Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
me pobavilo to ze Dublinsky cheesecake bude nejspis nejaky Italsky dezert.
papavlinka33 píše:
me pobavilo to ze Dublinsky cheesecake bude nejspis nejaky Italsky dezert.
Chápu, že každý neumí angllicky, ale tak mladý holky? ![]()
Navíc pokud se nepletu, tak takové recepty s originálním názvem kolují Českem ne? Není to jen cheescake, ale snad každý zná např. cottage cheese, nebo dokonce apple pie.
Tak dneska myslím, že se to té Míše povedlo, což jsem ráda, ani ne tak proto, že by mi byla nějak extra sympatická, ale hlavně proto, že porazila tu pondělní babku. Všimly jste si, že ať sáhla na jakýkoliv lampion, tak ten hořel? Prostě jí nemusím.
tina b píše:
Tak dneska myslím, že se to té Míše povedlo, což jsem ráda, ani ne tak proto, že by mi byla nějak extra sympatická, ale hlavně proto, že porazila tu pondělní babku. Všimly jste si, že ať sáhla na jakýkoliv lampion, tak ten hořel? Prostě jí nemusím.
Babbča je nějaká pyromanka
Nevařila ve svém bytě, jelikož jí vyhořel, když vařila večeři, zase málem hořelo, když jí chytla úterka a lampion, ke kterému se přiblížila hnedle hořel
![]()
Míši se to moc povedlo, myslím, že jídlo mělo konečně trochu úroveň ![]()
Kallkapa píše:
Míši se to moc povedlo, myslím, že jídlo mělo konečně trochu úroveň
Souhlasim.
Kallkapa píše:tina b píše:Babbča je nějaká pyromanka
Tak dneska myslím, že se to té Míše povedlo, což jsem ráda, ani ne tak proto, že by mi byla nějak extra sympatická, ale hlavně proto, že porazila tu pondělní babku. Všimly jste si, že ať sáhla na jakýkoliv lampion, tak ten hořel? Prostě jí nemusím.Nevařila ve svém bytě, jelikož jí vyhořel, když vařila večeři, zase málem hořelo, když jí chytla úterka a lampion, ke kterému se přiblížila hnedle hořel
![]()
![]()
No uz ten nazev Dublinsky napovida ze to nejpis nebude italske, bez ohledu na to ze nevi co je cheesecake, to nikomu nezazlivam neni to u nas tak dlouho. Ze nekdo neumi anglicky to taky chapu na tom nic neni, ale zemepis?
papavlinka33 píše:
No uz ten nazev Dublinsky napovida ze to nejpis nebude italske, bez ohledu na to ze nevi co je cheesecake, to nikomu nezazlivam neni to u nas tak dlouho. Ze nekdo neumi anglicky to taky chapu na tom nic neni, ale zemepis?
Ale někteří lidi si myslí, že Dublin je v Itálii
Cheesecake mají ted snad v každé cukrárně, tak se divím, že to neznají.
Ale stejně ta baba dala nejméně bodů, chce vyhrát za každou cenu.
No tak jestli je pravda, že nevyhrála, tak to musí vyhrát dnešní hostitelka.
No a taky, pondělní hostitelka nevařila u sebe, včerejší taky ne a ta nejmladší vlastně taky u maminky (byť tam bydlí, takže té to nezazlívám), ale jedna je pustila k sobě domů a hned jí tam prohrabaly všechny šuplíky. To se to hrabe, když vím, že u mě doma nikdo hrabat nebude, co?
zuzulenda píše:
Jo, to musí, ale… Vypadá, že jídlu asi bude rozumět (alespoň tak chytračí).
Taky mi to příjde divné, když nevaří u sebe doma, tedy pokud nemají třeba byt v rekontrukci. Ovšem u té Míši to zřejmě bylo tak, že je to byt přítele a ten s tím nesouhlasil.Protože co jsem viděla fotky jejih bytečku, mají to moc pěkně zařízené, tak nechápu proč by si tam Míša nepozvala prostřeno
Třeba proto, že se tam nedá jít na střechu pouštět lampiony ? Jako já nevím ale mi je uplně jedno kde kdo vaří..
Zajímá mě co uvaří..A ta patenční mi nesympatická není, nerýpe nevhodně (jako babča a zdeňka) mluví věcně ale neurážlivě..Jsem ráda, že to vyhraje buď Míša nebo Míša, kdyby to vyhrála ta babizna tak by mě kleplo
![]()
Kallkapa píše:zuzulenda píše:
Jo, to musí, ale… Vypadá, že jídlu asi bude rozumět (alespoň tak chytračí).
Taky mi to příjde divné, když nevaří u sebe doma, tedy pokud nemají třeba byt v rekontrukci. Ovšem u té Míši to zřejmě bylo tak, že je to byt přítele a ten s tím nesouhlasil.Protože co jsem viděla fotky jejih bytečku, mají to moc pěkně zařízené, tak nechápu proč by si tam Míša nepozvala prostřeno
Třeba proto, že se tam nedá jít na střechu pouštět lampiony ? Jako já nevím ale mi je uplně jedno kde kdo vaří..
Asi ví, proč je tam nechtěla zvát, nechce, aby se jí hrabaly v zásuvkách a skříních a pak jí stejně pomluví.Zajímá mě co uvaří..A ta patenční mi nesympatická není, nerýpe nevhodně (jako babča a zdeňka) mluví věcně ale neurážlivě..Jsem ráda, že to vyhraje buď Míša nebo Míša, kdyby to vyhrála ta babizna tak by mě kleplo
![]()