Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je pravda. Ale docela mě deptá, že něco se jim zdá moc exotické, svíčková moc obyčejná… Co by jako chtěli?? ![]()
přesně ![]()
já mám dva oblíbené argumenty, proč dát míň bodů
:
1. čekala jsem od toho něco jiného
2. já to takhle nedělám (to si Kristy možná vybavíš, bylo to z Budějc kdysi, hádaly se, jestli má být červená zelňačka s paprikou nebo bílá bez papriky a jestli je správně, že zelí bylo jen překrájený a ne našmidlaný na mikrokousky
)
taky mam strach z toho … ze kdyz uvaris cizinu, tak - „to ja nejim“, a kdyz uvaris ceskou kuchyni, tak - „tohle ja delam jinak“… bojim bojim uz ted, ale menu mam vymyslene, vcera jsem tady tancovala po kuchyni, kdyz manza prisel z prace a vesele mu vykladala co ja bych jako uvarila … toz koukal na me, broucek a rekl, ze bych si to prvne opravdu mela otestovat na nekom velmi „ceskem“- jako mych rodicich nejlepe, kteri taky porad na necim krouti nosem, kdyz jim uvarim … aby je pycha neporazila, tak mi to vetsinou obrblou pri veceri a po tydnu se me ptaji mailem na recept ![]()
Já to dělám jinak, je fakt blbý argument. Jako každý vaří jinak a ať mi nikdo netvrdí, že jedl dvě identická jídla od různých kuchařů!
Beru argumenty typu - přesolený, studený, tvrdý, rozvařený,… ale tohle? ![]()
KPKristy píše:
Já to dělám jinak, je fakt blbý argument. Jako každý vaří jinak a ať mi nikdo netvrdí, že jedl dvě identická jídla od různých kuchařů!Beru argumenty typu - přesolený, studený, tvrdý, rozvařený,… ale tohle?
Presne, taky nechapu, kdyz jdu k nekomu na veceri, ze vubec vypustim z ust „to ja delam jinak“… tak prece nikam nelezu a varim jen doma sama sobe, ne? ![]()
přesně tak…jako kritiku jo, ale věcnou, případně když skutečně něco nejím, tak to říct, ale slušně, ne tak, že to vypadá, že za to může hostitel, to je přece moje „chyba“, že mi nechutná hovězí maso ![]()
davam navrh … ze az se prihlasim do Prostrena, tak chci particku jen z „emimina“ ![]()
skritek Petra píše:
davam navrh … ze az se prihlasim do Prostrena, tak chci particku jen z „emimina“
to je právě problém, že mi fakt přijde, že oni schválně, když vidí někoho rozumnýho a fajn, se zajímavými chutěmi a návrhem menu, tak mu tam přihodí nějakýho toho omezence, nějakou tu hysterku, nějakýho sprostýho puberťáka…a tenhle koktejl způsobí to, že i ten normální člověk nakonec ukáže spíš svou horší stránku ![]()
toz, devce, tos' mi ted pridala kuraze, bojim jeste vice
… ale asi mas opravdu pravdu .. ikdyz minuly tyden to bylo myslim moc fajn, sice Andrejka byla trosku precitlivela, ale to se muze pripocist k materstvi, byla i tak mila a davala rozumne bodiky … a hodne se nasmali, byl to hezky tyden docela, nemyslite? ![]()
elanaa píše:skritek Petra píše:
davam navrh … ze az se prihlasim do Prostrena, tak chci particku jen z „emimina“to je právě problém, že mi fakt přijde, že oni schválně, když vidí někoho rozumnýho a fajn, se zajímavými chutěmi a návrhem menu, tak mu tam přihodí nějakýho toho omezence, nějakou tu hysterku, nějakýho sprostýho puberťáka…a tenhle koktejl způsobí to, že i ten normální člověk nakonec ukáže spíš svou horší stránku
Protože u nás když to bude v klidu, tak to nebude Mit sledovanost. Viz tento týden. Oni tam proste chtějí Mit nějaký rusivy element, to je základ realityshow u nás.
Já se někdy Di Vala na slovensky prostreno, to má taky jinou úroveň, ME v ty Český třeba přijde, ze oni nepijou, nebo vidíte tam někdy lahev vina, ze by byla na stole voda, káva k dezertu?
Pikolo, PRESNE, nad tim jsem taky uvazovala, zadne vino, pivo, voda … proste zadne piti
… treba Cesi nemaji zizen ![]()
také ted v zimě sleduji prostřeno. Včera to byl teda mazec a podle ukázky ve čtvrtek Nikol, která včera ukázala, že neumí vůbec vařit bude kritizovat tu druhou holčinu. No jak píšete, to se tento týden pobavíme ![]()
skritek Petra píše:
Pikolo, PRESNE, nad tim jsem taky uvazovala, zadne vino, pivo, voda … proste zadne piti… treba Cesi nemaji zizen
Slováky třeba vozí v jednom autě, v ČR asi nemají prachy a musíš přijet sama a tak tam všichni suší hubu, nebo fakt netuším. Ale málokdy si vsimnu, ze by měli nějak extra zaplneny stůl sklenickami, včera jsem si Teda všimla, ze jeden pil pivo. Já bych třeba klidně ke každému chodu dávala jinou lahev vina, at je to vesely ![]()