Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rohlice píše:ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne?nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek
![]()
jo to přesně nechápu,a ta druhá jak švihla s tím příborem to taky nepobírám tak bych holt slušně odložila a poděkovala a omluvila se,že jako fakt nebudu a tečka.ale je fakt,že já bych to fakt ochutnala
Já si myslím, že příbor takto prudce odložili z šoku
Jakože si klidně jíte a najednou Vám někdo řekne, to je pes, kočka a krysa
(příklad) údiv, prásknutí příborem a zděšení
Myslím, že na nestandartní jídla by je měla upozornit, takto by si vybraly panenku a brambory, klokana by odsunuly na kraj talíře a bylo by. Byl to podle mě šok, že to měly nejspíš v puse
![]()
Ahoj,tak jsem dokoukala,a po pravdě,tahle parta ,hlavně ta Eva na pěst ![]()
Klokana jsem měla,a byl dobrý,pštrosa ne.
Monika se snažila,možná ten předkrm by pro mě nebyl nic moc,ale ty dvě krasavy,jak tam praštily s těma příborama,to zas bylo
![]()
MUFICE píše:rohlice píše:Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysaKallkapa píše:tak třeba dedukuješ správněrohlice píše:Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznámKallkapa píše:
Maso vypadalo dobřeJá spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ?
ty máš věci teda
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat![]()
![]()
Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám
![]()
(Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso
![]()
![]()
)
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána![]()
Takové masové směsky si zásadně nedávat !!
Já už tam teda dlouho nebyla ale masu sem tam nikdy moc nedala spíš sem chroupala tu zeleninku s rýží
![]()
MUFICE píše:rohlice píše:Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysaKallkapa píše:tak třeba dedukuješ správněrohlice píše:Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznámKallkapa píše:
Maso vypadalo dobřeJá spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ?
ty máš věci teda
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat![]()
![]()
Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám
![]()
(Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso
![]()
![]()
)
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána![]()
holky,říkali,že už mají někde na stránkách novou partu,ale nemůžu to najít ![]()
Kallkapa píše:rohlice píše:Já si myslím, že příbor takto prudce odložili z šokuivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne?nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek
![]()
jo to přesně nechápu,a ta druhá jak švihla s tím příborem to taky nepobírám tak bych holt slušně odložila a poděkovala a omluvila se,že jako fakt nebudu a tečka.ale je fakt,že já bych to fakt ochutnala
![]()
Jakože si klidně jíte a najednou Vám někdo řekne, to je pes, kočka a krysa
![]()
(příklad) údiv, prásknutí příborem a zděšení
![]()
Myslím, že na nestandartní jídla by je měla upozornit, takto by si vybraly panenku a brambory, klokana by odsunuly na kraj talíře a bylo by. Byl to podle mě šok, že to měly nejspíš v puse
![]()
momi33 píše:
holky,říkali,že už mají někde na stránkách novou partu,ale nemůžu to najít
http://www.iprima.cz/…-divci-valka
není to tohle???
A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?
Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa ![]()
rohlice píše:momi33 píše:není to tohle???
jj,díky ![]()
RyBANA píše:
A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa
no ona tam pronesla něco na způsob,že nemá ráda „takovýhle hlodavce“ ![]()
momi33 píše:rohlice píše:jj,díkymomi33 píše:není to tohle???
já bych je to nechala sníst a pak bych jim teprve řekla co to bylo
no tahle parta byla na pěst… ![]()
rohlice píše:RyBANA píše:no ona tam pronesla něco na způsob,že nemá ráda „takovýhle hlodavce“
A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa
já vím ![]()
ale podle mě to prostě myslela, že jako klokan je podobnej vzhledově kryse a že tydle zvířata nemá ráda (co jsou hlodavci nebo je aspoň připomínají)
já to teda tak pochopila
![]()
Teda ty mely dost
ja bych jim to taky rekla az nakonec co to je za maso,nejlepe az po bodovani ![]()