Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj,taky jsem na to koukala,a moc se mi to líbilo…
Příště to bude v Simsala Bim u nás v Plzni,nedávno jsem tam byla na klokanovi v hříbkové omáčce…
Muskej našel už pozdě na netu casting-rezervaci na to natáčení do té restaurace,když už to bylo uzavřené.
Béééék.
momi33 píše:
Příště to bude v Simsala Bim u nás v Plzni,nedávno jsem tam byla na klokanovi v hříbkové omáčce…
Muskej našel už pozdě na netu casting-rezervaci na to natáčení do té restaurace,když už to bylo uzavřené.
Béééék.
to jako že byste tam někde v záběru kamery jedli jo? já myslela, že je to natáčení za normálního provozu ![]()
Katka_LEE píše:momi33 píše:to jako že byste tam někde v záběru kamery jedli jo? já myslela, že je to natáčení za normálního provozu
Béééék.
jj,on to udělala už víckrát,že pozval víc lidí,aby otestoval restauraci,resp. asi to byla jako rezervace na natáčení ![]()
Holky nekoukáte náhodou některá na ranní prostřeno? Nevíte o se tam včera stalo?
Koukala jsem, te mlade co varila v pondeli se udelalo spatne, dojedla predkrm a po chvili rikala ze ji je nejak spatne, pak uz nemluvila a pochopila jsem to tak ze mela nejake buseni srdce, byla studena a trepala se tak ji dali na zem a prikryli dekou, zavolali sanitku, ti prijeli a odvezli ji, nevypadala nejak moc spatne s tim doktorem normalne komunikovala. Ale byla jsem zrovna krmit tak jsem se moc nesoustredila. Je pry zdravotni sestra a chodi do prace a jeste do toho nataceni, tak pry asi vycerpani. Obodovali jen tri soutezici s tim ze ji hostitelka zabali to jidlo a ona to oboduje dodatecne az ochutna. Tak uvidim dneska.
bóóóže,já bych tomu Lojzovi jednu pleskla
„na dnešní večer se těším,protože si myslím,že asi vyhraju“
![]()
Noo.
Lojzu znám..Je to kamarád táty a jeho bratrů. bydlí i ve stejném paneláku.
Docela mě překvapil, jak vystupoval.
Tak musím napsat, že dnešní menu, bych snědla od začátku až po dezert a jistě bych si přidala ![]()
momi33 píše:
Lojza:na vítěze tipuju sám sebe![]()
Tak tímhle mě taky dostal
ale nakonec skutek utek ![]()
kometa32 píše:
Tak musím napsat, že dnešní menu, bych snědla od začátku až po dezert a jistě bych si přidala
Jo, jídlo vypadalo chutně, nechápu, proč furt kritizovali ty koláče a nikdo ho ani nedojedl ![]()
momi33 píše:
rohlice,právě dokoukávám,ten Lojza je na pěst