Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.12.11 00:44

Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
20.12.11 06:56
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákách :roll: i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK :lol:

Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
20.12.11 07:41

Tak jako první mě do očí praštila tepláková souprava :mrgreen: To jsem si říkala, jestli vidím dobře 8o Jídlo takový průměr, i když dezert vypadal dobře a ta káva taky. Ten pán, co je tam s nimi, mi byl povědomý, nebyl už někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 08:12

Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3174
20.12.11 08:24
Kohoutek píše:
Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé! :mrgreen:

Tak začni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 08:24
Kohoutek píše:
Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé! :mrgreen:

Kvo kvo kvo? Kokodák? :mrgreen: 8o Od toho ta diskuze přece je ne? Jestli nechceš kvokat, tak sem nelez a nedělej na nás tady kykyryký :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 08:56

Lucko.Kr, právě proto, že je to diskuse tak sem přispívám svůj názor!
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
20.12.11 08:58
Kohoutek píše:
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste! :mrgreen:

Etatínka už jsem pochopila, Juru taky…ale stejně mi to nedá a nejde pochopit co chlap dělá na takovémto webu, jsem asi na jiný typ chlapů nebo nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 09:00
Kohoutek píše:
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste! :mrgreen:

Ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 09:00
Janka123 píše:
Ten pán, co je tam s nimi, mi byl povědomý, nebyl už někde?

Taky mi byl povědomý. I tou vadou řeči takový specifický, určitě už se v TV někdy prezentoval 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.12.11 09:01
Viktorie Vivien píše:
Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny :-D

Tak tenhle příspěvek mi mluví z duše, nestačila jsem včera zírat 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 09:04
lucka.Kr píše:
Viktorie Vivien píše:
Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny :-D
Tak tenhle příspěvek mi mluví z duše, nestačila jsem včera zírat 8o :mrgreen:

Já bych věřila tomu, že taková je. Znám dost lidí, kteří mají sbevědomí až do nebes a přitom by radši měli zalézl někam pod šutr.
Ale je fakt, že takovým se snáz žije. Věří si, nic je nerozhodí, to je panečku pak život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
20.12.11 09:08

já si taky myslím, že Jindřiška taková je…koneckonců, byt měla sice nevkusný, oblečení nepřiměřené…ale jinak bylo vidět, že na sebe fakt dbá, resp. hodně se snaží, aby vypadala tak vyvoněná a vymazlená, jak se prezentuje

ten chlapík mi byl taky povědomý :think: , roztomilý rozumbrada (teda zatím, evím jak se projeví, na speciály jsem nekoukala, zahlédla jsem jen upoutávku a tam říká něco, že horší to být nemohlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 09:09
tatranka1 píše:
Danny841 píše:
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákách :roll: i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK :lol:
Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky :roll: :lol: :lol: :lol:
měla bundu ,tepláky i tričko SAM-asi měli slevy :mrgreen:

Ona měla i bundu? 8o
To jsem nějak prošvihla. No, tak to je buranka teda. Šusťák a ještě komplet k tomu, šmarjá. A tak jde do televize… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
20.12.11 09:11

No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!