Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
26.10.11 20:03

to nepovedlo :cry: ,ti klučíci jsou tak příjemní…ovšem lojza!!já bych mu toho tuňáka propekla,by čučel.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.10.11 20:17
MUFICE píše:
M-a-j-a píše:
Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní :nevim:
Tak mě by zajímalo jak by bodovali, pokud by tam nebyla žádná finanční výhra :-)

No to mě taky

Příspěvek upraven 26.10.11 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
26.10.11 20:18
Nbodoval by nikdo,protože by se nikdo nepřihlásil :lol:
MUFICE píše:
M-a-j-a píše:
Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní :nevim:
Tak mě by zajímalo jak by bodovali, pokud by tam nebyla žádná finanční výhra :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.10.11 22:27
kristy84 píše:
Nbodoval by nikdo,protože by se nikdo nepřihlásil :lol:
MUFICE píše:
M-a-j-a píše:

Ale jo, ale pouze lidi, co umí skutečně co ukázat :-) Jenom by se pro ně musela udělat nějaká motivace, třeba že by vyhráli nějaký kurz profes.vaření třeba se Zdenkem…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.10.11 18:04

Jsem zvedva jak se Lojza dneska blyskne. Vidim to na tpinku, gulasovou polivku, gulas se sesti a rakvicky se slehackou, nebo neco v tom duchu. Proste nejaky svetovy gastronomicky zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
27.10.11 18:18
  • Citovat
  • Upravit
2458
27.10.11 18:29

Uz na to koukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.10.11 18:36

Co říká na ten jeho byt? Mě teda přijde jak byt někde u prarodičů, staré skříně a bílé zdi. Taky mě překvapilo, že je mu pouze 44 let, tipovala jsem ho tak na 55 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.10.11 18:47

Takove podobne zarizeni byvalo obvykle za komara ne? Jaqko co rict mel tam uklizeno, cisto, a kdyz mu to vyhovuje tako co, ja bych tak bydlet nechtela mam jiny styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.10.11 20:16

Mě to teda přišlo jako styl ala 70.léta a to ten chlap nebyl tak starý :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.10.11 20:42

no mel to tam takovy postarsi, ale alespn cisty. Lojza je mi nesympatickej, a taky jsem myslela ze je starsi, tipovala jsem taky tech 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 21:24

Holky, kolik Lojza dostal bodů? nestihla jsem to dneska… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.10.11 21:52
Katka_LEE píše:
Holky, kolik Lojza dostal bodů? nestihla jsem to dneska… :roll:

dostal 28 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.10.11 21:53

Jinak já sleduju poslední týden,občas sem viděla pár dílů,ale nějak mě to chytlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 22:28

Dík za info :-)

Já sleduju i Ano šefe a zrovna skončil další díl a doslova jsme to hltali :-) nádherná hospoda, srdeční lidé, už se tam chystáme na výlet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí