Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
12.12.11 20:35

Tak mně dneska stačily ty ukázky v TV, 2 pubertačky se tam snad poperou :mrgreen:

Dneska se mi moc nelíbilo, co uvařil. Koukala jsem, kolik mu dali bodů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.12.11 20:42
Přesně,všichni mi přijdou nějací divní :zed: Sympatickej mi teda neni nikdo z nich :zed: A co jsem viděla sestřih z tohohle týdne,tak to bude asi pěknej mazec,pěkně si polezou na nervy :pocitac: No,aspon tu zase budeme mít o čem mluvit :mrgreen:
KPKristy píše:
Tak nebylo to nakonec tak hrozný, jak se to jevilo v Aha :nevim: . Ale skvadra je to teda podivná. Hlavně ty dvě „dámy“ :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 20:44

Co měl za předkrm.. nějak jsem nestíhala.. Upřmně polévku bych nedala, protaože i já nesnáším cibuli syrovou a to druhé bylo taky divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
12.12.11 20:45

já jsem to dneska viděla tak na půl oka…ale dojmy:

hlavní chod vypadal fakt příšerně, muselo to být na udušení :roll:

zaujala mě taky bunda jedné soutěžící a ta druhá měla ofinu snad začínající na temeni? :think: :D prazvláštní móda

no, necháme se překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
12.12.11 20:46

předkrm měl cosi jako bramborák pečený v troubě, ale bylo tam hodně vajec nebo co…říkali, že je to o veĺa ĺahšie :D než klasická cmunda :nevim: a prý tam nebylo moc česneku a majoránky. Teda jako předkrm-brutální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 20:50

Já jsem stihla ty gule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
12.12.11 20:53

Tak dnesni menu bych teda moc nedala,hlavne hlavni chod,ten mi prisel hroznej…a tech bodu co dostal :nevim: no mozna vzhledove nic moc ale treba jim to chutnalo…ale moc slavnosni menu to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
12.12.11 20:55

Ty koule vypadaly fakt nechutně :poblion: Jediné, co bych si dala, byla ta bublanina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 20:59

No ale , když se nad tím zamyslíte tak to neni nějaké jídlo - slovenské, ale nějaké tradiční co jedí o Vánocích, takže jim to musí chutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.12.11 21:40

Tak jsem se zas po 14 ti dnech podívala na prostřeno :mrgreen: Takovou bandu podivnou jsem si nemohla nechat ujít :mrgreen: Teeeda ty bičí koule bych si fakt nedala 8o Vypadalo to fakt „chutně“. Vlastně jediné co bych si asi dala, byl ten bramborák na předkrm, jinak docela šílené kreace :mrgreen: A sestava teda též nemá chybu :lol: Tento týden se to asi pěkně semele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 21:43

Koukámk vždycky po večerech na internetu, protože to většinou v šest nestíhám, hmmm… tak jsem tedy zvědavá, viděla jsem ukázky a asi se máme na co těšit :-)) Od té doby, kdy vaření je až na druhém místě mě tenhle pořad prostě baví :-) A občas si tam i nějaké to jídlo taky nejdu, nedávno jsem dělala vdolečky a byly fakt mňam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nevýhoda toho, že koukám večer z postele je ta, že vždycky dostanu na něco chuť :-))) Tak jdu koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.12.11 21:45
Viktorie Vivien píše:
Koukámk vždycky po večerech na internetu, protože to většinou v šest nestíhám, hmmm… tak jsem tedy zvědavá, viděla jsem ukázky a asi se máme na co těšit :-)) Od té doby, kdy vaření je až na druhém místě mě tenhle pořad prostě baví :-) A občas si tam i nějaké to jídlo taky nejdu, nedávno jsem dělala vdolečky a byly fakt mňam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Nevýhoda toho, že koukám večer z postele je ta, že vždycky dostanu na něco chuť :-))) Tak jdu koukat :-)

Taky dokoukávám na netu. A chuť jsem dneska teda fakt na nic neměla, spíš mě přešla chuť i na rozjezeného čokoládového čerta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.12.11 04:55

Mě pobavil ten druhý chlap jak říkal, že jogurtovou buchtu zná pod názven Míša řezy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.12.11 05:58

Si spletl asi jogurt s tvarohem :mrgreen: jinak jsem na tuhle partu opravdu zvědavá hlavně na tu holku s tim šátkem, nebo co to tam měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.12.11 07:28

Jo, jo, to se často plete :mrgreen:

Já jsem zvědavá na všechny soutěžící… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...