Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
27.10.11 22:32

jj,taky jsem na to koukala,a moc se mi to líbilo…
Příště to bude v Simsala Bim u nás v Plzni,nedávno jsem tam byla na klokanovi v hříbkové omáčce…
Muskej našel už pozdě na netu casting-rezervaci na to natáčení do té restaurace,když už to bylo uzavřené.
Béééék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 22:41
momi33 píše:
Příště to bude v Simsala Bim u nás v Plzni,nedávno jsem tam byla na klokanovi v hříbkové omáčce…
Muskej našel už pozdě na netu casting-rezervaci na to natáčení do té restaurace,když už to bylo uzavřené.
Béééék.

to jako že byste tam někde v záběru kamery jedli jo? já myslela, že je to natáčení za normálního provozu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.10.11 22:43
Katka_LEE píše:
momi33 píše:
Béééék.
to jako že byste tam někde v záběru kamery jedli jo? já myslela, že je to natáčení za normálního provozu :think:

jj,on to udělala už víckrát,že pozval víc lidí,aby otestoval restauraci,resp. asi to byla jako rezervace na natáčení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.10.11 09:00

Holky nekoukáte náhodou některá na ranní prostřeno? Nevíte o se tam včera stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.10.11 09:22

Koukala jsem, te mlade co varila v pondeli se udelalo spatne, dojedla predkrm a po chvili rikala ze ji je nejak spatne, pak uz nemluvila a pochopila jsem to tak ze mela nejake buseni srdce, byla studena a trepala se tak ji dali na zem a prikryli dekou, zavolali sanitku, ti prijeli a odvezli ji, nevypadala nejak moc spatne s tim doktorem normalne komunikovala. Ale byla jsem zrovna krmit tak jsem se moc nesoustredila. Je pry zdravotni sestra a chodi do prace a jeste do toho nataceni, tak pry asi vycerpani. Obodovali jen tri soutezici s tim ze ji hostitelka zabali to jidlo a ona to oboduje dodatecne az ochutna. Tak uvidim dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.10.11 09:33

Pavli děkuji :-)
Tak hlavně, že byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.10.11 09:35

jj nevypadala na umreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.10.11 18:24

bóóóže,já bych tomu Lojzovi jednu pleskla :cert: :zed: „na dnešní večer se těším,protože si myslím,že asi vyhraju“ :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.10.11 20:00

rohlice,právě dokoukávám,ten Lojza je na pěst 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.10.11 20:02

Lojza:na vítěze tipuju sám sebe 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.10.11 20:03

Noo.
Lojzu znám..Je to kamarád táty a jeho bratrů. bydlí i ve stejném paneláku.
Docela mě překvapil, jak vystupoval.

• Citovat
  • Upravit
13142
28.10.11 20:25

Tak musím napsat, že dnešní menu, bych snědla od začátku až po dezert a jistě bych si přidala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
28.10.11 21:39
momi33 píše:
Lojza:na vítěze tipuju sám sebe 8-o 8-o

Tak tímhle mě taky dostal :mrgreen: :mrgreen: ale nakonec skutek utek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
28.10.11 21:42
kometa32 píše:
Tak musím napsat, že dnešní menu, bych snědla od začátku až po dezert a jistě bych si přidala :palec:

Jo, jídlo vypadalo chutně, nechápu, proč furt kritizovali ty koláče a nikdo ho ani nedojedl 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.10.11 22:40
momi33 píše:
rohlice,právě dokoukávám,ten Lojza je na pěst 8-o
:roll: no ten jako byl na pěst,celou dobu mi nebyl sympatickej,ale co předvedl dneska :pocitac: a ten ksicht,když zjistil,že nevyhrál :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí