Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, Michaela je asi honorace. Přece se tam přihlásila z psychologického hlediska
. Ale podle toho by měla být objektivní a ne zaujatá. Prostě si na Honzu zasedla, není jí sympatický a tak jede stejnou notu pořád. A to mi z psychologického hlediska přijde trapný. Takhle tam asi žádný poznání neučiní, nádhera jedna ![]()
Honzovo menu se mi nelíbilo.Občas si říkám co by Češi dělali, kdyby došla slanina.
![]()
Míchala, radši no comment jsem zvědavá co předvede.Nejvíc se mi líbí Terezie, těším se jak uvaří.
lucineeccka píše:
Honzovo menu se mi nelíbilo.Občas si říkám co by Češi dělali, kdyby došla slanina.![]()
Snad by je napadlo koupit Panchettu, aby to jídlo konečně mělo chuť ![]()
Přesně,ta Michaela má fakt dost,hned jak jí tam ukazovali s „celebritami“ tak jsem si říkala,že to zase bude nějaká arogantní namyšlená fiflena,jsem zvědavá na ní,jak se předvede
Honza,že se tak potil se mi taky moc nelíbilo,ale na druhou stranu za to nemůže a oblečenej at si chodí jak chce,pokud neni špinavej,nebo roztrhanej.Fifleně se nelíbí,protože ona je přece ta „dáma z velkoměsta na úrovni“ a obyčejnej člověk je pro ní povl
To jsem se rozohnila,ale fakt mi včera pila strašně krev ![]()
Souhlasím s tím, že Honza se teda neumí obléknout. Něco jiného je jít na pivo a něco jiného na návštěvu tím spíš do televize. Nic by mu neudělalo, kdyby si vzal dlouhé kalhoty a košili
Michaela je na ránu, neuškodilo by jí trochu taktu.
Ta Michala je opravdu strasna,neuveritelne namyslena…
A dnesni hlavni chod vypadal opravdu luxusne,uplne se mi zbihaly sliny
![]()
Michala je teda pěkně namyšlená pizda, už neví, co by jim zkritizovala
Tak jsem zvědavá, co teda bude vařit, když jí furt něco vadí
Prý to tiramisu nebylo dost krémové
Připomíná mi Tranturberka, to kyselo je moc kyselý a ten bramborák je moc bramborovej ![]()
Mám stejný názor na Michalu - namyšlená fiflena
Jsem zvědavá jak uvaří v pátek ona ![]()
zlatouch píše:
Mám stejný názor na Michalu - namyšlená fiflenaJsem zvědavá jak uvaří v pátek ona
očekávám že se bude chtít ukázat něčím luxusním, když je tak namyšlená a afektovaná dáma, vůbec se mi ta paní nelíbí. Raději jsem to přepla, když jsem ji slyšela mluvit ![]()
Ale dnešní hostitelka Tereza je moc fajn a příjemná ženská
A dobře uvařila ![]()
Terezie - velmi milá hostitelka, super byt, jídlo lákavé až na tu polévku…ale to je asi jen můj dojem…
No a ta Michala, to je kapitola sama o sobě, říkala, že účast v prostřenu bere z psychologického hlediska a že jí to bude nastaveno jako zrcadlo, tak snad se v něm uvidí pořádně!!!!
…panebože ani se mi nechce věřit, že může být někdo tak hloupý a namyšlený jako Michaela… jinak všichni jsou si myslím fajn lidi a Klárka je velmi příjemně čistá duše