Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
30.11.11 09:08

No, Michaela je asi honorace. Přece se tam přihlásila z psychologického hlediska :roll: . Ale podle toho by měla být objektivní a ne zaujatá. Prostě si na Honzu zasedla, není jí sympatický a tak jede stejnou notu pořád. A to mi z psychologického hlediska přijde trapný. Takhle tam asi žádný poznání neučiní, nádhera jedna :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
30.11.11 10:05

Tak jsem zvědavá, co tam ta hvězda zase předvede :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.11.11 10:08

No tak ta Michaela, to je případ.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.11.11 10:16

Honzovo menu se mi nelíbilo.Občas si říkám co by Češi dělali, kdyby došla slanina. :think: :lol:

Míchala, radši no comment jsem zvědavá co předvede.Nejvíc se mi líbí Terezie, těším se jak uvaří.

• Citovat
  • Upravit
46669
30.11.11 10:19
lucineeccka píše:
Honzovo menu se mi nelíbilo.Občas si říkám co by Češi dělali, kdyby došla slanina. :think: :lol:

Snad by je napadlo koupit Panchettu, aby to jídlo konečně mělo chuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
30.11.11 15:53

Přesně,ta Michaela má fakt dost,hned jak jí tam ukazovali s „celebritami“ tak jsem si říkala,že to zase bude nějaká arogantní namyšlená fiflena,jsem zvědavá na ní,jak se předvede :zed: Honza,že se tak potil se mi taky moc nelíbilo,ale na druhou stranu za to nemůže a oblečenej at si chodí jak chce,pokud neni špinavej,nebo roztrhanej.Fifleně se nelíbí,protože ona je přece ta „dáma z velkoměsta na úrovni“ a obyčejnej člověk je pro ní povl :zed: To jsem se rozohnila,ale fakt mi včera pila strašně krev :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.11.11 18:34

Ta Michaela je pipina. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3174
30.11.11 18:46

Souhlasím s tím, že Honza se teda neumí obléknout. Něco jiného je jít na pivo a něco jiného na návštěvu tím spíš do televize. Nic by mu neudělalo, kdyby si vzal dlouhé kalhoty a košili :roll: Michaela je na ránu, neuškodilo by jí trochu taktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
30.11.11 18:56

Ta Michala je opravdu strasna,neuveritelne namyslena…
A dnesni hlavni chod vypadal opravdu luxusne,uplne se mi zbihaly sliny :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
30.11.11 19:09

Michala je teda pěkně namyšlená pizda, už neví, co by jim zkritizovala :cert: :cert: Tak jsem zvědavá, co teda bude vařit, když jí furt něco vadí :roll: Prý to tiramisu nebylo dost krémové :cert: :cert: Připomíná mi Tranturberka, to kyselo je moc kyselý a ten bramborák je moc bramborovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.11.11 19:13

Mám stejný názor na Michalu - namyšlená fiflena :cert: Jsem zvědavá jak uvaří v pátek ona :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.11.11 20:00
zlatouch píše:
Mám stejný názor na Michalu - namyšlená fiflena :cert: Jsem zvědavá jak uvaří v pátek ona :zed:

očekávám že se bude chtít ukázat něčím luxusním, když je tak namyšlená a afektovaná dáma, vůbec se mi ta paní nelíbí. Raději jsem to přepla, když jsem ji slyšela mluvit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
30.11.11 20:28

Ale dnešní hostitelka Tereza je moc fajn a příjemná ženská :D A dobře uvařila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.12.11 08:16

Terezie - velmi milá hostitelka, super byt, jídlo lákavé až na tu polévku…ale to je asi jen můj dojem…
No a ta Michala, to je kapitola sama o sobě, říkala, že účast v prostřenu bere z psychologického hlediska a že jí to bude nastaveno jako zrcadlo, tak snad se v něm uvidí pořádně!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.12.11 08:57

…panebože ani se mi nechce věřit, že může být někdo tak hloupý a namyšlený jako Michaela… jinak všichni jsou si myslím fajn lidi a Klárka je velmi příjemně čistá duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí