servirovat „cestu kolem sveta“ … takze bude odevsud vse ![]()
skritek Petra píše:pikola píše:Pikolo, ja hodlam servirovat „cestu kolem sveta“ … takze bude odevsud vseskritek Petra píše:A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát
no tak to si vyslechneš
Hlavně nezapomeň jako předkrm šneky
(mmch. to je takové běžné jídlo tady asi, protože když se objeví šneky v meníčku, tak vždy se najde někdo, kdo nahlásí, že doufá, že to nebudou praví šneci
)
jinak s tím pitím, je pravda, že to na stole nebývá, na druhou stranu při nákupu většinou lidi do košíku vína nakládají, tak nevím
Nicméně káva se opravdu k dezertu asi nepodává (a to ani k ovocným a tvarohovým koláčům 100× jinak), protože nejenže nikdy nebývá vidět na stole, ale když je, tak je doslovně uvedena v menu ![]()
tak ted jsem se posmala
… co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka
… ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat ![]()
Holky mi uz si kolikrat rikaly ze maj vzdy dezert bez kavy nebo nejakeho napoje…ale zase si i obcas chodi soutezici kupovat vodku
.....to byl ten dil s tou ing.Evou
bylo to neuveritelne netaktni a drzy vuci hostitelce…
skritek Petra píše:
tak ted jsem se posmala… co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka
… ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat
Sneci se ti budou chytat lip
![]()
Kava chybi, piti chybi, slusne chovani chybi, dobre mnamky chybi a hezky stoly vetsinou chybi … toz je cas to napravit ![]()
bell píše:skritek Petra píše:Sneci se ti budou chytat lip
tak ted jsem se posmala… co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka
… ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat
![]()
jdu do toho, je to na Tvoje triko ale ![]()