Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
4.11.11 19:53
rohlice píše:
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne? :-D nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek 8-o :roll:
:palec: jo to přesně nechápu,a ta druhá jak švihla s tím příborem to taky nepobírám tak bych holt slušně odložila a poděkovala a omluvila se,že jako fakt nebudu a tečka.ale je fakt,že já bych to fakt ochutnala :nevim:

Já si myslím, že příbor takto prudce odložili z šoku :lol: :lol: Jakože si klidně jíte a najednou Vám někdo řekne, to je pes, kočka a krysa :lol: :lol: (příklad) údiv, prásknutí příborem a zděšení :lol: :lol: Myslím, že na nestandartní jídla by je měla upozornit, takto by si vybraly panenku a brambory, klokana by odsunuly na kraj talíře a bylo by. Byl to podle mě šok, že to měly nejspíš v puse :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.11.11 19:54

Ahoj,tak jsem dokoukala,a po pravdě,tahle parta ,hlavně ta Eva na pěst 8-o
Klokana jsem měla,a byl dobrý,pštrosa ne.
Monika se snažila,možná ten předkrm by pro mě nebyl nic moc,ale ty dvě krasavy,jak tam praštily s těma příborama,to zas bylo 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 19:55
MUFICE píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobře :lol: Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? :lol:
:lol: ty máš věci teda :lol:
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat :think: :lol:
Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám :lol: :lol: Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám :lol: :lol: (Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso :think: :roll: :lol: )
tak třeba dedukuješ správně :lol:
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána :oops: :lol:
Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysa :evil:

Takové masové směsky si zásadně nedávat !! :lol: :lol: :lol: Já už tam teda dlouho nebyla ale masu sem tam nikdy moc nedala spíš sem chroupala tu zeleninku s rýží :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 19:56
MUFICE píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobře :lol: Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? :lol:
:lol: ty máš věci teda :lol:
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat :think: :lol:
Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám :lol: :lol: Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám :lol: :lol: (Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso :think: :roll: :lol: )
tak třeba dedukuješ správně :lol:
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána :oops: :lol:
Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysa :evil:
:lol: to neřeš radši :lol: chutnalo ti to?jestli jo tak neni podstatný co to bylo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.11.11 19:57

holky,říkali,že už mají někde na stránkách novou partu,ale nemůžu to najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 19:59
Kallkapa píše:
rohlice píše:
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne? :-D nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek 8-o :roll:
:palec: jo to přesně nechápu,a ta druhá jak švihla s tím příborem to taky nepobírám tak bych holt slušně odložila a poděkovala a omluvila se,že jako fakt nebudu a tečka.ale je fakt,že já bych to fakt ochutnala :nevim:
Já si myslím, že příbor takto prudce odložili z šoku :lol: :lol: Jakože si klidně jíte a najednou Vám někdo řekne, to je pes, kočka a krysa :lol: :lol: (příklad) údiv, prásknutí příborem a zděšení :lol: :lol: Myslím, že na nestandartní jídla by je měla upozornit, takto by si vybraly panenku a brambory, klokana by odsunuly na kraj talíře a bylo by. Byl to podle mě šok, že to měly nejspíš v puse :lol: :lol:
:lol: ale jako jo chápu,že to byl šoking,ale jako mohly se trochu krotit :think: mě to přišlo prostě přehnaný :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 20:00
momi33 píše:
holky,říkali,že už mají někde na stránkách novou partu,ale nemůžu to najít :nevim:

http://www.iprima.cz/…-divci-valka

není to tohle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.11.11 20:00

A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?

Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.11.11 20:02
rohlice píše:
momi33 píše:
holky,říkali,že už mají někde na stránkách novou partu,ale nemůžu to najít :nevim:

není to tohle???

jj,díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 20:03
RyBANA píše:
A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa :mrgreen:

no ona tam pronesla něco na způsob,že nemá ráda „takovýhle hlodavce“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 20:03
momi33 píše:
rohlice píše:
momi33 píše:

není to tohle???
jj,díky :huban:
:huban: není zač
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.11.11 20:05

já bych je to nechala sníst a pak bych jim teprve řekla co to bylo :mrgreen: no tahle parta byla na pěst… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.11.11 20:06
rohlice píše:
RyBANA píše:
A nebylo to myšleno s tou krysou tak, že klokan jí připomíná (např. ocasem nebo čumákem) krysu?Mě totiž kdysi dcera (4roky) od kamarádky v ZOO říkala, že klokan je přerostlá krysa :mrgreen:
no ona tam pronesla něco na způsob,že nemá ráda „takovýhle hlodavce“ :mrgreen:

já vím :-)
ale podle mě to prostě myslela, že jako klokan je podobnej vzhledově kryse a že tydle zvířata nemá ráda (co jsou hlodavci nebo je aspoň připomínají)

já to teda tak pochopila :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.11.11 20:12

Takže nakonec vyhrála Darja :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 22:01

Teda ty mely dost :nevim: ja bych jim to taky rekla az nakonec co to je za maso,nejlepe az po bodovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí