Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
J-Zicek píše:
Proboha to se máme teda zas na co těšit.
Ale zase si člověk aspoň trochu zdravě zanadává ![]()
To je fakt.Kdyby to bylo jen tak,tak by jsme se na to asi nedívali.
Musí tam dát někoho,kdo to tam rozproudí.
no Julie byla hustá!
DAvid namyšlenej frajer!
jsem ráda že je to pryč.. nemám takovouhle napjatou atmosféru ráda! a zkazili to všem z toho týdne!
Julie se ztrapnila před celým národem! je to pipka! ![]()
Julča, Jůla, Juliána,
chovala se jako … telátko.
Doma bordel, pavučiny
a na druhých hledá chyby.
Vše jí nacpat do „hrdele“
a nakopat jí do … zadečku. ![]()
Teď jsem to doufám napsala dost slušně, aby to nebylo na smazání. Z tý ženský mi bylo nanic
.
Taky jsem ráda že vyhrála Dana. Co si asi Julča říkala. Pro ní na naštvaní by bylo kdyby ještě taky vyhrál ten David. To by zuřila
![]()
No příští týden to bude taky pecka,koukám,že samý lepší.
![]()
No já myslím, že Julie by nedala Davidovi víc bodů ani omylem. Ještě, že tam měli tu babču, která je trošku krotila, jinak by to bylo asi daleko „výbušnější“…
![]()
Ta Julie si to zasloužila,že se do ní takhle obuli. Snad si něco uvědomila.
Teď se i viděla v televizi
![]()
PROSTŘENO SLEDUJI UŽ DLOUHO..TAK VÁS TADY VŠECHNY ZDRAVÍM..URČITĚ TO NEBYLO PRO NIKOHO LEHKÉ VAŘIT PŘED KAMEROU A POZVAT SI DO DOMU CIZÍ HOSTY..KAŽDÝ NAVAŘIL JAK UMÍ..NĚKDO LÉPE NĚKDO HŮŘ, ALE TA JULIE SI NEVIDÍ DO PUSY,A TO VŮBEC..NA ZAČÁTKU ZAČLA MLUVIT O TOM,ŽE JI TAM PŘIHLÁSIL PŘÍTEL A ŽE NIC NEVĚDĚLA…A VČERA? ,,ANO PŘIHLÁSILA JSEM SE TADY,ŽE BUDU VAŘIT..PROSTĚ BLÁ,BLÁ,BLÁ A OKOKODÁ
.JEJÍ ŘEČI..TRAPNÁ A FALEŠNÁ OSOBA DOHROMADY .JÁ BYCH NA JEJÍM MÍSTĚ VČERA DRŽELA PUSU A KROK…TAHLE OSOBA MÁ DVĚ DĚTI??????JINAK VÁM VŠEM PŘEJU KRÁSNÝ VÍKEND A TĚSÍM ZASE NA PŘÍŠTÍ TÝDEN..Ivča
sákryš, já to tento týden vůbec neviděla, pořád se něco dělo, zrovna, když to vypadá, že to bylo zajímavý
, byl tam nějaký zajímavý recept? ![]()
Ivušenka - nepoužívej v diskusi psaní kapitálkami (velkými písmeny). Díky Tereza
admin píše:
Ivušenka - nepoužívej v diskusi psaní kapitálkami (velkými písmeny). Díky Tereza
Dobře děkuji…:)
Škoda, že nad gastronomií a vlídným chováním převláda hloupost, sebestřednost a upachtěnost zúčastněných.
Navíc bych zakázala soutěžícím podávat jako moučník zmrzlinový pohár.Co je na tom za kuchařské umění, nacpat do pohárů zmrzlinu a ozdobit to??To umí i dítě.
Něco jiného by bylo, kdyby ta zmrzlina byla domácí.
tak jsem o vikendu zkoukla ten patecni dil…
teda ta julca teda byla ci jak se jmenovala…
a musim rict ze ji to dali pekne sezrat ![]()