Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co to bylo k tomu řízku naruby ? Bramborové noky hozené k bramborám a našťouchané ? to asi ne ne ? Asi jsem to špatně pochopila.. ![]()
Kallkapa píše:
Holky, co to bylo k tomu řízku naruby ? Bramborové noky hozené k bramborám a našťouchané ? to asi ne ne ? Asi jsem to špatně pochopila..
Tady máš recept
Pochopila jsi to dobře ![]()
lucineeccka píše:Kallkapa píše:
Holky, co to bylo k tomu řízku naruby ? Bramborové noky hozené k bramborám a našťouchané ? to asi ne ne ? Asi jsem to špatně pochopila..Tady máš recept
http://www.iprima.cz/…by-presbidloPochopila jsi to dobře
Tak to koukám teda
Se nedivím, že jim to moc nejelo. No, aspoň to nezahustila mateřským mlíkem ![]()
Kallkapa píše:lucineeccka píše:Kallkapa píše:
Holky, co to bylo k tomu řízku naruby ? Bramborové noky hozené k bramborám a našťouchané ? to asi ne ne ? Asi jsem to špatně pochopila..Tady máš recept
http://www.iprima.cz/…by-presbidloPochopila jsi to dobře
![]()
Tak to koukám teda
Se nedivím, že jim to moc nejelo. No, aspoň to nezahustila mateřským mlíkem
To bylo nechutný.
Zdá se mi to, nebo se ten Karel někde zasekl? ![]()
M-a-j-a píše:
Konzervace byla příjemná![]()
![]()
Tak to mě pobavilo
To řekl kdo, to jsem ani nepostřehla
Tipuje Karla? ![]()
kometa32 píše:
Kolik bodů vůbec dostala A1?Ve vedení je jen Ondra, že?
31 myslím,ale nejsem si jistá. ![]()
Jo jo, dostala 31 bodů, Ondra má snad 33? Dnešní menu vypadá dost lákavě, když to nezkazí, tak by mohl vyhrát.
MUFICE píše:
Jo jo, dostala 31 bodů, Ondra má snad 33? Dnešní menu vypadá dost lákavě, když to nezkazí, tak by mohl vyhrát.
Ondra má tuším 32, babča dostala o bod méňe. Tak kdo myslíte, že vyhraje ? A komu by ste to přály? ![]()
Mě se líbí menu toho dnešního a i zábavu z ukázek bude mít bezkonkurenční. Takže bych to přála jemu, ale myslím, že už dneska nikdo nebude dávat moc bodů aby sám sobě přilepšil, tudíž asi vyhraje Ondřej. ![]()
Asi tomu Honzovi, bude mít dobrá jídla. Ondřej mi přijde sympatický, ale jídla neměl nic moc…