Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnes ten Břéťa nebo jak se jmenuje překvapil.Vypadalo to vše velmi dobře a má i nejvíc bodů.Tak to bude zajímavé.Zítra vaří Tereza tak na tu jsem obvzlášť zvědavá.
Jana se mi nezdá být taktik jak tam o ní všichni říkají.Je trochu taková urýpaná,ale ne každý má rád ostré jídlo.
Dnes se mi to líbilo.
Holky vy už se na Prostřeno nedíváte?Asi nemáte čas.Dnes vaří ta Terka tak jsem na ni zvědavá.
ja uz se na ni klepu na nadheru… ta v tom hleda se mama a tata byla chytra jako radio tak jsem zvedava co predvede ![]()
Zak to byl mazec.Katastrofa.Na to,že má 2letou holčičku tak neumí vůbec vařit.Hrůza a děs.
Myslím si,že to vyhraje ten Břéťa.Ale ještě může překvapit ta Jana.Tak jsem zvědavá na zítřek.
Teda zirala jsem
. Cely tyden vystupovala jako suverenka, celkem vsechny kritizovala a sama se teda predvedla
. Hlavne veta, ze kdyz je sama s dcerou tak vlastne nema cenu varit
. Proc se takovahle holcina hlasi do poradu o vareni ![]()
Já si říkala,že se ani tak nejmenuje,ale aspoň víme o koho jde.
Taky tu Terezu nechápu proč se tam hlásila.Takový furt patlámo a osolíme a hodně opepříme.Katastrofa.
Ja nevim, to si myslela, ze se svym kucharskym umenim ma na vyhru nebo se chtela opet predvest pripadnym tatinkum, aby se na ni nezapomnelo ![]()
Tak já se k vám zas přidám ![]()
Byla jsem zvědavá na Terku,ale to jsem teda zírala…teda já nejsem nějaká extra kuchařka,ale vedle ní jsme mistr Polhreich ![]()
A já jsem taky smalou sama,ale vařit musim co bych jí jako dala.Ale je fakt,že pro mě a malou je to vaření naprd,no ale stejně to jsou jen na rohlíkách,anebo jim spíš vyváří maminka ![]()
No spíš než s myšlenkama na výhru se chtěla zas ukázat tatínkům,ale podle toho co uvařila tak by žádnýho na jídlo asi neutáhla ![]()
lenholka píše:
ja uz se na ni klepu na nadheru… ta v tom hleda se mama a tata byla chytra jako radio tak jsem zvedava co predvede
já roura jsem pořád dumala,odkud ji znám…díííík ![]()
Vždyť jsme to tady psali.Hned jak jsem ji viděla jsem ji nemohla nikam zařadit a pak mi to docvaklo.Hledá se táta a máma.Byla u toho prdlouše Petra.
no Tereza se převedla katastrofálně, na to, že od pondělí vykládá, že to nejí,na to zrovna chuť nemá ![]()
Hlavně mě štvaly její chytré řeči … a nakonec za maso mohl kamarád, že jí koupil takové… no to už jsem šílela…
Jana - no to jsem na ní zvědavá, vystupuje dost suverénně ![]()