Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
15.3.11 11:00
klaszu píše:
Tu barmanku bych poslala někam..těma řečma mi je dost proti srsti..jsem na ní zvědavá na hvězdu..Docela mi přišlo blbý jak řekla že doma jim ukáže v kuchařce jak se děla bramboračka..každy ji přece dělá jinak…No uvidíme jaks e to vyvrbí… :think:

Přesně…mě teda tohle jako pravá bramboračka nepřišlo, ale tak každý to dělá jinak a někomu to takhle může zachutnat, tak proč nééé… No fakt se na ní těším. Hlavně na tu její gastronomii, když je tak chytrá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.3.11 13:28

Ahojky, můžu do klubu taky? :-) Prostřeno nesleduju úplně od začátku, ale nějak mě to chytlo a tak už na to nějaký měsíc koukám… :lol: A někdy se nestačím divit. Je fakt, že sama za sebe přiznávám, já bych se nepřihlásila. :mrgreen: Mám pocit, že ať se vaří, co se vaří, tak to stejně zkritizují. Navíc mě dostává, jak si někteří hostitelé myslí, jak byli super a jak jim to všichni chválili a pak když to asi vidí, tak se nestačí divit 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 19:43

Holky ahojte,
viděli jste to dneska?Samá pavučina a jak tam může mít ty malé děcka v takovým hnusu?To jsem teda zírala.Asi bych tam nestrčila nic do úst jak jsem to viděla.A to měla jen o bod míň než včerejší hostitelka.To nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.3.11 19:55
klaszu píše:
Tu barmanku bych poslala někam..těma řečma mi je dost proti srsti..jsem na ní zvědavá na hvězdu..Docela mi přišlo blbý jak řekla že doma jim ukáže v kuchařce jak se děla bramboračka..každy ji přece dělá jinak…No uvidíme jaks e to vyvrbí… :think:

Ahoj, ja teda moc nesleduju, jen v posl.dobe dopoledne, kdyz se nudime, ale chci rict - teda pokud mluvime o ty stejny zensky - ze si myslim, ze byla normalne ozrala. Takovy ten typ co doma zvolna nasava. Mluvim o dilu, ktery sel dneska dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
15.3.11 20:04

ona celkově tento týden je ta parta zvláštní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 20:07

To teda je a bude to zajímavé.Hlavně jak se to vše vyvrbí.Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
15.3.11 20:09

taky si to nenechám ujít,to bude zajímavé :mrgreen: včera jsem to neviděla,tam byl někdo přibumbanej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.3.11 20:18
terdule píše:
taky si to nenechám ujít,to bude zajímavé :mrgreen: včera jsem to neviděla,tam byl někdo přibumbanej? :mrgreen:

:lol:
Ja myslim, ze jo. Zenstina takova cela zašedlá, urousany vlasy, a hlavne divny reci. No a behem jedny takovy divny reci (behem ktery po ni ostatni u stolu dost pokukovali :mrgreen: ), se mi zdalo, ze ji to na jazyku trochu drhne.
Pockejte ale ted mi dochazi, ze ona asi varila dneska, tudiz se musim zitra dopo podivat. Tomu by odpovidaly ty pavuciny, o kterych tu nekdo psal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
15.3.11 20:25
nakukovatelka píše:
terdule píše:
taky si to nenechám ujít,to bude zajímavé :mrgreen: včera jsem to neviděla,tam byl někdo přibumbanej? :mrgreen:
:lol:
Ja myslim, ze jo. Zenstina takova cela zašedlá, urousany vlasy, a hlavne divny reci. No a behem jedny takovy divny reci (behem ktery po ni ostatni u stolu dost pokukovali :mrgreen: ), se mi zdalo, ze ji to na jazyku trochu drhne.
Pockejte ale ted mi dochazi, ze ona asi varila dneska, tudiz se musim zitra dopo podivat. Tomu by odpovidaly ty pavuciny, o kterych tu nekdo psal :lol:

tak to si najdu a dnes?tak je pravda,že ten pořad je o vaření,ale ty pavučiny si mohla vyluxovat,ty nebyly den starý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.3.11 21:49

No a podle ukázek jí to asi někdo i řekne, ne? Že z ní jde cítit alkohol. :nevim: No, myslím, že ju dneska vytočila ta, co bude vařit zítra, a tak jí to bude chtít vrátit. Bude to velmi zajímavé… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.3.11 21:49

nooo tak tenhletýde je fakt hustej!!!
DAvid je pěknej rýpal!!! nic mu není vhod… barmanka asi opravdu bumbá… ty pavučiny byl děs! pravda… občas taky nemám špígl nígl… ale přihlásit se do tohoto pořadu asi fakt naklidím abych se nemusela stydět..
paní Jarka je sympatická… a Kája noo dnes taky se jí dost nezdálo.. celkově si jdou dost po krku! a vadí mi to! minulý týden to bylo prima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.3.11 21:50

jo jo ta jí proleze i šuplíky.. a skříně a všechno se vsaďte.. však řekla, že si jí vychutná! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 21:53

Tak bude to dělat určitě naschvál.To se mi teda nelíbí.Ale zítřek bude zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
16.3.11 11:53

Zdravím,včerejší díl jsem si nenechala ujít a dnes dopoledne jsem si ho skoukla znovu. No já vařit do pořadu v televizi,tak si klidně nově vymaluju :mrgreen: Vždyť ta ženská se reprezentovala jako špindíra. A ten pokojíček,okopaný zdi,polepená podlaha,pod postelí měli ty kluci bordel. Nedivím se že ti ostatní ohrnovali nos. Jsem zvědavá jaký bude dnešní díl.
Bydlíme také v činžovním domě,takže máme šíleně vysoký stropy a pavučiny se tady taky dělají. A vím že to jde uklidit,nechápu jak tam vykládala,že to nejsou pavučiny a rozhodně si mi druhý den znovu neobjeví.
Nepřišlo mi že by chlastala…myslíte že jo? Já nevím na těch lidech to nepoznám :roll: Ale je fakt,že jí tam něco říkat bude.
omlouvám se za román :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
16.3.11 11:55

Minulý prostřeno bylo příjemný. :-) Milý lidi se sešli,ale to se tak často nestává :-(
Alespoň je teď nějaké spestření :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky