Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bell kolik je Adámkovi ? 5 měsíců a 5 dní nebo 3 měsíce a 13 dní ?
promiň ale furt na to koukám ![]()
Kallkapa píše:
Bell kolik je Adámkovi ? 5 měsíců a 5 dní nebo 3 měsíce a 13 dní ?promiň ale furt na to koukám
Je mu 5 mesicu a 5 dni
narodily jsme se predcasne,takze tam mam ten druhej metrik kolik mu je kdyby se narodil v terminu
a on i tomu vyvojove odpovida ![]()
bell píše:Kallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
Bell kolik je Adámkovi ? 5 měsíců a 5 dní nebo 3 měsíce a 13 dní ?promiň ale furt na to koukám
narodily jsme se predcasne,takze tam mam ten druhej metrik kolik mu je kdyby se narodil v terminu
a on i tomu vyvojove odpovida
My máme taky Adámka, ale už skoro dvouletého ![]()
bell píše:Kallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
Aháá, mě hlava nebrala
tak ať prospívá a roste Vám do krásy ![]()
MUFICE píše:bell píše:My máme taky Adámka, ale už skoro dvouletéhoKallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
Kallkapa píše:bell píše:Aháá, mě hlava nebralaKallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
![]()
tak ať prospívá a roste Vám do krásy
Dekuju ![]()
bell píše:MUFICE píše:bell píše:My máme taky Adámka, ale už skoro dvouletéhoKallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
tech Adamku tedka je strasne moc
,holt je to hezky jmeno tak aby nebylo
Jo, je to ted moderní. Ale třeba takových Matyášů, Matějů a Davidů je víc ![]()
MUFICE píše:bell píše:Jo, je to ted moderní. Ale třeba takových Matyášů, Matějů a Davidů je vícMUFICE píše:bell píše:My máme taky Adámka, ale už skoro dvouletéhoKallkapa píše:Je mu 5 mesicu a 5 dni
tech Adamku tedka je strasne moc
,holt je to hezky jmeno tak aby nebylo
To je pravda
jedina nevyhoda je ze ma svatek na stedry den-vim o cem mluvim,budeme ho slavit spolu ![]()
Čau holky
Tak co říkáte na tento týden ? Kdo je Vám sympatický a komu byste přáli výhru ? Mě je PROZATÍM nejvíce sympatická páteční hostitelka blonďatá Míša. V pondělí mi byla sympatická i babča, ale večer u Lucie se mi moc nelíbilo jak všechno kritizovala, a vytahovala u večeře vibrátory (hlavně bych ji zabila za to, kdybych se dozvěděla že mi je omatlala rukama
a být jí tak na to taky nešahám, nepřijde mi to příliš hygienické
) asi chce taky hodně vyhrát ( kdo ne že
). 18 ti letá Zdeňka mi přijde uplně falešná, a hlavně straaašně dětská, jak vzhledem tak vyjadřováním, taková holčička. Lucie je na můj vkus příliš stydlivá, vynervovaná a upejpavá. No a tmavovlasá Míša mi též něčím nesedí (i když na oko je to kráska)
Vaše dojmy ? ![]()
Ahoj, tak já dneska zkoukla oba díly za předchozí dny a jediné, co ve mně zůstalo, je to jak jí tam ošahávaly ty vibrátory. Na tomhle pořadu mi to šmejdění dost vadí, jako ještě bych snesla, že kouknou do místností, ale jak prolézají ty skříně a sahají na věci, to mi přijde dost nevychovaný. Oni je k tomu teda asi nutí, ale stejně. A taky jde o to, že nejen že oni lezou do skříně, ale třeba tuhle hostitelku ztrapnili před celým národem. Vždyť na to koukají určitě všichni příbuzní.
Jo, jinak ta pondělní hostitelka mi taky nesedí, jak se chová. Ta úterní hostitelka mi není moc sympatická, ale jako zas nic konkrétního mi na ní nevadí. Pak si uvědomuju ještě tu tmavovlasou, ta mi je taky nesympatická (to, že je pěkná, nepopírám)a ty zbylé dvě nevím, na ty ještě nemám názor. Mně teda hlavně strašně vadily ty díly předchozí týden, nějak mě to od té doby moc nebaví sledovat.
Ahoj,já právě dokoukala včerejší díl,a nevím,co si myslet ![]()
Ta 18ctka je je tedy dost nafrněná,na té starší paní je vidět,že má letité zkušenosti.Ale věřím,že nečekala tolik mladých holek.
Tý Lucky je mi líto,ale opravdu to jídlo překombinovala.
Taky mi bylo té Lucie líto, ale myslím, že na to prostě nemá povahu, účinkovat v takovém pořadu. Byl to pro ní podle mě zbytečný stres. Byla nervózní u přípravy, když ji jídlo zkritizovali, tak chuděra málem brečela. Mě jídlama teda moc nenadchla
Teda ten jahodový koláč bych si dala, to zas jo
Strašně mě udivuje, jak vždycky kritizujouu druhým jídla a příjde jim to jako samozřejmost, že když jim to nechutná tak to prostě řeknou a potom, když vaří oni, a kritizujou ostatní, tak jsou strašně dotčeni
nechápu, tak buď se hraje na férovku, nebo se přetvařujem a né, že budu dávat všem kapky a pak budu vytřeštěná z toho, že moje jídlo někomu nechutná
(Nemluvím teď konkrétně o nikom, to je takový všeobecný poznatek z prostřena
)
![]()
takže jako to šmejdění
to mě na tom pořadu neskutečně sejří
nepochopim jako už když si dovolej vyzkoušet jak mají pohodlnou postel třeba
ale vlézt do šuplete nebo do skříně to už mi spíš teda hraničí s nevychovaností a drzostí jako
mě osobně by bylo trapný vůbec prolejzat celej byt natož předvádět to co tam dělají a jako to,že je do toho Prima nutí???tak to prostě neudělám ne?jak mě k tomu můžou sakra donutit?se omlouvám za výlev,ale fakt mě to točí tohle ![]()
no a k těm soutěžícím-mě je nejsympatičtější ta blonďatá Míša,ale něco mi na ní nesedí a nevim co ,ale vadí mi nejmíň teda,ta včerejší chápu,že byla asi hodně nervózní,ale vadí mi zase způsob vyjadřování
i když na ní je vidět,že je trémistka asi veliká a tohle není pro ní
ta mladá Zdenka-to je prostě namistrovaný díťátko co se snaží chovat a vyjadřovat jako dospělá a všehoznalá,ale jaksi na to nemá
no hnědovlasá Míša
nemám na ní vůbec žádnej názor
ví o sobě,že je pěkná to je tak jediný,jinak k ní fakt nemám co říct,no a „babička Hanička“
asi by mi u ní v pondělí chutnalo,ale to je tak všechno,na ní taky nemám nějak co říct ![]()
Teda já jsem z minulýho týdne znechucená a tento týden mě dorazil…samý baby, všechny jsou mě fakt nepříjemný…ten včerejšek byl úlet…No ale je to krásná ukázka jakt o funguje když se sejde 5 bab…bohužel no… ![]()