Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bell píše:
Vypada to lakave,akorat se obavam,ze at uvari jak uvari vyhrat ji urcite nenechaj,nemaji ji radi…tohle psal nekdo na te diskusi kProstreno a musim souhlasit…
To si taky myslím, že jí dají tolik bodů, aby nevyhrála, za tu její drzost.
Já se dneska taky těším.Já si myslím, že ona už je tak povrchní, že jí to ani nedojde. ![]()
Ale už mě to prostřeno, přestává bavit.
Holky ja jsem asi takovej ten klasickej ceskej divak,cim vetsi sajgon a sileny lidi tam jsou tak mi to vic bavi,ono popravde by to byla docela nuda kdyby se tam nic nedelo,nehlede na to ze nekdy tam varej pekny blafy ![]()
Mně na tom zase štve, že je to spíš pořad o intrikách, pomluvách a šmejdění. Radši bych brala pořad, kde by vařili nějaké speciality. Občas to tam někteří soutěžící vařili, ale nikdo to nechtěl jíst ![]()
Me tam nejvic stve to smejdeni,kdyz uz at se podivaji ale vadi mi ze otviraji skrine a co mi teda vadi nejvic je ze si lehaj do postele,to bych jim teda neco rekla
![]()
A já bych brala pořad, kde by vařili jen levná, nápaditá a netradiční jídla…v tom ať se předhánějí, to je umění
![]()
kometa32 píše:
Tak jsem se dívala, co bude Míša vařit a její jídlo vypadá moc dobře…
ahoj vezmete mě mezi sebe taky koukám..když nestíhám nahrávám
mě teda někdy tak rozčilujou ti účastníci že pořád nadávám a manžel říká ať na to nečumím, když mě to rozčiluje…šmejdění mi neva ale lezení do skříní a šuplíků už ano ![]()
kometa32 píše:
No tak ta zábava…![]()
![]()
![]()
Děsná! Ale paní hostitelka se bavila! To je hlavní ![]()
Tento týden jsem viděla jen v podělí, a tak straaaaaašně mě ta parta nebavila, že jsem se už ostatní dny nedívala. Přišli mi hrozně nemastní neslaní prostě total nudní
Ale jak Vás tak čtu, tak se musím asi dodívat zpětně na tu exotku
V pondělí se mi zdála stejně nijaká jako všichni ostatní, čím to
![]()