Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evick2 píše:
no nebojte oni stejně budou dávat furt jen upoutávky ale to nejzajímavější dají někdy v pátek, sakryš muž má odpolední a koupeme kolem 18té hodiny budu to muset vzít z rychlíku
![]()
co říkáte na to bydlení holky? Podle mne je to tam jako v cirkuse, ale proti gustu…jinak dnešní hostitelka mi taky nepřipadá že má všech pět pohromadě, ještě že na na e-miminu mužem takhle kritizovat ![]()
Teda tak to nám to dneska hezky začíná
Holka si je jistá, že vyhraje ![]()
to je nějaká dilča asi
takovýhle sebevědomky já nemusim..jájájá jenom já ![]()
tedy její sebevědomí bych chtěla mít.. mě by se klepaly ruce, řízla bych se rozsypala co by mi pod ruku přišlo… nemám takové lidi ráda ale někdy bych taky chtěla mít toto sebevědomí ![]()
ty bláho ten chlap to úplně trefil, že to tam vypadá jako na vietnamské tržnici
Já teda běžně bydlení nehodnotím, ale dneska mi to nedá. Je to otřesný a hnusný
, pardón
Tolik kravin a cetek, fuj. Vyhrnula bych to buldozerem a radši žila v holobytě…
A docela si paní fandí, co? Jsem zvědavá, jak to uklohnila…
Jako ta si věří,dělá jako kdyby uvařila jako Pohlreich
Nemám takový lidi s přehnaným sebevědomím ráda
A ten byt,přeplácanej až hrůza,ta ženská nemá absolutně vkus ![]()
Tak já se k vám z dovolením připojím ![]()
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná ![]()
Starrky píše:
Tak já se k vám z dovolením připojím
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná
Souhlasím ![]()
Teda to bude zase tyden
dnesni SEXY hostitelka to byl narez,jak uz jste psaly,jeji sebevedomi bych chtela mit…a taky musim rict ackoliv do bydleni taky moc nekecam tak tohle bylo opravdu strasny..opravdu jak ta vietnamska trznice…
A myslim kdyz jsem to tak pozorovala ze nebude jedina kdo pujde tvrde po vyhre ![]()
Hostitelku nebudu komentovat
ale to co uvařila to bych teda v tv neprzntovala.To bych zvládla v deseti letech a lépe..
Takové jídlo dělám když chci mít rychle vařeno a doma zbytky všeho možného..