Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky nechápu, proč se do pořadu hlásí lidi, kteří mají nějakou nemoc, která je omezuje v jídle a nebo nějaký přesvědčení, pak přeci nemůžou ohodnotit a nebo ohodnotí nízkým počtem bodů, protože oni to nemůžou.
O prazdninách budou jen opakovat
Ja to sleduju vetsinou na netu, protoze vecer uz neni cas, ale ted tam byla ta zenska jak dela tu kontrolorku v gastronomii,a to je taky mazec ![]()
Jinak musim se pridat s komentarem, ze me taky pekne sjřílidi co se tam přihlásí a pak u každé večeře skoro nic nejedí- to je tak nefer vudci tem co se stim delaji a maji to reba fakt vyborny a dostanou za to minimum bodu, vyslala bych je za tohle na mesic ![]()
Taky mě to štve tohle nejím tohle nejím tak jsem si dneska nepochutnala tak dám 4 body. Tak kurník pokud mám být objektivní, tak ikdyž to nejím tak aspoň ochutnám a když teda ani neochutnám tak nehodnotím ale hodnotím jen to co jsem snědla a chování hostitele a zábavu.
Jenže je to soutěž a každý chce vyhrát, někdy si říkám že je to taktika, aby měli důvod dát málo bodů.
Holky, nepřišlo Vám, že ten borec až moc taktizoval, že schválně dával jen čtyři body všem. A přitom holky dávali celkem dost a pak ani není překvapenej, že vyhraje, že? ![]()
Taky se dívám, ale dnešní díl bohužel neuvidím, takže až zítra na webu
.
Taky koukám. Dneska jsem se musela smát, jak borec na začátku říká, že nemá důvod být nervózní a pak.....
![]()
Taky se dívám. Akorát si díly stahnu na netu a koukám na ně v klidu v noci. ![]()
holky, sleduju a tento týden fakt neměl chybu.
když prošvihnu, tak druhý den na netu když malá zaspí, tak vezmu notas do kuchyně, kde něco kutím k obědu a večeři a alespoň slyším, občas zahlédnu.
fakt dobrý ![]()
Taky sleduju
baví mě to. A ještě ANO, šéfe. Dřív jsem to nesledovala, ale teď mě to zajímá ![]()
softvelvet píše:
Jak stahuješ? Jako že to sleduješ na iprima.cz??
Přítel mi to zařídil tak, že stahuju přímo ze stream.cz
Tento týden to bude zajímavé. Jsem zvědavá na toho bloňdáčka co nejí maso
![]()