Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to nepovedlo
,ti klučíci jsou tak příjemní…ovšem lojza!!já bych mu toho tuňáka propekla,by čučel.. ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Tak mě by zajímalo jak by bodovali, pokud by tam nebyla žádná finanční výhra
Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní
No to mě taky
Příspěvek upraven 26.10.11 v 20:18
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Tak mě by zajímalo jak by bodovali, pokud by tam nebyla žádná finanční výhra
Holky ale ti lidé se tam hlásí jen kvůli penězům. Je jen hrsstka co se tam přihlásí jen proto, protože chtějí ochutnat nové věci a ukázat co umí (např. ten z minulého týdne, co vařil jako poslední). to se potom nemůžeme divit, že to každý obkecá a pohaní
kristy84 píše:
Nbodoval by nikdo,protože by se nikdo nepřihlásil
Ale jo, ale pouze lidi, co umí skutečně co ukázat
Jenom by se pro ně musela udělat nějaká motivace, třeba že by vyhráli nějaký kurz profes.vaření třeba se Zdenkem…????
Jsem zvedva jak se Lojza dneska blyskne. Vidim to na tpinku, gulasovou polivku, gulas se sesti a rakvicky se slehackou, nebo neco v tom duchu. Proste nejaky svetovy gastronomicky zazitek.
Co říká na ten jeho byt? Mě teda přijde jak byt někde u prarodičů, staré skříně a bílé zdi. Taky mě překvapilo, že je mu pouze 44 let, tipovala jsem ho tak na 55 ![]()
Takove podobne zarizeni byvalo obvykle za komara ne? Jaqko co rict mel tam uklizeno, cisto, a kdyz mu to vyhovuje tako co, ja bych tak bydlet nechtela mam jiny styl.
Mě to teda přišlo jako styl ala 70.léta a to ten chlap nebyl tak starý ![]()
no mel to tam takovy postarsi, ale alespn cisty. Lojza je mi nesympatickej, a taky jsem myslela ze je starsi, tipovala jsem taky tech 50.
Katka_LEE píše:
Holky, kolik Lojza dostal bodů? nestihla jsem to dneska…
dostal 28 ![]()
Jinak já sleduju poslední týden,občas sem viděla pár dílů,ale nějak mě to chytlo ![]()
Dík za info ![]()
Já sleduju i Ano šefe a zrovna skončil další díl a doslova jsme to hltali
nádherná hospoda, srdeční lidé, už se tam chystáme na výlet ![]()