Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:momi33 píše:Mě spíš překvalipilo, že jí dali 7 a 6 a ty 2 jenom 3MUFICE píše:já myslím,že je to pikantní,jak to romové mají rádimomi33 píše:Taky jsem myslela, že to bude mít dobrý, tolik se snažila…
Ahoj,mě docela mrzí,že se jí to nepovedlo
ty závitky v tom zelí bych docela ochutnala
Ta Eva ze včera je tedy přechytralá![]()
Stejně tak jako Maďaři.
A 3 body si určitě nezasloužila.Dala bych tak 5-6 bodů.
jj,určitě by taky mohli hodnotit snahu ![]()
momi33 píše:MUFICE píše:jj,určitě by taky mohli hodnotit snahumomi33 píše:Mě spíš překvalipilo, že jí dali 7 a 6 a ty 2 jenom 3MUFICE píše:já myslím,že je to pikantní,jak to romové mají rádimomi33 píše:Taky jsem myslela, že to bude mít dobrý, tolik se snažila…
Stejně tak jako Maďaři.
A 3 body si určitě nezasloužila.Dala bych tak 5-6 bodů.
To tam přece hodnotili, ale body jí nedali.
Ahoj, jsem taky fanoušek,pořad se mi líbí…
Dnešek byl docela podraz.Nezdálo se mi, že by vařila špatně.Nejvíc se mi líbilo, jak solila sítkem
.Bylo vidět,že to má paní v ruce.A klobouk dolů před jejím bydlením
…
Tak jsem vcerejsi dil skoukla az dneska rano a pani si rozhodne zaslouzila vic bodu..bylo videt jak ji to jde krasne od ruky a ja bych jeji jidlo urcite ochutnala
kdyz to srovnam s pondelkem tak to mela mnohem pracnejsi a i bydleni mela takove hezci utulnejsi ![]()
taky mě překvapilo, že jí dali tak málo bodů. Bylo mi jí líto, potože jídlo nevypadalo vůbec špatně a já bych si ho dala s chutí. Jen by mi asi vadilo, že to bylo ostré ![]()
Mi to příjde, že jí záviděli, to jak bydlí ![]()
Jinak vy co sledujete pravidelně, všimly jste si, že vždycky, když jsou díly z Prahy, tak se málo boduje? ![]()
Ani moc ne,me by spis zajimalo,takova statistika ,kolik vyhralo lidi ktery varily v pondeli,kolik v utery…protoze mi prijde ze ti co zacinaji tak maj obrovskou nevyhodu…
Možná by bylo lepší, kdyby se bodovalo až v pátek po dezertu, tak by aspon mohli hodnotit objektivně.
MUFICE píše:
Možná by bylo lepší, kdyby se bodovalo až v pátek po dezertu, tak by aspon mohli hodnotit objektivně.
Ze jo
no jsem zvedava na dnesek ![]()
Zatim je mi nejvic sympaticka pani Marcela a ta blondata holcina co chova ty morcatka,mimochodem ty morcatka v tech ukazkach byly nadherny ![]()
momi33 píše:
ty závitky v zelí děláme taky,jen do toho dáváme jen mletý maso a rejži a nevaříme to v hrnci,ale pečeme to podlitý vodou a kečupem v troubě… mňamka..
Dice píše:
Tak holky ta vcerejsi hostitelka to byla sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za prvy hvezda co poucuje o kanapkach a sama je neumi udelat: kanapka je zasadne bez kurky, tudiz napr. vykrojeny kolecko z chleba nebo toustaku apod. to co ona mazala na ty bagetky to byly minichlebicky…
S melounem ohrana pisnicka.
Hlavni jidlo podle me pokazila- list. testo bylo rozblemcly..
Ananas. to nebylo flambovani, to byl hnus a jeste jak to presladila.
Byt se me nelibil prisel me preplacanej, moderna versus starozitnosti. Navic bylo jako kdyz se chlubi cizim perim…
Silene sebevedoma, neprijemna madam vsevedka…nesnasim tyto typy…![]()
![]()
Ta dnesni hostitelka bude varit samy neznamy veci-nazvy…ale aspon je to zajimavy…
Souhlasím.Taky se mi nelíbila.Nafoukaná až až. ![]()
Teď koukám na ten včerejšek, paní byla moc sympatická,ale škoda, že se jí to nepovelo. ![]()
Dice píše:
Tak holky ta vcerejsi hostitelka to byla sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za prvy hvezda co poucuje o kanapkach a sama je neumi udelat: kanapka je zasadne bez kurky, tudiz napr. vykrojeny kolecko z chleba nebo toustaku apod. to co ona mazala na ty bagetky to byly minichlebicky…
S melounem ohrana pisnicka.
Hlavni jidlo podle me pokazila- list. testo bylo rozblemcly..
Ananas. to nebylo flambovani, to byl hnus a jeste jak to presladila.
Byt se me nelibil prisel me preplacanej, moderna versus starozitnosti. Navic bylo jako kdyz se chlubi cizim perim…
Silene sebevedoma, neprijemna madam vsevedka…nesnasim tyto typy…![]()
![]()
Ta dnesni hostitelka bude varit samy neznamy veci-nazvy…ale aspon je to zajimavy…
Souhlasím.Taky se mi nelíbila.Nafoukaná až až. ![]()
Teď koukám na ten včerejšek, paní byla moc sympatická,ale škoda, že se jí to nepovelo. ![]()
Tak dneska mu ty 2 daly málo bodů, dala bych mu tak 8-9 bodů. Eva nejspíše taktizuje ![]()
MUFICE píše:
Tak dneska mu ty 2 daly málo bodů, dala bych mu tak 8-9 bodů. Eva nejspíše taktizuje
Ne nejspíše ale určitě
Ale už je aspoň jasné, že nevyhraje
Mě ho dneska líto nebylo. Kdybych srovnala náročnost ze včera a ze dneška,Marcele dal jen 3 body, tak náročnost jeho jídel podle toho by teda byla asi tak jeden bod
Jako chuťově si chválili jen ten dezert. Mozarelu dát na talíř a narájet rajčata - tak to není žáden předkrn do gastronomické soutěže podle mě, zapečené brambory se smetanou a osmažená panenka na pánvi - jako to dělám když se mi nechce nic vařit hotovo za půl hoďky i s úklidem
Devět bodů za toto bylo podle mě přehnané. ![]()
Na výhru to nebylo a je pravda, že včera dal Marcele jen 3 body a sám měl předkrm moc jednoduchý…
Mrzelo mě, že jim hned na začátku neřekl pravdu, že není ve svém bytě… ![]()
Ale jinak v zábavě Lucku Bílou co se týče pohybů vystihl skvěle ![]()