Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Noo.
Lojzu znám..Je to kamarád táty a jeho bratrů. bydlí i ve stejném paneláku.
Docela mě překvapil, jak vystupoval.
hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně? ![]()
rohlice píše:lokofa píše:hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně?
Noo.
Jak se tvářil, když nevyhrál bylo na pěst
![]()
rohlice píše:lokofa píše:hele a to je takhle „namistrovanej“a nesympatickej i normálně?
Noo.
No právě, že není. Proto jsem psala, že jsem hodně nemile překvapená, jak vystupoval.
Me tedy byl pan Lojza taky nesympatickej,ale v kuchyni se umi otacet a to jeho jidlo bylo urcite dobry a na druhou stranu lepsi kdyz rekne otevrene ze mu to nechutna nez kolikrat jak je to zvykem u ostatnich soutezicich-za zady…a me ani neprijde ze by soutezicim vadil,dokonce ta posledni soutezici ho tipovala na viteze…ona si stejne ta televize to sestriha tak jak potrebuje kuli sledovanosti…
zuzulenda píše:
A hlavně jim režie říká, jak se chovat a nechovatProto třeba Lojza byl vybrán jako ten rejpal, „ňouma“…
Mě docela překvapila i ta Jiřinka a ten Matěj jak se včera chovali. Nic jim nechutnalo, ke všemu měli výhrady. Myslím, že z jejich strany tam byla obrovská taktika. Včera jsem si říkala, že škoda že to nevyhrála ta Mirka nebo ten Jakub. Menu se mu sice nepovedlo, ale byl z nich nejlepší, nejsympatičtější
Jinak Matěj mě včera překvapil tím, jak stoupl na tu váhu a měl k tomu tu blbou připomínku. Zřejmě tak uvažují všichni kluci, protože když se dnes podíváte, tak je to samá vyžlePak když tam přišel ten Mirčin syn, Matěj se nestačil divit, že je to stejně starej kluk. Ten syn totiž vypadal jako chlap a ne jako dítě (Matěj).
Z tou váhou to bylo fakt ujetý, prý bude hubnout
![]()
Dneska jí dali teda dost málo bodů, až na ten přeslazený dezert to měla dobrý. Byt se mi taky líbil, jenom bych si tam nedala ty svaté obrázky a starožitný nábytek.
Tak já za byt dávám 10 bodů a za vaření 9
![]()
Nadchly mě ty jednohubky s melounem i ten ananas bych snědla, ale ta panenka mě nepřesvědčila, ale nápad to byl dobrý, dát do listového těsta.
kometa32 píše:
Tak já za byt dávám 10 bodů a za vaření 9![]()
Nadchly mě ty jednohubky s melounem i ten ananas bych snědla, ale ta panenka mě nepřesvědčila, ale nápad to byl dobrý, dát do listového těsta.
V tom vaření s G. Ramsey taky dávali maso v celku péct do listového těsta a říkal tomu Velington ![]()
Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám ![]()
Janka123 píše:
Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám
To jo, ale měla asi 5 druhů kanapek, tak si každý musel snad vybrat. To že jí dali tak málo bodů, už je zase jiná kapitola, myslela jsem, že jí dají tak 8.
MUFICE píše:Janka123 píše:To jo, ale měla asi 5 druhů kanapek, tak si každý musel snad vybrat. To že jí dali tak málo bodů, už je zase jiná kapitola, myslela jsem, že jí dají tak 8.
Dnešní menu vypadalo dobře, ale zase se musel najít někdo, kdo říká: sušený rajčata nejím, tak ani neochutnám
Bohužel byla evidentně v nevýhodě, že je první.
Holky, jaktože na webu není čtvrteční video Lojzy
. Minulý týden jsem to nestihla, teď na to koukám a čtvrteční tam chybí
Co se tam stalo, že to odstranili ??
Ahoj,tak jsem dokoukala,holčina měla krásné terasy ![]()
Jen je to další,co si myslí,že vyhraje
![]()