Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny ![]()
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákáchi když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK
Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky
![]()
Tak jako první mě do očí praštila tepláková souprava
To jsem si říkala, jestli vidím dobře
Jídlo takový průměr, i když dezert vypadal dobře a ta káva taky. Ten pán, co je tam s nimi, mi byl povědomý, nebyl už někde?
Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé! ![]()
Kohoutek píše:
Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé!
Tak začni ![]()
Kohoutek píše:
Kvokvo dák kvokvo dák, ještě by to chtělo snést vajíčka a bylo by to dokonalé!
Kvo kvo kvo? Kokodák?
Od toho ta diskuze přece je ne? Jestli nechceš kvokat, tak sem nelez a nedělej na nás tady kykyryký ![]()
Lucko.Kr, právě proto, že je to diskuse tak sem přispívám svůj názor!
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste! ![]()
Kohoutek píše:
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste!
Etatínka už jsem pochopila, Juru taky…ale stejně mi to nedá a nejde pochopit co chlap dělá na takovémto webu, jsem asi na jiný typ chlapů nebo nevím ![]()
Kohoutek píše:
Tak pojďme diskutovat, pardon já zapomněl kvokvokvodákovat za mě tedy kykyrykýkovat a nemíchejte u plotny vajíčka, ale raději je neste!
Ach jo… ![]()
Janka123 píše:
Ten pán, co je tam s nimi, mi byl povědomý, nebyl už někde?
Taky mi byl povědomý. I tou vadou řeči takový specifický, určitě už se v TV někdy prezentoval ![]()
Viktorie Vivien píše:
Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny
Tak tenhle příspěvek mi mluví z duše, nestačila jsem včera zírat
![]()
lucka.Kr píše:Viktorie Vivien píše:Tak tenhle příspěvek mi mluví z duše, nestačila jsem včera zírat
Tak by mě zajímalo, kolik prima zaplatila za tak skvělý herecký výkon:-D Snad není možné, že by někdo oplýval takovou dávkou sebevědomí, jako tahle dáma. Byt otřesný, vaření ani nekomentuji, ale dle speciálů se těším na další dny![]()
Já bych věřila tomu, že taková je. Znám dost lidí, kteří mají sbevědomí až do nebes a přitom by radši měli zalézl někam pod šutr.
Ale je fakt, že takovým se snáz žije. Věří si, nic je nerozhodí, to je panečku pak život ![]()
já si taky myslím, že Jindřiška taková je…koneckonců, byt měla sice nevkusný, oblečení nepřiměřené…ale jinak bylo vidět, že na sebe fakt dbá, resp. hodně se snaží, aby vypadala tak vyvoněná a vymazlená, jak se prezentuje
ten chlapík mi byl taky povědomý
, roztomilý rozumbrada (teda zatím, evím jak se projeví, na speciály jsem nekoukala, zahlédla jsem jen upoutávku a tam říká něco, že horší to být nemohlo)
tatranka1 píše:Danny841 píše:měla bundu ,tepláky i tričko SAM-asi měli slevyHodaka píše:Holky já teda nevím ,ale do televize a ani třeba do města bych nešla i kdyby tepláky měly na sobě tři značky
Jo a ta bloncka v teplákáchi když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK
![]()
![]()
![]()
Ona měla i bundu? ![]()
To jsem nějak prošvihla. No, tak to je buranka teda. Šusťák a ještě komplet k tomu, šmarjá. A tak jde do televize… ![]()
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru ![]()