Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem po dlouhé době koukala a bylo to teda
… kdyby mi takhle někdo praštil příborem a měl takový prupovídky u stolu o podobnosti ke kryse, tak ho asi vyrazím. Pštrosí a klokaní maso mi přijde úplně ok, u toho krokodýla už by se dámy asi pozvracely. Ách jo
Taky mi nepřišlo to maso, že by se ho dotknout nemohly. Pro mě by teda byla horší nějaká chobotnice.
Evu i Dušana bych profackala. ![]()
Maso vypadalo dobře
Já spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ? ![]()
Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobřeJá spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ?
ahojky
tento týden jsem bohužel viděla jen romská jídla a dnešek a šla mi hlava kolem…
Přece když se hlásím do Soutěže o vaření, tak počítám s tím, že vyzkouším něco nového-cokoliv ![]()
a ne že když mi nechutná, tak dám 3 body…
To by se pak mohlo jmenovat Uvařím vám na přání ![]()
Navíc kdysi běžely díly z olomoucka a byla tam mladičká romka a tu právě zkritizovali za to, že uvařila běžnou českou kuchyni a oni že se naopak těšili na vyzkoušení romské…
Nechápu co je nechutného na zvracení na exotickém mase (klokaním,pštrosím,krokodýlím) ![]()
Úvahy o hladomoru a možnostech získat maso z čehokoliv co vybírá popelnice - to mi připadá zvláště nechutné, než krásně upravené masíčko na talíři.
No odradilo mě to dívat se na další pořady ![]()
ivik21 píše:
ahojkytento týden jsem bohužel viděla jen romská jídla a dnešek a šla mi hlava kolem…
Přece když se hlásím do Soutěže o vaření, tak počítám s tím, že vyzkouším něco nového-cokoliv
a ne že když mi nechutná, tak dám 3 body…To by se pak mohlo jmenovat Uvařím vám na přání
Navíc kdysi běžely díly z olomoucka a byla tam mladičká romka a tu právě zkritizovali za to, že uvařila běžnou českou kuchyni a oni že se naopak těšili na vyzkoušení romské…
Nechápu co je nechutného na zvracení na exotickém mase (klokaním,pštrosím,krokodýlím)
Úvahy o hladomoru a možnostech získat maso z čehokoliv co vybírá popelnice - to mi připadá zvláště nechutné, než krásně upravené masíčko na talíři.
No odradilo mě to dívat se na další pořady
Jestli myslíš to jak Marcela říkala, že jí je fakt na blití, tak to byla reakce na to jak Dušan řekl, že by klidně snědl krysu. ![]()
no já myslím, že jakmile se dozvěděla, že je to takové a makové maso a mohlo být i krokodýlí, tak řekla, ať přestanou, že je jí zle, ne?
a vůbec jak třískla spolusedící příborem, tak ona též a měla ty řeči ![]()
rohlice píše:Kallkapa píše:
Maso vypadalo dobřeJá spíš nesnáším světlé masa - myslím, že krysa by byla světlá nebo ne ?
ty máš věci teda
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat![]()
Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznám
Jak sem viděla klokana a pštrosa tak vím, že ho*no poznám
(Kde sem mohla přijít na to, že kočka a krysa mají světlé maso
)
ivik21 píše:
no já myslím, že jakmile se dozvěděla, že je to takové a makové maso a mohlo být i krokodýlí, tak řekla, ať přestanou, že je jí zle, ne?a vůbec jak třískla spolusedící příborem, tak ona též a měla ty řeči
nn, jak se dozvěděla co to je za maso, odložila příbor. pak něco o krysach a jak na to dušan reagoval, že krysu by klidně snědl tak řekla ticho nebavte se o tom bo mi je fakt špatně ![]()
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne?
nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek
![]()
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne?nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek
![]()
No jak už jsem psala (o pár str. vpřed
) každý exotické jídla prostě nepozře a je to risk s tím jít do soutěže, což uznala na začátku i sama monika. Mě masa dělají taky extra problém. Moje babi má třeba takto přehnané reakce na králíka, sestra by zase v životě nesnědla kachnu a natahuje jí i když ji mám třeba já vedle ní v talíři. Spoustě lidí je zase na blití ze zvěřiny.. to tak prostě je.. hlavně na masa jsou reakce takové, že lidi prostě natáhne, protože si to většinou spojují s živým tvorem, masa mají také dost specifický zápach.. jako to bych jim nevyčítala. já bych se snažila ochutnat, ale kdyby mě z toho nějak natahovalo, tak bych příbor taky odložila, přece se tam nepobliju že
![]()
Kallkapa píše:rohlice píše:Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznámKallkapa píše:
ty máš věci teda
ale fakt nevim teda,já jí nikdy neviděla,možná někde ve filmu,ale nikdy mě to nenapadlo zkoumat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
tak třeba dedukuješ správně ![]()
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána
![]()
Neměla jim říkat co to bylo za maso a sežrali by to všichni
Já bych si to dala. Ta madam si dnes chválila výběr masa i dezert a stejně jí kvůli taktice dala 3 body
Jedině ten Dušan jí dal tolik, kolik si zasloužila.
Mmch…před pár lety jsem na Djerbě jedla velbloudí maso a ani jsem o tom nevěděla, řekla mi to až kámoška po dvou letech, když se vrátila z dovolené ze stejného hotelu
Myslela jsem, že jím hovězí, ale bylo to tak tuhé, že jsem to sotva ukrojila.
ivik21 píše:
no každopádně z toho vyplývá, že to byly přehnané reakce, ne?nevím, proč vzpomínala tu krysu, když má tak lehký žaludek
![]()
rohlice píše:Kallkapa píše:tak třeba dedukuješ správněrohlice píše:Já mám právě vždycky obavy v čínské restauraci - proto si nikdy nedávám „kuřecí“ maso, bo sem měla strach, že by to mohla být kočka nebo krysa. Dávala jsem si vždy hovězí s tím, že to určitě poznámKallkapa píše:
ty máš věci teda
![]()
![]()
![]()
![]()
)
já si u nich radši nikdy nic s masem nedala,vždycky jsem si radši hrála na vegetariána![]()
Jo u těch čínanů je to vždy risk. Před pár lety jsem si tam dala maso 3 barev - poznala jsem kuřecí a vepřové a třetí maso nevím, z čeho bylo??? Doufám, že to nebyla kočka nebo krysa ![]()