Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1984
14.12.11 14:11

Pikola, skřítek peta

Jo jo, nejlepší je,když mají dezert a stůl je úplně prázdný i bez výzdoby. Já si říkám, to jím nemůže dát k tomu kávu, vodu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 14:13

Tak láhev vína nebo soudek piva přímo na stole jsem neviděla :lol: ale ve své skleničce každý nápoj má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:13

Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti :) … takze u nas sklenicky budou :)

Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 14:14
lenka16 píše:
také ted v zimě sleduji prostřeno. Včera to byl teda mazec a podle ukázky ve čtvrtek Nikol, která včera ukázala, že neumí vůbec vařit bude kritizovat tu druhou holčinu. No jak píšete, to se tento týden pobavíme :)

Nicol bude kritizovat už dnes, že je to málo teplé
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
14.12.11 14:16

No jako chápu, ze opit se u večer Kazdy den v týdnů nejde, ale někdy mi to přijde fakt jak sucha večeře. Jak v zavodce, rychle to tam nahazet a vypadnout. A hlavně vyber zábavy, když už se do takový opicarny prihlasim a hraju o peníze, tak aspoň něco poradnyho vymyslim, třeba nechápu, proc nejdou někam ven, aby to melo nějaký nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
14.12.11 14:19
skritek Petra píše:
Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti :) … takze u nas sklenicky budou :)Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet :)

A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:20

Ono se nam to tady taky kritizuje :) … ale kdo vi, co jim televize dovoli, … premyslela jsem, ze mozna neni dovolena hudba - protoze treba u nas vecere s hosty bez hudby nejde, vzdy mame neco komorne pusteno, nejaky jezz, blues nebo jen tak nejake piano, proste neco do ucha, at to nerusi, ale hezky naladi atmosferu … tak treba to nesmi byt, aby to nerusilo kameru, protoze jsem nikde hudbu u nikoho nepostrehla.

A stejne to muze byt s tou zabavou, treba ven nesmi jit … ikdyz mam pocit, ze minuly tyden je ten klucina, co vyhral, vzal na water zorbing - tak to museli jit ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 14:22

ven chodí-už tam byl vyhlídkový let,jízda v tanku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:32
pikola píše:
skritek Petra píše:
Presne tak, holciny, to ja mam vymysleno k memu 4 chodoveme menu ke kazdemu chodu jine piti :) … takze u nas sklenicky budou :)Taky me mrzelo, jak ten Jaaan rikal, ze se prihlasil do souteze, aby taky ukazal domu na Slovensko, jak si u nas v Cechach hezky zije … a pak mu tam daji takovy vylev spolecnosti, toz si myslim, ze po odvysilani poradu ho budou chtit na Slovensko zpet :)
A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát :-)

Pikolo, ja hodlam servirovat „cestu kolem sveta“ … takze bude odevsud vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 14:38
skritek Petra píše:
pikola píše:
skritek Petra píše:
A co budes vařit? Ze bych se taky přihlásila, bych to udělala takový mezinárodní, kazdejvecer ji nej stát :-)
Pikolo, ja hodlam servirovat „cestu kolem sveta“ … takze bude odevsud vse :)

no tak to si vyslechneš :cert: :mrgreen: Hlavně nezapomeň jako předkrm šneky :mrgreen: (mmch. to je takové běžné jídlo tady asi, protože když se objeví šneky v meníčku, tak vždy se najde někdo, kdo nahlásí, že doufá, že to nebudou praví šneci :pankac: )

jinak s tím pitím, je pravda, že to na stole nebývá, na druhou stranu při nákupu většinou lidi do košíku vína nakládají, tak nevím :nevim: Nicméně káva se opravdu k dezertu asi nepodává (a to ani k ovocným a tvarohovým koláčům 100× jinak), protože nejenže nikdy nebývá vidět na stole, ale když je, tak je doslovně uvedena v menu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:41

tak ted jsem se posmala :) … co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka :) … ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794

Holky mi uz si kolikrat rikaly ze maj vzdy dezert bez kavy nebo nejakeho napoje…ale zase si i obcas chodi soutezici kupovat vodku :mrgreen: .....to byl ten dil s tou ing.Evou :cert: bylo to neuveritelne netaktni a drzy vuci hostitelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
skritek Petra píše:
tak ted jsem se posmala :) … co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka :) … ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat :)

Sneci se ti budou chytat lip :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:43

Kava chybi, piti chybi, slusne chovani chybi, dobre mnamky chybi a hezky stoly vetsinou chybi … toz je cas to napravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.12.11 14:44
bell píše:
skritek Petra píše:
tak ted jsem se posmala :) … co myslis, kdyz nebudou sneci, tak tam vrznu zabi stehynka :) … ted zrovna bydlime ve Francii, toz tady obkouknu nejaky recept, pak uz jen ty zabky pochytat :)
Sneci se ti budou chytat lip :mrgreen: :pankac:

jdu do toho, je to na Tvoje triko ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí