Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
28.10.11 22:41
lokofa píše:
Noo.
Lojzu znám..Je to kamarád táty a jeho bratrů. bydlí i ve stejném paneláku.
Docela mě překvapil, jak vystupoval.

hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
28.10.11 23:07
rohlice píše:
lokofa píše:
Noo.
hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně? :think:

Jak se tvářil, když nevyhrál bylo na pěst :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.10.11 08:08
rohlice píše:
lokofa píše:
Noo.
hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně? :think:

No právě, že není. Proto jsem psala, že jsem hodně nemile překvapená, jak vystupoval.

• Citovat
  • Upravit
12794
29.10.11 08:38

Me tedy byl pan Lojza taky nesympatickej,ale v kuchyni se umi otacet a to jeho jidlo bylo urcite dobry a na druhou stranu lepsi kdyz rekne otevrene ze mu to nechutna nez kolikrat jak je to zvykem u ostatnich soutezicich-za zady…a me ani neprijde ze by soutezicim vadil,dokonce ta posledni soutezici ho tipovala na viteze…ona si stejne ta televize to sestriha tak jak potrebuje kuli sledovanosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.10.11 10:17
:lol:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
29.10.11 11:14
zuzulenda píše:
A hlavně jim režie říká, jak se chovat a nechovat :poblion: Proto třeba Lojza byl vybrán jako ten rejpal, „ňouma“…
Mě docela překvapila i ta Jiřinka a ten Matěj jak se včera chovali. Nic jim nechutnalo, ke všemu měli výhrady. Myslím, že z jejich strany tam byla obrovská taktika. Včera jsem si říkala, že škoda že to nevyhrála ta Mirka nebo ten Jakub. Menu se mu sice nepovedlo, ale byl z nich nejlepší, nejsympatičtější :-)
Jinak Matěj mě včera překvapil tím, jak stoupl na tu váhu a měl k tomu tu blbou připomínku. Zřejmě tak uvažují všichni kluci, protože když se dnes podíváte, tak je to samá vyžle :-x Pak když tam přišel ten Mirčin syn, Matěj se nestačil divit, že je to stejně starej kluk. Ten syn totiž vypadal jako chlap a ne jako dítě (Matěj). :lol:

Z tou váhou to bylo fakt ujetý, prý bude hubnout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
31.10.11 18:51

Dneska jí dali teda dost málo bodů, až na ten přeslazený dezert to měla dobrý. Byt se mi taky líbil, jenom bych si tam nedala ty svaté obrázky a starožitný nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
31.10.11 18:54

Tak já za byt dávám 10 bodů a za vaření 9 :lol: :lol:
Nadchly mě ty jednohubky s melounem i ten ananas bych snědla, ale ta panenka mě nepřesvědčila, ale nápad to byl dobrý, dát do listového těsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
31.10.11 18:59
kometa32 píše:
Tak já za byt dávám 10 bodů a za vaření 9 :lol: :lol:
Nadchly mě ty jednohubky s melounem i ten ananas bych snědla, ale ta panenka mě nepřesvědčila, ale nápad to byl dobrý, dát do listového těsta.

V tom vaření s G. Ramsey taky dávali maso v celku péct do listového těsta a říkal tomu Velington :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
31.10.11 19:08

Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
31.10.11 20:17
Janka123 píše:
Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám :roll:

To jo, ale měla asi 5 druhů kanapek, tak si každý musel snad vybrat. To že jí dali tak málo bodů, už je zase jiná kapitola, myslela jsem, že jí dají tak 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
31.10.11 20:28
MUFICE píše:
Janka123 píše:
Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám :roll:
To jo, ale měla asi 5 druhů kanapek, tak si každý musel snad vybrat. To že jí dali tak málo bodů, už je zase jiná kapitola, myslela jsem, že jí dají tak 8.

Bohužel byla evidentně v nevýhodě, že je první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 20:55

Jsem zvedava zitra na ten romsky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.10.11 21:52

Holky, jaktože na webu není čtvrteční video Lojzy 8-o . Minulý týden jsem to nestihla, teď na to koukám a čtvrteční tam chybí 8-o 8-o Co se tam stalo, že to odstranili ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.10.11 21:56

Ahoj,tak jsem dokoukala,holčina měla krásné terasy 8-o
Jen je to další,co si myslí,že vyhraje 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...