Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
10.11.11 18:40

me pobavilo to ze Dublinsky cheesecake bude nejspis nejaky Italsky dezert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
10.11.11 20:46
papavlinka33 píše:
me pobavilo to ze Dublinsky cheesecake bude nejspis nejaky Italsky dezert.
:pankac: :pankac: :pankac:

Chápu, že každý neumí angllicky, ale tak mladý holky? 8-o
Navíc pokud se nepletu, tak takové recepty s originálním názvem kolují Českem ne? Není to jen cheescake, ale snad každý zná např. cottage cheese, nebo dokonce apple pie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.11.11 20:56

Tak dneska myslím, že se to té Míše povedlo, což jsem ráda, ani ne tak proto, že by mi byla nějak extra sympatická, ale hlavně proto, že porazila tu pondělní babku. Všimly jste si, že ať sáhla na jakýkoliv lampion, tak ten hořel? Prostě jí nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.11.11 22:12
tina b píše:
Tak dneska myslím, že se to té Míše povedlo, což jsem ráda, ani ne tak proto, že by mi byla nějak extra sympatická, ale hlavně proto, že porazila tu pondělní babku. Všimly jste si, že ať sáhla na jakýkoliv lampion, tak ten hořel? Prostě jí nemusím.

Babbča je nějaká pyromanka :lol: Nevařila ve svém bytě, jelikož jí vyhořel, když vařila večeři, zase málem hořelo, když jí chytla úterka a lampion, ke kterému se přiblížila hnedle hořel :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.11.11 22:12

Míši se to moc povedlo, myslím, že jídlo mělo konečně trochu úroveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.11.11 22:14
Kallkapa píše:
Míši se to moc povedlo, myslím, že jídlo mělo konečně trochu úroveň :mrgreen:

Souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
10.11.11 22:19
Kallkapa píše:
tina b píše:
Babbča je nějaká pyromanka :lol: Nevařila ve svém bytě, jelikož jí vyhořel, když vařila večeři, zase málem hořelo, když jí chytla úterka a lampion, ke kterému se přiblížila hnedle hořel :lol: :lol: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2458
10.11.11 22:38

No uz ten nazev Dublinsky napovida ze to nejpis nebude italske, bez ohledu na to ze nevi co je cheesecake, to nikomu nezazlivam neni to u nas tak dlouho. Ze nekdo neumi anglicky to taky chapu na tom nic neni, ale zemepis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.11.11 22:44
papavlinka33 píše:
No uz ten nazev Dublinsky napovida ze to nejpis nebude italske, bez ohledu na to ze nevi co je cheesecake, to nikomu nezazlivam neni to u nas tak dlouho. Ze nekdo neumi anglicky to taky chapu na tom nic neni, ale zemepis?

Ale někteří lidi si myslí, že Dublin je v Itálii :mrgreen: Cheesecake mají ted snad v každé cukrárně, tak se divím, že to neznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.11.11 22:44

Ale stejně ta baba dala nejméně bodů, chce vyhrát za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.11.11 23:14
:oops:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.11.11 10:25

No tak jestli je pravda, že nevyhrála, tak to musí vyhrát dnešní hostitelka.

No a taky, pondělní hostitelka nevařila u sebe, včerejší taky ne a ta nejmladší vlastně taky u maminky (byť tam bydlí, takže té to nezazlívám), ale jedna je pustila k sobě domů a hned jí tam prohrabaly všechny šuplíky. To se to hrabe, když vím, že u mě doma nikdo hrabat nebude, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.11.11 10:40
:nevim:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.11.11 10:46
zuzulenda píše:
Jo, to musí, ale… Vypadá, že jídlu asi bude rozumět (alespoň tak chytračí). :wink:
Taky mi to příjde divné, když nevaří u sebe doma, tedy pokud nemají třeba byt v rekontrukci. Ovšem u té Míši to zřejmě bylo tak, že je to byt přítele a ten s tím nesouhlasil. :think: Protože co jsem viděla fotky jejih bytečku, mají to moc pěkně zařízené, tak nechápu proč by si tam Míša nepozvala prostřeno :nevim:

Třeba proto, že se tam nedá jít na střechu pouštět lampiony ? Jako já nevím ale mi je uplně jedno kde kdo vaří.. :nevim: Zajímá mě co uvaří..A ta patenční mi nesympatická není, nerýpe nevhodně (jako babča a zdeňka) mluví věcně ale neurážlivě..Jsem ráda, že to vyhraje buď Míša nebo Míša, kdyby to vyhrála ta babizna tak by mě kleplo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.11.11 10:47
Kallkapa píše:
zuzulenda píše:
Jo, to musí, ale… Vypadá, že jídlu asi bude rozumět (alespoň tak chytračí). :wink:
Taky mi to příjde divné, když nevaří u sebe doma, tedy pokud nemají třeba byt v rekontrukci. Ovšem u té Míši to zřejmě bylo tak, že je to byt přítele a ten s tím nesouhlasil. :think: Protože co jsem viděla fotky jejih bytečku, mají to moc pěkně zařízené, tak nechápu proč by si tam Míša nepozvala prostřeno :nevim:

Třeba proto, že se tam nedá jít na střechu pouštět lampiony ? Jako já nevím ale mi je uplně jedno kde kdo vaří.. :nevim: Zajímá mě co uvaří..A ta patenční mi nesympatická není, nerýpe nevhodně (jako babča a zdeňka) mluví věcně ale neurážlivě..Jsem ráda, že to vyhraje buď Míša nebo Míša, kdyby to vyhrála ta babizna tak by mě kleplo :roll: :mrgreen:

Asi ví, proč je tam nechtěla zvát, nechce, aby se jí hrabaly v zásuvkách a skříních a pak jí stejně pomluví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí