Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
11.1.11 18:43

Tak bordel doma mám přiměřený dítěti, ale některým lidem by se nemuselo líbit naše zařízení, no ale hlavně si ve vaření nevěřím natolik, abych to cpala cizým lidem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.1.11 19:01

každopádně si myslím,.že tento pořad je o umu s jídlem a to co tam včera slátala ta hvězda,to nemá s tímto pořadem nic společnýho,měla docela odvahu a seběvědomí se tam přihlásit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.1.11 21:34

Jsem zvědavá kdy začnou dávat nový díly, už se těším. :-) Koukala jsem, že příští týden bude taky opakování, ale zas je to dobrý pro ty co to neviděli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 14:05

trošku odbočím,nevíte,kdy budou dávat cesty domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.1.11 18:44

Já se tenhle týden fakt bavím.
Roman s Veronikou to jsou takový exoti…
Proč mám pocit, že každá Veronika co v týhle soutěži je, je strašná slepice?
Tahle Veronika je vybíravá koza, který nic nechutná. Nejí zeleninu, tak coproboha jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.1.11 19:40

Souhlasim s Tebou, je to koza :roll: A navic mam dojem, ze to vyhraje :think: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.1.11 09:58

náhodou verča je v pohodě,vaření žádná sláva,je to telátko ,ale v pohodě.ale ten užasnej teploušek,ten by šel…vařit mi doma v prstenech a nechutně spařenej a ty kecy?to jeho včerejší menu zvládnu s prstem v nose a on se tam nosil jak péro,jeho bodování podle toho jak kdo vypadá je ubohý,já bodovat podle ksychtu…max 2body dostane :mrgreen: a jeho komentář na zvěřinu…moje nervy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
27.1.11 15:55

tak co ženy říkáte na tento týden?včera mě dostalo bodování(já jsem fakt magor na jména :zed: )paní z pondělka,to byla podpásovka,asi jí hoří koudel u prdele :mrgreen: aaale hlavně jsem zvědává na pana kastelána :mrgreen: co uvaří…určitě prubnu tyramisu ze včera,vypadalo to moc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.1.11 15:02

Jupí, zítra začínají konečně zase nové díly, já se tak těšímm.. :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karinka111
4.2.11 19:05

nové díly

V pondělí zde máme novou pětici :lol: tak už se těším na to co bude moc obyčejné a nepřekvapí , syté nebo toho bude málo ?… no a nedej bože když bude u paní co má nad 70 dietní zábava :-D

• Citovat
  • Upravit
485
13.2.11 11:48

Partička tohoto týdne nebyla špatná.Fandila jsem paní Janě, vyhrála si s tím víc než pan Josef.Ale ti už je věc názoru. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.3.11 19:50

Tak tento týden jsou lidi moc fajn, necítím tam žádnou zášť a podvraťáctví.Po dlouhé době trochu „normální“ lidi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
9.3.11 19:52

Taky se díváme s přítelem.Moc mě to baví.Tento týden tam jsou dobří lidi akorát ten Martyn je takový jakýsi divný.Dívám se i na Čápi s mákem.To je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.3.11 19:59

dnes byla hostitelka moc fajn,naprosto v klidu,byla moc příjemná…akurát mě ničí,snažím se večer nejíst a když někdy vidím ty dobroty?jsou to muka.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.3.11 20:42

ahojky namrkla jsem do diskuse…ten porad zboznuju moc me bavi se na nej koukat…
S kamradkou, segrou a jejich partnerama jsem si taky udelali takovy soukromy prostreno..kazdy tyden v sobotu varil jeden par, predkrm, hlavni chod a dezert. Proste vse jako v prostreno…jen cena zadna nebyla :-)
A musim rict ze to bylo bezvadny…bylo super si to vyzkouset a musim rict ze ss menu ktery jsem udelal bych si troufla jit do TV ale musela bych na tom azrpacovat a ne jak nekteri co tam jdou a reknou ze to nidky nevarili a delaj obycejny jidla :-D a navic pratele vzdy pochvali ale cizi lidi jsou kritictejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí