Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamco ta varila minuly tyden, tusim streda nebo ctvrtek a stalo to za to ![]()
Ten Michal se teda ukázal.Přijde mi hroznej egoista a hlavně hodně divnej.Nedivím se, že je sám.
Je hrozně strojenej, přijde mi, že to co předvádí navenek není on a na ostatních si řeší nějakej svůj osobní problém.
Holky tak co dneska?Já to neviděla byla jsem na kávě a palačince.
já říkám, že každej kdo se chová takovým či podobným způsobem jako pan Michal, má nějaký problém sám se sebou a řeší si jej na ostatních.
I můj chlap říkal, že se nediví, že je sám.
Je nějakej divnej.Tak tam asi nic zvláštního nebylo.No uvidíme zítra.
no zopakovala jsem si včerejší díl u „Asiatky“ Lucky a ten Michal je fakt magor … No divní jsou asi všichni, protože VŠICHNI byli SPOKOJENÍ a dali 6 celých 6 bodů… Jediný Manažer dal 10 …
No tak nevím co čekali od asijské kuchyně a ten s 10body jediný ocenil a řekl na kameru, že ten pořad je o zkoušení nových chutí a proto 10 !!!
Ten slavný Šaman ten jen mlaskal a chválil a nakonec dal 6bodů…
nechápu ![]()
No na Samana jsem docela zvedava, u te uterni hostitelky mel boule za usima a nakonec ji taky dal jen 7 bodu, coz mi prislo docela malo. A ten Michal kdyz ji dal 4 body, tak bych ho normalne propleskla
. Kolik bodoval vcera?
Ja nejak tuto particku nechapu, dneska relativne vsichni spokojeni, jidlo chvalej, zabavu chvalej a pak daj nejvic 8 bodu
. Ale zirala jsem jak ho vychvaloval Michal, zrejme ma nejaky problem s zenami ![]()
Holky to je teda partička
Všichni se nají, boule za ušima, pořád chválí a potom nedají pořádné body ![]()
no to taky nechápu, včera to bylo luxusnější a samé 6 ![]()
Sebraná parta k neuvěření …