Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak bordel doma mám přiměřený dítěti, ale některým lidem by se nemuselo líbit naše zařízení, no ale hlavně si ve vaření nevěřím natolik, abych to cpala cizým lidem ![]()
každopádně si myslím,.že tento pořad je o umu s jídlem a to co tam včera slátala ta hvězda,to nemá s tímto pořadem nic společnýho,měla docela odvahu a seběvědomí se tam přihlásit…
Jsem zvědavá kdy začnou dávat nový díly, už se těším.
Koukala jsem, že příští týden bude taky opakování, ale zas je to dobrý pro ty co to neviděli. ![]()
Já se tenhle týden fakt bavím.
Roman s Veronikou to jsou takový exoti…
Proč mám pocit, že každá Veronika co v týhle soutěži je, je strašná slepice?
Tahle Veronika je vybíravá koza, který nic nechutná. Nejí zeleninu, tak coproboha jí?
Souhlasim s Tebou, je to koza
A navic mam dojem, ze to vyhraje
![]()
náhodou verča je v pohodě,vaření žádná sláva,je to telátko ,ale v pohodě.ale ten užasnej teploušek,ten by šel…vařit mi doma v prstenech a nechutně spařenej a ty kecy?to jeho včerejší menu zvládnu s prstem v nose a on se tam nosil jak péro,jeho bodování podle toho jak kdo vypadá je ubohý,já bodovat podle ksychtu…max 2body dostane
a jeho komentář na zvěřinu…moje nervy ![]()
tak co ženy říkáte na tento týden?včera mě dostalo bodování(já jsem fakt magor na jména
)paní z pondělka,to byla podpásovka,asi jí hoří koudel u prdele
aaale hlavně jsem zvědává na pana kastelána
co uvaří…určitě prubnu tyramisu ze včera,vypadalo to moc dobře..
Jupí, zítra začínají konečně zase nové díly, já se tak těšímm..
![]()
V pondělí zde máme novou pětici
tak už se těším na to co bude moc obyčejné a nepřekvapí , syté nebo toho bude málo ?… no a nedej bože když bude u paní co má nad 70 dietní zábava ![]()
Partička tohoto týdne nebyla špatná.Fandila jsem paní Janě, vyhrála si s tím víc než pan Josef.Ale ti už je věc názoru. ![]()
Tak tento týden jsou lidi moc fajn, necítím tam žádnou zášť a podvraťáctví.Po dlouhé době trochu „normální“ lidi. ![]()
Taky se díváme s přítelem.Moc mě to baví.Tento týden tam jsou dobří lidi akorát ten Martyn je takový jakýsi divný.Dívám se i na Čápi s mákem.To je taky super.
dnes byla hostitelka moc fajn,naprosto v klidu,byla moc příjemná…akurát mě ničí,snažím se večer nejíst a když někdy vidím ty dobroty?jsou to muka.. ![]()
ahojky namrkla jsem do diskuse…ten porad zboznuju moc me bavi se na nej koukat…
S kamradkou, segrou a jejich partnerama jsem si taky udelali takovy soukromy prostreno..kazdy tyden v sobotu varil jeden par, predkrm, hlavni chod a dezert. Proste vse jako v prostreno…jen cena zadna nebyla ![]()
A musim rict ze to bylo bezvadny…bylo super si to vyzkouset a musim rict ze ss menu ktery jsem udelal bych si troufla jit do TV ale musela bych na tom azrpacovat a ne jak nekteri co tam jdou a reknou ze to nidky nevarili a delaj obycejny jidla
a navic pratele vzdy pochvali ale cizi lidi jsou kritictejsi ![]()