Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že tento týden by mohl být v poho…
Je fakt, že včerejší soutěžící je „svůj“,dvě mikrovlnky nad sebou doma nemám…ale v Prostřenu už byli horší týpci ![]()
Bramborovou pomazánku dělám taky často i na chlebíčky a moc mi chutná ![]()
kometa32 píše:
Já si myslím, že tento týden by mohl být v poho…Je fakt, že včerejší soutěžící je „svůj“,dvě mikrovlnky nad sebou doma nemám…ale v Prostřenu už byli horší týpci
Bramborovou pomazánku dělám taky často i na chlebíčky a moc mi chutná
A vážně tam jsou jen nastrouhané syrové brambory? Mě to včera nějak zarazilo.. Nebo jsou uvařené? To by mnohé vysvětlovalo. Jako těhotné mi to teda poslední dobou vážně moc nepálí.. ![]()
Baslerinda píše:MUFICE píše:Baslerinda píše:Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvátno, uvidíme další adepty …
Karla, Karla … to jsem neviděla, máš link? Jak říkám, pravidelně nesleduji ..
Tady je link, to video je pod jeho receptama: http://www.iprima.cz/…/karel-rejha
Ten z pondělí je nechutnej. ![]()
Jde úplně okatě na něm vidět, jak jede po té blondýně. Být na jejím místě, tak mi je to hodně nepříjemný, jak se po ní dívá při jídle…fuj.
Navíc má stejný triko, ve kterým včera vařil! ![]()
Příspěvek upraven 15.11.11 v 18:57
Sumaya píše:
Ten z pondělí je nechutnej.![]()
Jde úplně okatě na něm vidět, jak jede po té blondýně. Být na jejím místě, tak mi je to hodně nepříjemný, jak se po ní dívám při jídle…fuj.
Navíc má stejný triko, ve kterým včera vařil!
je to nejspis takovek trochu vidlak, lestil pribory do tricka
Nevím proč si každý myslí, že když udělám těsto v pekárně tak to má skoro stejnou hodnotu jako kdybych to koupila.
![]()
papavlinka33 píše:
je to nejspis takovek trochu vidlak, lestil pribory do tricka
Dobrý prase co, tenhle týden jsou všichni trochu jednodušší ![]()
Baslerinda píše:Dellynka píše:Wáu, fakt sleduješ tak poctivě, že jsi viděla všechny díly? Tak to jsi dobrá
Tohle byl fakt slizoun můj bože…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ
![]()
Jojo sice občas nestíhám v TV,ale vždy to pak skouknu na streamu ![]()
macinka85 píše:MUFICE píše:taky jsem se bálaDellynka píše:Nechutný bylo, tak vítal tu mladou holku, vypadalo to, že jí snad ojede před kamerou
Tohle byl fakt slizoun můj bože…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ
Taky jsem si řikala
,chudák holka.Nevím co bych dělala být v její kůži brrr.. ![]()
No,dnes nebyl tak děsný…ale začíná mi být dost nesympatický ten blonďák..jsem zvědavá,co uvaří,když pečivo a knedlík z domácí pekárny se mu nezdá dost domácí ![]()
Tenhle týden fandíme Zuzaně, protože její manžel pracuje s mým mužem v naftových dolech tady na Hodonínsku. Tak doufám, že se to holce povede a neudělá si ostudu a třeba vyhraje
. Celá firma i chlapi co prostřeno nesledují se tentokrát budou dívat
.