Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mně dneska stačily ty ukázky v TV, 2 pubertačky se tam snad poperou ![]()
Dneska se mi moc nelíbilo, co uvařil. Koukala jsem, kolik mu dali bodů ![]()
KPKristy píše:
Tak nebylo to nakonec tak hrozný, jak se to jevilo v Aha. Ale skvadra je to teda podivná. Hlavně ty dvě „dámy“
Co měl za předkrm.. nějak jsem nestíhala.. Upřmně polévku bych nedala, protaože i já nesnáším cibuli syrovou a to druhé bylo taky divné…
já jsem to dneska viděla tak na půl oka…ale dojmy:
hlavní chod vypadal fakt příšerně, muselo to být na udušení ![]()
zaujala mě taky bunda jedné soutěžící a ta druhá měla ofinu snad začínající na temeni?
prazvláštní móda
no, necháme se překvapit
předkrm měl cosi jako bramborák pečený v troubě, ale bylo tam hodně vajec nebo co…říkali, že je to o veĺa ĺahšie
než klasická cmunda
a prý tam nebylo moc česneku a majoránky. Teda jako předkrm-brutální ![]()
Tak dnesni menu bych teda moc nedala,hlavne hlavni chod,ten mi prisel hroznej…a tech bodu co dostal
no mozna vzhledove nic moc ale treba jim to chutnalo…ale moc slavnosni menu to nebylo…
Ty koule vypadaly fakt nechutně
Jediné, co bych si dala, byla ta bublanina ![]()
No ale , když se nad tím zamyslíte tak to neni nějaké jídlo - slovenské, ale nějaké tradiční co jedí o Vánocích, takže jim to musí chutnat ![]()
Tak jsem se zas po 14 ti dnech podívala na prostřeno
Takovou bandu podivnou jsem si nemohla nechat ujít
Teeeda ty bičí koule bych si fakt nedala
Vypadalo to fakt „chutně“. Vlastně jediné co bych si asi dala, byl ten bramborák na předkrm, jinak docela šílené kreace
A sestava teda též nemá chybu
Tento týden se to asi pěkně semele ![]()
Koukámk vždycky po večerech na internetu, protože to většinou v šest nestíhám, hmmm… tak jsem tedy zvědavá, viděla jsem ukázky a asi se máme na co těšit
Od té doby, kdy vaření je až na druhém místě mě tenhle pořad prostě baví
A občas si tam i nějaké to jídlo taky nejdu, nedávno jsem dělala vdolečky a byly fakt mňam
![]()
Nevýhoda toho, že koukám večer z postele je ta, že vždycky dostanu na něco chuť
Tak jdu koukat ![]()
Viktorie Vivien píše:
Koukámk vždycky po večerech na internetu, protože to většinou v šest nestíhám, hmmm… tak jsem tedy zvědavá, viděla jsem ukázky a asi se máme na co těšitOd té doby, kdy vaření je až na druhém místě mě tenhle pořad prostě baví
A občas si tam i nějaké to jídlo taky nejdu, nedávno jsem dělala vdolečky a byly fakt mňam
![]()
![]()
![]()
Nevýhoda toho, že koukám večer z postele je ta, že vždycky dostanu na něco chuť
Tak jdu koukat
Taky dokoukávám na netu. A chuť jsem dneska teda fakt na nic neměla, spíš mě přešla chuť i na rozjezeného čokoládového čerta
![]()
Mě pobavil ten druhý chlap jak říkal, že jogurtovou buchtu zná pod názven Míša řezy ![]()
Si spletl asi jogurt s tvarohem
jinak jsem na tuhle partu opravdu zvědavá hlavně na tu holku s tim šátkem, nebo co to tam měla ![]()
Jo, jo, to se často plete ![]()
Já jsem zvědavá na všechny soutěžící… ![]()