Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5233
23.3.11 19:20

Tak dnes ten Břéťa nebo jak se jmenuje překvapil.Vypadalo to vše velmi dobře a má i nejvíc bodů.Tak to bude zajímavé.Zítra vaří Tereza tak na tu jsem obvzlášť zvědavá.
Jana se mi nezdá být taktik jak tam o ní všichni říkají.Je trochu taková urýpaná,ale ne každý má rád ostré jídlo.
Dnes se mi to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 17:30

Holky vy už se na Prostřeno nedíváte?Asi nemáte čas.Dnes vaří ta Terka tak jsem na ni zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 17:32

ja uz se na ni klepu na nadheru… ta v tom hleda se mama a tata byla chytra jako radio tak jsem zvedava co predvede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 18:47

no........tak nezklamala devenka :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 18:50

Zak to byl mazec.Katastrofa.Na to,že má 2letou holčičku tak neumí vůbec vařit.Hrůza a děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 18:50

Myslím si,že to vyhraje ten Břéťa.Ale ještě může překvapit ta Jana.Tak jsem zvědavá na zítřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.3.11 19:05

Teda zirala jsem 8-o. Cely tyden vystupovala jako suverenka, celkem vsechny kritizovala a sama se teda predvedla :roll: . Hlavne veta, ze kdyz je sama s dcerou tak vlastne nema cenu varit 8-o :think: . Proc se takovahle holcina hlasi do poradu o vareni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.3.11 19:06

Holky Breta je Bronik, Breta je ve farmari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 19:09

Já si říkala,že se ani tak nejmenuje,ale aspoň víme o koho jde.
Taky tu Terezu nechápu proč se tam hlásila.Takový furt patlámo a osolíme a hodně opepříme.Katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.3.11 19:13

Ja nevim, to si myslela, ze se svym kucharskym umenim ma na vyhru nebo se chtela opet predvest pripadnym tatinkum, aby se na ni nezapomnelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.3.11 19:44

Tak já se k vám zas přidám :-D
Byla jsem zvědavá na Terku,ale to jsem teda zírala…teda já nejsem nějaká extra kuchařka,ale vedle ní jsme mistr Polhreich :lol:
A já jsem taky smalou sama,ale vařit musim co bych jí jako dala.Ale je fakt,že pro mě a malou je to vaření naprd,no ale stejně to jsou jen na rohlíkách,anebo jim spíš vyváří maminka :think:
No spíš než s myšlenkama na výhru se chtěla zas ukázat tatínkům,ale podle toho co uvařila tak by žádnýho na jídlo asi neutáhla :lol:

• Citovat
  • Upravit
1249
24.3.11 20:49
lenholka píše:
ja uz se na ni klepu na nadheru… ta v tom hleda se mama a tata byla chytra jako radio tak jsem zvedava co predvede :mrgreen:

já roura jsem pořád dumala,odkud ji znám…díííík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 22:03

Vždyť jsme to tady psali.Hned jak jsem ji viděla jsem ji nemohla nikam zařadit a pak mi to docvaklo.Hledá se táta a máma.Byla u toho prdlouše Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.3.11 09:13

no Tereza se převedla katastrofálně, na to, že od pondělí vykládá, že to nejí,na to zrovna chuť nemá :poblion:
Hlavně mě štvaly její chytré řeči … a nakonec za maso mohl kamarád, že jí koupil takové… no to už jsem šílela…

Jana - no to jsem na ní zvědavá, vystupuje dost suverénně :think:

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 09:17

Jana si myslim, ze by nemusela byt ztracena…
verim ji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky