Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ještě mě pobavilo jak ta páteční babča když rozbalila menu, tak vychvalovala, že variace z listového těsta je super, že se moc těší, že tam může být cokoliv a vždycky je to dobré a pak v autě, že listové těsto nemá ráda, že to není její šálek kávy, že se toho už za celý život najedla dost
![]()
Kallkapa píše:
Jo a ještě mě pobavilo jak ta páteční babča když rozbalila menu, tak vychvalovala, že variace z listového těsta je super, že se moc těší, že tam může být cokoliv a vždycky je to dobré a pak v autě, že listové těsto nemá ráda, že to není její šálek kávy, že se toho už za celý život najedla dost![]()
bell píše:Kallkapa píše:
Jo a ještě mě pobavilo jak ta páteční babča když rozbalila menu, tak vychvalovala, že variace z listového těsta je super, že se moc těší, že tam může být cokoliv a vždycky je to dobré a pak v autě, že listové těsto nemá ráda, že to není její šálek kávy, že se toho už za celý život najedla dost![]()
me je ta baca sympaticka jak jsem uz psala,ale neco mi na ni nesedi,no uvidime jak se vybarvi,treba bude uplne v pohode
Jj, taky mi nevadí, jak říkám, pobavilo mě to a né popudilo jak u jiných. Je to asi srandistka
![]()
Kallkapa píše:bell píše:Jj, taky mi nevadí, jak říkám, pobavilo mě to a né popudilo jak u jiných. Je to asi srandistkaKallkapa píše:
me je ta baca sympaticka jak jsem uz psala,ale neco mi na ni nesedi,no uvidime jak se vybarvi,treba bude uplne v pohode
![]()
No to jo,hlavne kdyz rekla ze ji bude 70 let tak to je fakt dost dobra
takhle vypadat v 70 a jeste byt tak akcni ![]()
Včerejší hostitelka velice milá, jídlo super ![]()
Ale taky mi vadí ta bývalá kantorka…
včera tím, jak si u jídla stěžovala, že musí všechny krom toho kluka, rozjíždět do zábavy…
Mi se včerejší večer moc líbil. Byl takový klidný a jídlo bych si s chutí dala.
Mi teda ta babka nesedí vůbec. ![]()
Hanka se mi zdá skvělá
, i když při pondělku je to brzo, pak Honza je dobrej no a ta baba „Evička“ tam asi pěkně zatopí
, asi by mě z ní přešla chuť, i když viděla jsem i horší hosty v Prostřeno ![]()
Tahle parta vypadá po delší době celkem fajn, ale po pondělí nemůžeme soudit, co se z nich vyklube do čtvrtka, natož do pátka ![]()
ALe včerejšek byl fajn, na jídlo jsem měla chuť, jen jsem na to koukala. Za 8 to bylo určitě ![]()
Taky bych jí dala 8 bodů, jedna dala 6 a to mi přišlo málo.
bell píše:Kallkapa píše:No to jo,hlavne kdyz rekla ze ji bude 70 let tak to je fakt dost dobrabell píše:Jj, taky mi nevadí, jak říkám, pobavilo mě to a né popudilo jak u jiných. Je to asi srandistkaKallkapa píše:
![]()
takhle vypadat v 70 a jeste byt tak akcni
Taky bych to do ní neřekla, myslela jsem, že jí je tak 55 ![]()
No, nezapoměňte, že je to po delší době zase jihočeská parta. A víme, co tam vždycky Jihočeši předvedli
. Bordeláři, ožralky, chvílema jsem se styděla…
Ale třeba tihle překvapí! ![]()
MUFICE píše:
Taky bych jí dala 8 bodů, jedna dala 6 a to mi přišlo málo.
Mě to nepřišlo ani málo
Jako já bych dala devět, protože vařila zrovna jídla, ze kterých se mi zbýhají sliny a k tomu měla ještě moc příjemné prostředí. Někomu to naopak sednout nemuselo a mohla se trefit do jídel, které on prostě rád nemá
Moje devítka je subjektivně nadhodnocená a její šestka subjektivně podhodnocená
No uvidíme, myslím, že té holčiny už větší číslo než 6 neuvidíme ![]()
Kallkapa píše:MUFICE píše:Mě to nepřišlo ani málo
Taky bych jí dala 8 bodů, jedna dala 6 a to mi přišlo málo.Jako já bych dala devět, protože vařila zrovna jídla, ze kterých se mi zbýhají sliny a k tomu měla ještě moc příjemné prostředí. Někomu to naopak sednout nemuselo a mohla se trefit do jídel, které on prostě rád nemá
No uvidíme, myslím, že té holčiny už větší číslo než 6 neuvidíme
Ale zase bylo teprve pondělí, tak se někteří s tím bodováním drželi při zdi.
MUFICE píše:Kallkapa píše:Ale zase bylo teprve pondělí, tak se někteří s tím bodováním drželi při zdi.MUFICE píše:Mě to nepřišlo ani málo
Taky bych jí dala 8 bodů, jedna dala 6 a to mi přišlo málo.Jako já bych dala devět, protože vařila zrovna jídla, ze kterých se mi zbýhají sliny a k tomu měla ještě moc příjemné prostředí. Někomu to naopak sednout nemuselo a mohla se trefit do jídel, které on prostě rád nemá
No uvidíme, myslím, že té holčiny už větší číslo než 6 neuvidíme
Já myslím, že je spíš zaskočilo, že už v pondělí museli vytasit takové velké čísla
Myslím, že teď budou dávat čísla menší (můj dojem) navíc se začnou více projevovat a lézt si na nervy ![]()
Tak baba se zacina projevovat
a nejvic sympaticka po dnesku mi je vcerejsi hostitelka ![]()