Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
3.11.11 20:43
:?:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.11 20:48
:mrgreen:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
3.11.11 20:55

No dneska to bylo teda neco,chudak dnesni hostitelka,to jak si sel Dusan pro vodku to byl teda vrchol.....
Jinak me je z nich nejvic sympaticka dnesni hostitelka,normalni mlada holka,je fakt ze to cigaro si mohla odpustit ale myslim ze by jsme se obcas v restauracich divily kdyby jsme nakoukly do kuchyne :mrgreen:
A ty jeji morcatka jsou nadherny,ja bych se tam na ne vrhla a ponuchnala je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.11.11 21:00

Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávají :-D Eva s Dušanem si můžou podat ruce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
3.11.11 21:11
MUFICE píše:
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávají :-D Eva s Dušanem si můžou podat ruce :cert:

taky jsem cetla tu diskusi a celkem jsem se pobavila. Jinak s tou vodkou, to uz je alkoholismus ze nevydrzi tri hodiny u vecere bez chlastu to je jedna varianta a druha ze proste chtel ponizit hostitelku, ale ztrapnil akorat sam sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.11.11 21:14
papavlinka33 píše:
MUFICE píše:
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávají :-D Eva s Dušanem si můžou podat ruce :cert:
taky jsem cetla tu diskusi a celkem jsem se pobavila. Jinak s tou vodkou, to uz je alkoholismus ze nevydrzi tri hodiny u vecere bez chlastu to je jedna varianta a druha ze proste chtel ponizit hostitelku, ale ztrapnil akorat sam sebe.

Hostitelka jim nabízela min. 3 druhy nápojů, tak nemusel mít nutně vodku. Každý vodku nekupuje, má brát to, co je nabízeno. Už je oba vidím, jak jdou k někomu známému na návštěvu a když on nemá vodku, ta půjdou do Lidlu si jí koupit :pocitac: To by je ta hostitelka už nikdy nepozvala, pt by jí to urazilo :cert: Tohle byla mladá holka, tak si to nebrala, kdyby to byl starší člověk, tak už by se s ní asi ani nebavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.11.11 21:15

Tak po dnešním díle sem vytočená jak blázen :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Bože takové idioty jako je ten dušan a eva už jsem dlouho neviděla. Být jima dvouma tak bych už asi navždy chodila kanálama :roll: :roll: Jako mít na stole hlavní jídlo a jít si koupit vodku ?? Kdyby jim nenabídla pití a šel si koupit minerálku neřeknu půl slova. Ale to, že je absolutní alkoholik a nedokáže pozřít jídlo aniž by si dal půlku tak to je teda síla :pocitac: :pocitac: Většího idiota jsem fakt asi ještě nezažila. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124

Něco jiného je, když se jde k někomu chlastat třeba na Silvestra, to každý něco přinese, dá se to na hromadu a každý si nalije, co mu chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620

Terezka je moje kamarádka to co tam tenhle týden předvádějí tak to je neskutečný ten dement co si šel pro vodku a ta bůůů co si myslí že je adeptka na na vítězství jsou těžce na pěst vím že Terka není dokonalá ale tohle je děs jak se k ní zachoval ten … je mi z něj na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.11.11 21:17
Kallkapa píše:
Tak po dnešním díle sem vytočená jak blázen :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Bože takové idioty jako je ten dušan a eva už jsem dlouho neviděla. Být jima dvouma tak bych už asi navždy chodila kanálama :roll: :roll: Jako mít na stole hlavní jídlo a jít si koupit vodku ?? Kdyby jim nenabídla pití a šel si koupit minerálku neřeknu půl slova. Ale to, že je absolutní alkoholik a nedokáže pozřít jídlo aniž by si dal půlku tak to je teda síla :pocitac: :pocitac: Většího idiota jsem fakt asi ještě nezažila. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Ted jsem si vzpomněla, že ráno jsem viděla starší díl Prostřena s nějakým dědkem, který jim nechtěl nalít ani vodu, i když si o ní sami požádali. Dědek jim dal pití snad za hodinu a pak jim říkal, že je zkoušel. Tohle mi přijde zase jako opačný extrém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.11.11 21:19

Nemluvě teda o bodování :cert: :cert: dva, tři body ?? No to snad né :cert: Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.11.11 21:22

Jo a gastronomický kvíz je podle Evy zábava pro pětileté dítě (nebo děti základní školy ? teď přesně nevím jak to říkala). Tlustý chroust je teda asi zábava jejích snobských kamarádů :nevim: Ta holka by se nad sebou měla taky zamyslet. Jak může mít někdo jako ona takové sebevědomí ? To mi hlava nebere teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
3.11.11 21:24

Pani Gastronomicka vysoka skola by mohla vedet ze destilaty(vodka, whisky, brandy atd.) se podavaji jako digestiv tedy po jidle na traveni, a michane napoje(vodka s dzusem, martini a vermuty vseobecne) jsou sladsi a tudiz se podavaji jako aperitiv tedy pred jislem pro nabuzeni chuti, a ne behem jidla, to se pije bud vino, pivo anebo nealko. Kdyz uz se hraje na pani gastroodbornici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.11.11 21:24
Kallkapa píše:
Nemluvě teda o bodování :cert: :cert: dva, tři body ?? No to snad né :cert: Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit.. :zed:

Taky nemůžu pochopit to bodování, dát tak málo bodů za docela dobré jídlo, na oko se mi to líbilo. Oni jí zkritizovali to tvrdší maso a tu kaši jako přílohu, jinak jim šmakovalo. Dala bych jí tak těch 7-8 bodů. Co si tak vzpomínám, tak akorát jednou se stalo, že nějaký cikán takhle málo bodoval, ale ten říkal na kameru, že chce za každou cenu vyhrát. Tenkrát jim koupil vlašák z obchodu jako předkrm a hlavní jídlo taky stálo za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.11.11 21:26
Kallkapa píše:
Jo a gastronomický kvíz je podle Evy zábava pro pětileté dítě (nebo děti základní školy ? teď přesně nevím jak to říkala). Tlustý chroust je teda asi zábava jejích snobských kamarádů :nevim: Ta holka by se nad sebou měla taky zamyslet. Jak může mít někdo jako ona takové sebevědomí ? To mi hlava nebere teda..

Ta její zábava s bonbony byla strašná, fakt jak pro děti ze školky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky