Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
9.11.11 20:53

Zuzulendo, když si tam měla známou, jak to teda je ? Platí jídlo, které kupujou sami soutěžící nebo jim to platí televize ? Jako je mi jasné, že ty „rozbroje“ tam dělá hlavně štáb, jinak mi nepřijde normální aby po týdnu, co tam soutěžící spolu jsou (max.4 hodky denně) měli na sebe takovou averzi a takové touhy „rýpat se ve všem“. Ale moc strategické mi to od nich nepřipadá, přece když lidi vidí co se tam děje, tak se tam težko bude chtít někdo hlásit ne ? Maximálně takoví ti exoti co se „neštítí“ ničeho.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
9.11.11 21:03
:lol:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
9.11.11 22:27

Tak to je fakt hnus,jestli je to pravda s tim šmejděnim a jestli je tam nutí i k jiným věcem :pocitac: No,na druhou stranu bych se tomu v dnešní době nedivila-co by neudělali kvůli sledovanosti :pocitac: Spíš se divim těm lidem,že do toho jdou a přihlásí se a že se jich tam už hooodně ztrapnilo a udělali ze sebe tydýty,některý lidi nemají fakt soudnost.Ale zase by jsme se pak neměli na co dívat a co rozebírat a kritizovat a o tom to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.11.11 22:30

sem právě dokoukala dnešní díl,a to je opravdu skvadra 8-o 8-o 8-o
Babka furt mele pantem „to není steak“,se pěkně vyvrbila 8-o
holčině se to nepovedlo,no co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.11.11 22:45
zuzulenda píše:
Tento týden mi je sympatická pouze tmavovlasá Míša. „Babča“ a ta blondýna Míša jsou nafrněné a důležité jak… :roll:
Dneska to rozhodně nebyl steak, ale opravdu to stačilo říct jednou. :nevim:

Mně je taky nejvíce sympatická tmavovláska Míša. Baba a ta páteční jsou namyšlené. V po mi byla i ta baba docela sympatická, ale pěkně se vyvrbila :cert:

Ta holka udělala kuřecí kousky a ne řízek, to by to musela obalit v trojobalu a pokud možno celé.

Té úterní holky je mi líto, skoro brečela, že jí to pomluvily. Ale to její jídlo se mi taky zdálo přeplácané, do panenky nacpala co dům dal. Kdyby tam dala třeba nivu, porek nebo špenát, tak by udělala lépe. Brambory měla teda pěkně umaštěný, měla je spíš upéct v troubě na plechu. Taky jsem čuměla kolik měla erot.pomůcek :mrgreen:

U té dnešní holky vypadal dobře jenom předkrm, dezert mě nenadchnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.11.11 09:14

Jo, jasně, že udělala kuřecí kousky a ne steak, jak měla v jídelníčku napsáno, byť to teda její teta v restauraci údajně tak dělá :think: :roll: Si myslím, že po včerejším dílu tetě v restauraci dost klesne návštěvnost, pokud to teda ještě jde. :-)
Ale podle mého stačilo, aby to bába řekla jednou a ne asi stokrát. Ona vyváděla, jak kdyby jim tam místo kuřecího steaku naservírovala želvu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
10.11.11 09:16
tina b píše:
Jo, jasně, že udělala kuřecí kousky a ne steak, jak měla v jídelníčku napsáno, byť to teda její teta v restauraci údajně tak dělá :think: :roll: Si myslím, že po včerejším dílu tetě v restauraci dost klesne návštěvnost, pokud to teda ještě jde. :-)
Ale podle mého stačilo, aby to bába řekla jednou a ne asi stokrát. Ona vyváděla, jak kdyby jim tam místo kuřecího steaku naservírovala želvu. :lol:
:palec: :palec: :mrgreen: co zelvu,neco horsiho… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.11.11 10:02
tina b píše:
Ale podle mého stačilo, aby to bába řekla jednou a ne asi stokrát. Ona vyváděla, jak kdyby jim tam místo kuřecího steaku naservírovala želvu. :lol:

Docela bych chtěla vidět tu restauraci, co má ta teta, to bude asi fakt nějaká čtvrtá cenová :mrgreen: A mohla by tam teta rovnou pozvat Zdenka Pohlreicha, at jí to okomentuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.11.11 10:28
:(

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.11.11 10:30
zuzulenda píše:
Když včera říkala, že její teta to takhle dělá v restauraci, tak jsem si hned vybavila nějakou putiku :nevim: Byl to velký rozdíl mezi steakem a tím co dělala ona. Ale bába byla trapná tím, jak to pořád komentovala a tvrdila, že je to řízek. :roll: V jejich letech si myslím, že by měla vědět, jak řízek vypadá :mrgreen:

Přesně tohle jsem teď chtěla napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.11.11 13:51

Tak ten včerejšek, dá se to pochopit holka je hodně mladá a nezkušená, jestli nebyla nikdy v lepší restauraci jak má teta, možná že teta to takhle ve svém podniku dělá na kousky, aby toho vypadalo víc a tím ušetřila :think: každopádně, když holce poradila měla jí poradit pořádně a možná i zajímavější recepty :pankac: . Celé jsem to neviděla, jen kousek, ale vadí mi ta blondýna už od pohledu nepříjemná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.11.11 14:29

Tak nejvíc nepříjemná je mi ta babča - pondělní soutěžíci!!! I ten její falešný hlas mi vadí :cert: :cert:
Ale její menu bych klíďo píďo ochutnala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
10.11.11 15:18

To vite holky jezibaba si chce za kazdou cenu uzit svych slavnych 15minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
10.11.11 18:29

Devcata,me stve ze to nedela tam kde opravdu bydli,ale jinak to zatim vypada dobre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
10.11.11 18:39

Děvčata mě dneska pobavily: chezekake :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat