Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
4.11.11 11:08

Souhlasim, ze s tou vodkou to fakt bylo dost neomaleny, jeste si Dusan kdaka, ze Tereza uz mela tri dny na to, aby vedela, ze oni dva piji vodku, jak kdyby byli neco extra, to prece nebyla jeji povinnost. Jsem zvedava co dnesni hostitelka, jestli ji radsi koupi, aby neprisla o body. Jsou to dva hnupi, akorat se obavam, ze ten Dusan vyhraje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.11.11 11:17

Mufi tak to nemusí být špatné. Třeba to jednou někde ochutnám.
Jak už tady někdo psal, nejlepší by bylo, kdyby výhra byla třeba nějaký kurz vření nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 11:19
M-a-j-a píše:
Jak už tady někdo psal, nejlepší by bylo, kdyby výhra byla třeba nějaký kurz vření nebo něco podobného.

To už by se tam nepřihlásil asi nikdo :mrgreen: . Myslím, že už tak se tam skoro nikdo nehlásil tak zvedli výhru na 40 tisíc aby ještě pár „idiotů“ nalákali. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.11.11 11:31
Kallkapa píše:
M-a-j-a píše:
To už by se tam nepřihlásil asi nikdo :mrgreen: . Myslím, že už tak se tam skoro nikdo nehlásil tak zvedli výhru na 40 tisíc aby ještě pár „idiotů“ nalákali. :roll: :lol:

to je mi jasné, ale bylo by to zajímavější :-) A nebo dát výhru jen 10tis a k tomu ten kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 12:28

Mě zase napadlo, dát každému účastníkovi 10 tisíc a ten, kdo by vyhrál by získal ještě nějakou cenu navíc, třeba ten kurz vaření, takhle by se předešlo taktice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 13:24
MUFICE píše:
Mě zase napadlo, dát každému účastníkovi 10 tisíc a ten, kdo by vyhrál by získal ještě nějakou cenu navíc, třeba ten kurz vaření, takhle by se předešlo taktice.

A mě zas napadlo ze by každý dostal třeba 2000 na tu hostinu (aby to neplatili ze svého) to by podle mě taky trochu pomohlo :lol: a výhra nějaká symbolická :lol: no to už by bylo překombinované a nikdo by se nehlásil.. tak z toho mají aspoň přiblblou reality show :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 14:37
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
A mě zas napadlo ze by každý dostal třeba 2000 na tu hostinu (aby to neplatili ze svého) to by podle mě taky trochu pomohlo :lol: a výhra nějaká symbolická :lol: no to už by bylo překombinované a nikdo by se nehlásil.. tak z toho mají aspoň přiblblou reality show :lol: :lol:

Tak to já jsem si myslela, že jim ty suroviny platí Lidl, když je to sponzor pořadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 14:44
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
A mě zas napadlo ze by každý dostal třeba 2000 na tu hostinu (aby to neplatili ze svého) to by podle mě taky trochu pomohlo :lol: a výhra nějaká symbolická :lol: no to už by bylo překombinované a nikdo by se nehlásil.. tak z toho mají aspoň přiblblou reality show :lol: :lol:
Tak to já jsem si myslela, že jim ty suroviny platí Lidl, když je to sponzor pořadu.

Fakt ? Já myslela, že si suroivny kupujou sami, když někteří pindají, že toto jídlo je velice levné, a že to se teda hostitel neplácl přes kapsu.. :think: Navíc někteří ani nakupovat nechodí a doukoupí třeba jen u sousedů vajíčka nebo skočí jenom pro víno a potraviny už mají doma :nevim: Kdyby jim dali třeba 2000 nebo i míň prostě nějakou částku na to, předešlo by se tomu, že někdo by udělal „příliš honosnou“ a někdo „příliš chudou“ hostinu. Mohli by všichni použít super kvalitní potraviny a vyhli by se nějakým těm „blafům“ které většina odsoudí už když si čte jídelníček. Potom by měli všichni stejnou šanci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 14:49
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Fakt ? Já myslela, že si suroivny kupujou sami, když někteří pindají, že toto jídlo je velice levné, a že to se teda hostitel neplácl přes kapsu.. :think: Navíc někteří ani nakupovat nechodí a doukoupí třeba jen u sousedů vajíčka nebo skočí jenom pro víno a potraviny už mají doma :nevim: Kdyby jim dali třeba 2000 nebo i míň prostě nějakou částku na to, předešlo by se tomu, že někdo by udělal „příliš honosnou“ a někdo „příliš chudou“ hostinu. Mohli by všichni použít super kvalitní potraviny a vyhli by se nějakým těm „blafům“ které většina odsoudí už když si čte jídelníček. Potom by měli všichni stejnou šanci.. :mrgreen:

Nevím, jak to je, ale přijde mi divný, že by to platili ze svého a dobrovolně tajtrdlíkovali v TV. Lidl to sponzoruje, tak tam oni musí i nakupovat, málokdy nakupují jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
4.11.11 14:51

HOlky tak dneska to bude asi uplne sileny, bohuzel jiasi potopi, naserviruje jim 3 druhy masa, ale je to klokan a pstros takze zacnou vsichni „zvracet“ a nebudou jist…takze zrejme dusan vyhral…ale na ten ksicht evi se rada podivam..

nemuzu si pomoct ale Prazsky prostreno me vzdycky prijde nejhorsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 16:02
Dice píše:
HOlky tak dneska to bude asi uplne sileny, bohuzel jiasi potopi, naserviruje jim 3 druhy masa, ale je to klokan a pstros takze zacnou vsichni „zvracet“ a nebudou jist…takze zrejme dusan vyhral…ale na ten ksicht evi se rada podivam..nemuzu si pomoct ale Prazsky prostreno me vzdycky prijde nejhorsi… :nevim:

To mě zase to z jižních Čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.11.11 17:08
Dice píše:
HOlky tak dneska to bude asi uplne sileny, bohuzel jiasi potopi, naserviruje jim 3 druhy masa, ale je to klokan a pstros takze zacnou vsichni „zvracet“ a nebudou jist…takze zrejme dusan vyhral…ale na ten ksicht evi se rada podivam..nemuzu si pomoct ale Prazsky prostreno me vzdycky prijde nejhorsi… :nevim:

Dice mi taky příjde, že s Prahy je to vždycky nejhorší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.11.11 18:39

To klokaní maso vypadá jak krysa :D :D

Ona někdy měla krysu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 18:42
Sumaya píše:
To klokaní maso vypadá jak krysa :D :DOna někdy měla krysu?
:lol: :lol:
nějak je fakt nechápu,já bych to teda ochutnala :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 18:47

:pocitac:
za mě si to teda nezasloužil :zed: ale hlavně,že to nevyhrála ta namistrovaná pipka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí