Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček prsů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala
Příspěvek upraven 13.12.11 v 19:49
kvaček píše:
Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček psů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala
Přesně, stačilo jí koupit prsa a mít je rozmražený a stíhala by.
Jen je zajímavé, že hosté čekali hodinu až tu kachnu udělá a nakonec ji dostali studenou. ![]()
Iduska píše:kvaček píše:Přesně, stačilo jí koupit prsa a mít je rozmražený a stíhala by.
Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček psů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala
Jen je zajímavé, že hosté čekali hodinu až tu kachnu udělá a nakonec ji dostali studenou.
no přesně to jsem si taky říkala,pochopím ty knedlíky,ale proč měli studené vše když to dělala za jejich přítomnosti ![]()
Možná proto, že první udělala maso, dala bokem- kdoví jak dlouho se pak kecá do té kamery, to by mě vadilo teda ještě něco říkat mezi vařením a potom vlastně dělala tu omáčku, možná než ji udělala ![]()
Tak dneska k vam prispeju i ja,to teda byl masakt motorovou pilou ta fena
hele ja si myslim,ze kdyby objednala pizzu,tak by udelala lepe,to by snad v jejim veku kazdy pochopil
![]()
dzarunka píše:
ale čekat přes hodinu to muselo být šílený
No jestli jsem to pochopila dobře tak ještě půl hodinky na dezert
Ona si nejspíš myslela, že prsa dostane jen z kachny. Že by je koupila extra ji podle mně vůbec nenapadlo, neví snad, že to vůbec existuje. Soudím podle jejího stylu vaření a pohybu v kuchyni vůbec…
V pondělí udělalo Aha blbečka z Jána a nakonec je z nich snad jedinej normální. A po dnešku mu teda moc fandím, aby vyhrál. Nechci vidět jako vítěze puberťáky, co se handrkují nebo namyšlenýho Vladimíra ![]()
Jahody bych si dala, ale leda podle toho receptu. Ta její kašišvajda mě tedy nelákala…
Iduska píše:dzarunka píše:No jestli jsem to pochopila dobře tak ještě půl hodinky na dezert
ale čekat přes hodinu to muselo být šílený
Oni chodí tak na pátou na šestou, ne? To museli večeřet snad do jedenácti, já bych asi šla domů…
ona byla totálně nepřipravená,že si nepřipravila něco jednoduchého
nebo si tak věřila ![]()
tak dneska jsem si vydupala maximální klid u prostřena-aby jsem něco slyšela
no to bylo dílo
že fakt neměla soudnost, chudák rodina taková ostuda, asi si nanynka myslela, že to nějak splácá a vyhraje těch 40000
ty brďo to bylo vemeno
jsem to sledovala dneska útržkovitě páč jsem běhala kolem dětí.S čím to měla ta jahody?
tina b píše:
No já teda nemůžu, to je kuchařka. To je prso? Nebo srdce? Ne to je prso. A kde ta kachna ty prsa má? A pak koupí kachnu s droby a diví se, co to tam má za překvapení. A všechno zmrzlý. A ty knedlíky ty teda taky vypadají… No jsem zvědavá, jak to dopadne.
Tak to s tou kachnou nemělo chybu
Když je tak blbá, tak měla koupit rovnou chlazená prsa.
Není to asi sranda vařit před kamerou ale po tom co jsem viděla dneska,bych to snad zvládla taky.