Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
RyBANA píše:
Mě se ty hlášky taky líbí, ale teda komentáře v Mama ožeň ma! neměly konkurenci, ty byly TOP!
celý ten pořad byl hustý ![]()
MUFICE píše:RyBANA píše:celý ten pořad byl hustý
Mě se ty hlášky taky líbí, ale teda komentáře v Mama ožeň ma! neměly konkurenci, ty byly TOP!
JO! ![]()
Tak Mama ozen ma jsem nevidela…ale koukala jsem ze by to mely zacit davat
tak na to mrknu ![]()
Tak jsem si přečetla v deníku Aha, článek o dnešním soutěžícím a myslím si, že mě tento týden bude zase bavit ![]()
kometa32 píše:
Tak jsem si přečetla v deníku Aha, článek o dnešním soutěžícím a myslím si, že mě tento týden bude zase bavit
A co pisou? ![]()
bell píše:
Tak Mama ozen ma jsem nevidela…ale koukala jsem ze by to mely zacit davattak na to mrknu
Mama ozen ma ted vysílají na Prima Love v so a ne večer. Koukni se na to na youtube, je to prdel ![]()
MUFICE píše:bell píše:Mama ozen ma ted vysílají na Prima Love v so a ne večer. Koukni se na to na youtube, je to prdel
Tak Mama ozen ma jsem nevidela…ale koukala jsem ze by to mely zacit davattak na to mrknu
Diky,mrknu na to ![]()
bell píše:
Tak jsem to naslatak jsem zvedava…http://www.ahaonline.cz/…e-video.html
Ups, to bude zase úlet…
Tak nebylo to nakonec tak hrozný, jak se to jevilo v Aha
. Ale skvadra je to teda podivná. Hlavně ty dvě „dámy“ ![]()
KPKristy píše:
Tak nebylo to nakonec tak hrozný, jak se to jevilo v Aha. Ale skvadra je to teda podivná. Hlavně ty dvě „dámy“
no ta s tím šátkem na krku, ta je na pěst.. a nejsem si jistá, jestli ta druhá tam celou dobu seděla v bundě? Nebo jestli se to teď tak dělá.. já módě nerozumím.. ![]()