Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
11.3.11 15:49

Ahojte holky,
taky se přidávám do kroužku :lol: Prostřeno mě baví, jen teda někdy nechápu ty lidi a úplně se rozčiluju :lol: Třeba včera ta závistivka 6 bodu za takovou super véču. Jasně, nemuselo jí to chutnat, ale určitě to bylo víc jak na 6 bodu. navíc už jen za tu kreativitu by to chtělo Martyho ocenit :palec: A pak mě štvou lidi co tam vaří uplně obyč jídla. To mě štve, a nebo mě ještě vadí, když se tam přihlási někdo kdo nejí ryby, nemá rád tučné, nejí sladké a podobně! Tak proč se tam hlásí? :roll: Ale jinak super pořad! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.3.11 16:44

proč se hlásí? potože mu jde o prachy a je tak naivní, že si myslí že vyhraje…
to máš jako do superstar! někteří z lidí co pak vévodí hvězdné pěchotě… to je další příklad šíleného sebevědomí či hlouposti! :roll: 8-o :palec:
Martyn vařil opravdu dobře.. měl zvláštní jídla nebo něčím zvláštní…
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.3.11 16:49

jo jo Eva je taktik.. mě včera štvala Kateřina jak ofrňovala u moučníku ani pomalu neochutnala…
a sama když vařila ten knedlík… a olizovala tu vařečku přímo v záběru! kurňa… to mi teda eklovalo… přitom knedlík by se jí povedl, kdyby si dala tu práci a vypracovala ho! protože dobrá kuchařka a možná i začátečnice ví, že nestačí smíchat suroviny.. že i to, že se to musí propracovat je potřeba… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
11.3.11 16:58
Macík74 píše:
to máš jako do superstar! někteří z lidí co pak vévodí hvězdné pěchotě… to je další příklad šíleného sebevědomí či hlouposti! :roll: 8-o :palec:
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč! :palec: :palec: :palec:

Tak dej pak vědět jak se ti to povedlo.Ten špíz musí být výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
11.3.11 17:00

Ta Kateřina říkala,že nejí sladké,ale při těle je.Tak nevím z čeho.To se mi vždycky líbí jak to říkají ti,na kterých to jde nejvíc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
11.3.11 17:10
Macík74 píše:
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč! :palec: :palec: :palec:

Jojo v superstar jsou někteří taky na :pocitac: hihi
Ty špízy nevím…nebudou asi špatné, ale nějak mě to nezaujalo. a jak říkal Martyn, myslím, že tím, že to dusila v tom víně, tak ty masa ztratily osobitou chuť a pak všechny chutnaly stejně…no nevím, možná že ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
11.3.11 17:11
J-Zicek píše:
Ta Kateřina říkala,že nejí sladké,ale při těle je.Tak nevím z čeho.To se mi vždycky líbí jak to říkají ti,na kterých to jde nejvíc vidět.

No myslím, že to jen tak říka… páč když se zapomene, tak zblajzne skoro celý dezert (toho Krtka myslím, že dost snědla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
11.3.11 18:49

Holky, tak já prostřeno sleduji také :palec:
nelíbí se mi taky kritizování jak kdo bydlí, ale myslím, že kvůli zajímavosti pořadu to mají účinkující nařízené :wink: říct svůj názor......

Dneska se mi ale díl velmi líbil a hlavně to, jak se výherkyně dokázala rovným dílem podělit se všemi zúčastněnými :palec: :palec: ode mě teda klobouk dolů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.3.11 19:34

Karolína byla skvělá, strašně příjemná ženská a hostitelka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.3.11 09:58

já to včera neviděla, takže vyhrála Karolína? Co měla za jídlo? Snad zvládnu v pondělí reprízu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
12.3.11 13:01

Karolína vyhrála, rozdělila se se všema o výhru.Takže každej dostal 5 tisíc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.3.11 20:14

tak punč je naprosto mňam! a ten krtek taky!!! fakt lahůdka i když dost finančně nákladná - je tam šlehačka, dvě zakysané, asi 5 banánů a tvaroh… ale fakt mňamka!
podařila se!
zítra budou špízy.. no uvidíme.. zkusím podlít částečně tím vínem.. mám děti.. tak aby to nebylo moc kyselé.. :think:
Karolína byla fakt dobrá! a myslím, že se ještě nikdo o výhru nepodělil! což je fakt obdivuhodné!
jinak na menu by u mě vyhrála Andrejka spolu s Martym.. měli stejně bodů!
protože až tak skvělé Karolíny menu nebylo! pršut jen nandala se zeleninou na talíř… pak ty kostičky na pánvi s tou smetanou.. nooooo podle mě nic moc… velmi jednoduché jídlo.. a štrůdl.. obyč..
myslím, že Martyn a Andrea si s jídlem víc vyhráli… a měli s tím víc práce…
ale vyhrála tím, že byla vážně sympatická… a milá! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.3.11 22:31

Tak tenhle týden to bude teda zase síla.Z tý pětky je mi sympatická jen dnešní hostitelka a ta starší paní.Hrozná je ta barmanka, bych jí asi vyhodila od stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 09:30
Deminka píše:
Tak tenhle týden to bude teda zase síla.Z tý pětky je mi sympatická jen dnešní hostitelka a ta starší paní.Hrozná je ta barmanka, bych jí asi vyhodila od stolu.

To teda jo, ta barmanka, to zas bude případ…no dnes vaří, tak jsem na ní zvědavá jak se předvede. Páč řečí teda měla hafec a do všeho jen dloubla :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
15.3.11 10:57

Tu barmanku bych poslala někam..těma řečma mi je dost proti srsti..jsem na ní zvědavá na hvězdu..Docela mi přišlo blbý jak řekla že doma jim ukáže v kuchařce jak se děla bramboračka..každy ji přece dělá jinak…No uvidíme jaks e to vyvrbí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí