Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
13.12.11 19:44

Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček prsů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala

Příspěvek upraven 13.12.11 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.12.11 19:48
kvaček píše:
Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček psů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala

Přesně, stačilo jí koupit prsa a mít je rozmražený a stíhala by.
Jen je zajímavé, že hosté čekali hodinu až tu kachnu udělá a nakonec ji dostali studenou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.12.11 19:50
Iduska píše:
kvaček píše:
Já jsem nechápala tu kachnu.. za prvé si ji den předem neodmrazí a pak ji polévá vřelou vodou a za druhou když už , tak bych si koupila balíček psů, určitě bych se enpouštěla do vykošťování dvou kachen, stačí mě jedno kuře c s tím dá práce, proto nestíhala
Přesně, stačilo jí koupit prsa a mít je rozmražený a stíhala by.
Jen je zajímavé, že hosté čekali hodinu až tu kachnu udělá a nakonec ji dostali studenou. :nevim:

no přesně to jsem si taky říkala,pochopím ty knedlíky,ale proč měli studené vše když to dělala za jejich přítomnosti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.11 19:51

protože dělala tu „omáčku“ z balzamika a medu 8o 8o :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.12.11 19:52

Možná proto, že první udělala maso, dala bokem- kdoví jak dlouho se pak kecá do té kamery, to by mě vadilo teda ještě něco říkat mezi vařením a potom vlastně dělala tu omáčku, možná než ji udělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.12.11 19:53

ale čekat přes hodinu to muselo být šílený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
13.12.11 19:55

Tak dneska k vam prispeju i ja,to teda byl masakt motorovou pilou ta fena 8o 8o hele ja si myslim,ze kdyby objednala pizzu,tak by udelala lepe,to by snad v jejim veku kazdy pochopil :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
891
13.12.11 19:58
dzarunka píše:

No jestli jsem to pochopila dobře tak ještě půl hodinky na dezert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 19:58

Ona si nejspíš myslela, že prsa dostane jen z kachny. Že by je koupila extra ji podle mně vůbec nenapadlo, neví snad, že to vůbec existuje. Soudím podle jejího stylu vaření a pohybu v kuchyni vůbec…

V pondělí udělalo Aha blbečka z Jána a nakonec je z nich snad jedinej normální. A po dnešku mu teda moc fandím, aby vyhrál. Nechci vidět jako vítěze puberťáky, co se handrkují nebo namyšlenýho Vladimíra :zed:

Jahody bych si dala, ale leda podle toho receptu. Ta její kašišvajda mě tedy nelákala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 19:59
Iduska píše:
dzarunka píše:
No jestli jsem to pochopila dobře tak ještě půl hodinky na dezert

Oni chodí tak na pátou na šestou, ne? To museli večeřet snad do jedenácti, já bych asi šla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.12.11 20:01

ona byla totálně nepřipravená,že si nepřipravila něco jednoduchého :roll: nebo si tak věřila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.12.11 20:04

tak dneska jsem si vydupala maximální klid u prostřena-aby jsem něco slyšela :mrgreen: no to bylo dílo 8o že fakt neměla soudnost, chudák rodina taková ostuda, asi si nanynka myslela, že to nějak splácá a vyhraje těch 40000 :jazyk: ty brďo to bylo vemeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.12.11 20:06

jsem to sledovala dneska útržkovitě páč jsem běhala kolem dětí.S čím to měla ta jahody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.12.11 20:07
tina b píše:
No já teda nemůžu, to je kuchařka. To je prso? Nebo srdce? Ne to je prso. A kde ta kachna ty prsa má? A pak koupí kachnu s droby a diví se, co to tam má za překvapení. A všechno zmrzlý. A ty knedlíky ty teda taky vypadají… No jsem zvědavá, jak to dopadne.

Tak to s tou kachnou nemělo chybu :mrgreen: :mrgreen: Když je tak blbá, tak měla koupit rovnou chlazená prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.12.11 20:07

Není to asi sranda vařit před kamerou ale po tom co jsem viděla dneska,bych to snad zvládla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí