Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9022
4.11.11 18:49

Tak jsem po dlouhé době koukala a bylo to teda :zed: … kdyby mi takhle někdo praštil příborem a měl takový prupovídky u stolu o podobnosti ke kryse, tak ho asi vyrazím. Pštrosí a klokaní maso mi přijde úplně ok, u toho krokodýla už by se dámy asi pozvracely. Ách jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 18:51

Taky mi nepřišlo to maso, že by se ho dotknout nemohly. Pro mě by teda byla horší nějaká chobotnice.
Evu i Dušana bych profackala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 19:12

Maso vypadalo dobře :lol: Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 19:20
Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobře :lol: Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? :lol:
:lol: ty máš věci teda :lol:
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.11.11 19:25

ahojky

tento týden jsem bohužel viděla jen romská jídla a dnešek a šla mi hlava kolem…
Přece když se hlásím do Soutěže o vaření, tak počítám s tím, že vyzkouším něco nového-cokoliv :think:
a ne že když mi nechutná, tak dám 3 body…

To by se pak mohlo jmenovat Uvařím vám na přání :lol:

Navíc kdysi běžely díly z olomoucka a byla tam mladičká romka a tu právě zkritizovali za to, že uvařila běžnou českou kuchyni a oni že se naopak těšili na vyzkoušení romské…

Nechápu co je nechutného na zvracení na exotickém mase (klokaním,pštrosím,krokodýlím) :?:

Úvahy o hladomoru a možnostech získat maso z čehokoliv co vybírá popelnice - to mi připadá zvláště nechutné, než krásně upravené masíčko na talíři.

No odradilo mě to dívat se na další pořady :-D

• Citovat
  • Upravit
8566
4.11.11 19:35
ivik21 píše:
ahojky

tento týden jsem bohužel viděla jen romská jídla a dnešek a šla mi hlava kolem…
Přece když se hlásím do Soutěže o vaření, tak počítám s tím, že vyzkouším něco nového-cokoliv :think:
a ne že když mi nechutná, tak dám 3 body…

To by se pak mohlo jmenovat Uvařím vám na přání :lol:

Navíc kdysi běžely díly z olomoucka a byla tam mladičká romka a tu právě zkritizovali za to, že uvařila běžnou českou kuchyni a oni že se naopak těšili na vyzkoušení romské…

Nechápu co je nechutného na zvracení na exotickém mase (klokaním,pštrosím,krokodýlím) :?:

Úvahy o hladomoru a možnostech získat maso z čehokoliv co vybírá popelnice - to mi připadá zvláště nechutné, než krásně upravené masíčko na talíři.

No odradilo mě to dívat se na další pořady :-D

Jestli myslíš to jak Marcela říkala, že jí je fakt na blití, tak to byla reakce na to jak Dušan řekl, že by klidně snědl krysu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.11.11 19:37

no já myslím, že jakmile se dozvěděla, že je to takové a makové maso a mohlo být i krokodýlí, tak řekla, ať přestanou, že je jí zle, ne? :think: a vůbec jak třískla spolusedící příborem, tak ona též a měla ty řeči :-D

• Citovat
  • Upravit
8566
4.11.11 19:38
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobře :lol: Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? :lol:
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat :think: :lol:

Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám :lol: :lol: Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám :lol: :lol: (Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso :think: :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 19:39
ivik21 píše:
no já myslím, že jakmile se dozvěděla, že je to takové a makové maso a mohlo být i krokodýlí, tak řekla, ať přestanou, že je jí zle, ne? :think: a vůbec jak třískla spolusedící příborem, tak ona též a měla ty řeči :-D

nn, jak se dozvěděla co to je za maso, odložila příbor. pak něco o krysach a jak na to dušan reagoval, že krysu by klidně snědl tak řekla ticho nebavte se o tom bo mi je fakt špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.11.11 19:41

no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne? :-D nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek 8-o :roll:

• Citovat
  • Upravit
8566
4.11.11 19:45
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne? :-D nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek 8-o :roll:

No jak už jsem psala (o pár str. vpřed :mrgreen: ) každý exotické jídla prostě nepozře a je to risk s tím jít do soutěže, což uznala na začátku i sama monika. Mě masa dělají taky extra problém. Moje babi má třeba takto přehnané reakce na králíka, sestra by zase v životě nesnědla kachnu a natahuje jí i když ji mám třeba já vedle ní v talíři. Spoustě lidí je zase na blití ze zvěřiny.. to tak prostě je.. hlavně na masa jsou reakce takové, že lidi prostě natáhne, protože si to většinou spojují s živým tvorem, masa mají také dost specifický zápach.. jako to bych jim nevyčítala. já bych se snažila ochutnat, ale kdyby mě z toho nějak natahovalo, tak bych příbor taky odložila, přece se tam nepobliju že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 19:46
Kallkapa píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat :think: :lol:
Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám :lol: :lol: Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám :lol: :lol: (Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso :think: :roll: :lol: )

tak třeba dedukuješ správně :lol:
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 19:48

Neměla jim říkat co to bylo za maso a sežrali by to všichni :mrgreen: Já bych si to dala. Ta madam si dnes chválila výběr masa i dezert a stejně jí kvůli taktice dala 3 body :cert: :cert: Jedině ten Dušan jí dal tolik, kolik si zasloužila.

Mmch…před pár lety jsem na Djerbě jedla velbloudí maso a ani jsem o tom nevěděla, řekla mi to až kámoška po dvou letech, když se vrátila z dovolené ze stejného hotelu :mrgreen: Myslela jsem, že jím hovězí, ale bylo to tak tuhé, že jsem to sotva ukrojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.11.11 19:48
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne? :-D nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek 8-o :roll:
:palec: jo to přesně nechápu,a ta druhá jak švihla s tím příborem to taky nepobírám tak bych holt slušně odložila a poděkovala a omluvila se,že jako fakt nebudu a tečka.ale je fakt,že já bych to fakt ochutnala :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 19:51
rohlice píše:
Kallkapa píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám :lol: :lol: Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám :lol: :lol: (Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso :think: :roll: :lol: )
tak třeba dedukuješ správně :lol:
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána :oops: :lol:

Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysa :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí