Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
25.10.11 19:24
zuzulenda píše:
Ten klučík uvařil výborně. Vypadalo to opravdu pěkně a jistě bych si pochutnala. Škoda, že Lojza je takový neználek. Kvůli němu zřejmě přišel Matěj o výhru.
Ovšem zítra nás čeká další povedený večer. Jakubovo MENU mluví za vše :wink: Jde vidět, že používá kvalitní suroviny a vypadá, že je umí i dobře spracovat. :-)
Lojzovo menu mě vůbec nenadchlo… Nevím co je to MEMM??? Tady malá ochutnávka :-)

Hmmmmm koukám, že Jakubovo menu je hrozně těžký. :-D
vypadá to hezky,ale kritizuje jak má lehký menu, ale zeleninovej salát, krém karamel…nejsou zrovna těžký věci…

• Citovat
  • Upravit
826
25.10.11 19:25

Já to dneska neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.10.11 19:26

Myslím, že Jakub nebude Matějova konkurence, stačí se podívat na ty videa pod tím :)

• Citovat
  • Upravit
50125

Tak jsem zvědavá, jak zítra uvaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125

Tak jsem zvědavá, jak zítra uvaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.10.11 19:38

To já jsem spíš zvědavá na toho ve čtvrtek. Příjde mě, že kritizuje vše, nic mu není podle chuti. :cert: :cert:
Náhodou si myslím, že dneska byl šikovnej, toho tuňáka bych klidně zkusila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
25.10.11 20:05
Charlottka píše:
To já jsem spíš zvědavá na toho ve čtvrtek. Příjde mě, že kritizuje vše, nic mu není podle chuti. :cert: :cert:
Náhodou si myslím, že dneska byl šikovnej, toho tuňáka bych klidně zkusila. :-)

Toho tunáka bych si taky dala. Měl to dobře udělané, losos a tunák se nikdy nedopejká, jí se to spíš medium, říkal to Zdeněk P. v tom pořadu o grilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.10.11 08:54

Toho tunaka mel moc nedopecenyho, ano tunak se podava rare, ale ne syrovy, musi byt propeceny tak aby byl uvnitr ruzovy, ale ne ze trictvrtin syrovy. Kdyby to na te panvi nechal o minutu mozna dve dele byl by akorat.
Lidi si tu syrovost spatne vykladaji, stak z tunaka je grilovane maso a musi to na nem byt videt, kdyz si budu chtit dat syrove tunakove maso pujdu na saschimi do japonske restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.10.11 10:39
papavlinka33 píše:
Toho tunaka mel moc nedopecenyho, ano tunak se podava rare, ale ne syrovy, musi byt propeceny tak aby byl uvnitr ruzovy, ale ne ze trictvrtin syrovy. Kdyby to na te panvi nechal o minutu mozna dve dele byl by akorat.
Lidi si tu syrovost spatne vykladaji, stak z tunaka je grilovane maso a musi to na nem byt videt, kdyz si budu chtit dat syrove tunakove maso pujdu na saschimi do japonske restaurace.

Když se mu to maso nezdálo, tak mu ho mohl ještě dopéct na pánvi. Dělám to samé s lososem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.10.11 10:43
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Když se mu to maso nezdálo, tak mu ho mohl ještě dopéct na pánvi. Dělám to samé s lososem.

no presne tak, taky jsem si rikala proc mu to jeste nedopekl, anebo se jich mohl predem zeptat jak to kdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.10.11 12:04

mě se včerejíš menu líbilo,lehounké…smlsla bych si!jen nechápu,když si někdo přečte menu a řekne,,myslím si,že nemá šanci na výhru"-hovadina!!rpostě když to není podle jeho gusta(knedlo -zelo- vepřo)tak to nevyhraje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.10.11 17:19
terdule píše:
mě se včerejíš menu líbilo,lehounké…smlsla bych si!jen nechápu,když si někdo přečte menu a řekne,,myslím si,že nemá šanci na výhru"-hovadina!!rpostě když to není podle jeho gusta(knedlo -zelo- vepřo)tak to nevyhraje :zed:

Tak to taky nechápu a ještě k tomu dodají, že je jednoduché na přípravu a nedá se na něm nic zkazit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.10.11 17:24

Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.10.11 17:31
M-a-j-a píše:
Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní :nevim:

Tak mě by zajímalo jak by bodovali, pokud by tam nebyla žádná finanční výhra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.10.11 19:26

Tak dneska se mu to teda moc nepovedlo, i když to vypadalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí