Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kvaček píše:
Ono to prý ještě zajimavé bude, tak se necháme překvapit..
Určitě to bude zajímavé při takovém složení soutěžících
![]()
Nejsympatičtější mi zatím přijde včerejší hostitel Ján a vadí mi Vladimír. ![]()
marinka5 píše:
Si spletl asi jogurt s tvarohemjinak jsem na tuhle partu opravdu zvědavá hlavně na tu holku s tim šátkem, nebo co to tam měla
Která holka měla šátek ?
Byly tam ty dvě blondýny jenom ne ? Ani nevím, že měla některá z nich šátek
Míša řezy mě též pobavily
Kdo mi je sympatický ani nemůžu říct.. asi fakt nikdo
Ale bylo mi trochu líto včerejšího hostitele jak mu říkali „bylo to moc dobré ale já už nemůžu“ a na kameru pak, že jim to teda vůbec nechutnalo
. Ale body daly celkem slušné
. Jo už vím, nejvíc se mi líbí asi ten maldý tmavý klučina co bodoval nejmíň ![]()
kometa32 píše:
Ano, jsou tam 2 blondýnky, ale ta 1 měla šátek kolem krku.
Ahá já myslela, že na hlavě
Tak to je možné to nevím..
no páni, teď jsem shlídla ty speciály na je to
, asi se fakt máme na co těšit
A to jsem si včera říkala, že je ta parta nějaká nemastná neslaná.
Takya jsem koukla na speciály a těším se na každý díl, podle nich bych v téhle partě nebyla ani minutu
Kdyby to byla jenom hádací parta, ale oni spolu snad ani nemluví ![]()
no přesně, ono to připomíná večírky zombíků
aspoń podle těch speciálů
no, uvidíme ![]()
Taky jsem mrkla na videa a můj názor na Vladimíra nic nezměnilo…
kometa32 píše:
Mě pobavil ten druhý chlap jak říkal, že jogurtovou buchtu zná pod názven Míša řezy
A to se teda netrefil, tohle byla spíš bublanina ![]()
Teda tak jsem koukala na ty speciály a to je teda partička k pohledání ![]()
No to jo a myslim si, že ta holka s tim šátkem bude pěkně protivná, jak včera řikala, že syrovou cibuli nejí nebo co a jak se tam na to tvářila
marinka5 píše:
No to jo a myslim si, že ta holka s tim šátkem bude pěkně protivná, jak včera řikala, že syrovou cibuli nejí nebo co a jak se tam na to tvářila
Ale dala nejvíc bodů (společně s tou druhou) ![]()
jako to jejich bodování nechápu už vůbec, vůbec se na to netvářili, ale hlavně, že dali tolik no jsem teda fakt zvědavá jak se to ještě vyvine
marinka5 píše:
jako to jejich bodování nechápu už vůbec, vůbec se na to netvářili, ale hlavně, že dali tolik no jsem teda fakt zvědavá jak se to ještě vyvine
Taky jsem myslela, že dostane tak 5-6 bodů dle jejich komentářů, ale výsledek mě teda překvapil ![]()