Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
27.8.10 14:22

Tak jsem dneska zkoukla včerejší díl a ten Štěpán je fakt hajzl.Honza neměl vše dokonalý, ale byl perfektní hostitel a ten nápad s Vánocema.Super.Navíc ve 20 letech upéct vánočku, všechna čest. :potlesk:
Vždycky je mi líto, že vyhrávaj ti taktici, jsou milí jen když hostí oni a pak se projeví. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.8.10 10:34

Teda fakt se nestacim divit. Honza byl skvely a ten Stepan… fakt peknej hajzlik. Zenske se taky projevuji, ale nejhorsi je Stepan. A vylozene me irituje jak mluvi… mel by se oblekat do ruzoveho :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.8.10 10:36
janik73 píše:
ahoj, ja dnesni dil shledla, akorat nevim jak se jmenoval chlap co hodnotil vykon Honzy 4 body, ale to bylo asi tim, že je podrazak, aby nevyhral mlady kluk tak mi to pripadalo

Chlap :lol: . On je myslim jenom o 6 let starsi nez Honza, ale vyzrany je dobre, tak mu to pribira na veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.11.10 16:25

Tak pořad každý den sleduju.Tento týden je tam zase partička.Hostitelka Alena z pondělka je pěkně protivná baba, každýho kritizuje a při tom se jí nepovedla bábovka.Měla u její přípravy půlhodinovej proslov a pak to zpackala.A jak jim místo slibovanýho uzenýho naservírovala ohřáté tenké plátky anglické slaniny tak to byl fakt vrchol… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.11.10 21:36

Jůůůů já jsem to zkoukla minulý týden úplně náhodou. Ta Alena byla pěkná důra nesympatická.
Tenhle týden koukám zase a přijde mi, že tu co hostila včera od někud znám, z nějakýho pořadu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
16.11.10 23:24
lleennttiillkkaa píše:
Jůůůů já jsem to zkoukla minulý týden úplně náhodou. Ta Alena byla pěkná důra nesympatická.
Tenhle týden koukám zase a přijde mi, že tu co hostila včera od někud znám, z nějakýho pořadu? :nevim:

Že jo???Mně je taky strašně povědomá.Zkusím zapátrat. :-D Jinak já na tomhle pořadu docela ujíždim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.11.10 23:36

Já to nesledovala, ale minulý týden úplně náhodou přepnu na primu a tam taková banda, jedna neustále krtizuje, druhá má silnýho klimakterickýho diblíka, tak jsem zkoukla zbytek na netu.
No a tohle pondělí jsem už automaticky v šest přepla na primu :D Jo a dneska dooost nuda, co se týče jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.11.10 00:31
Deminka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Tenhle týden koukám zase a přijde mi, že tu co hostila včera od někud znám, z nějakýho pořadu? :nevim:
Že jo???Mně je taky strašně povědomá.Zkusím zapátrat. :-D Jinak já na tomhle pořadu docela ujíždim. :mrgreen:

Vladimíra Bauerová

Dlouhovlasá zralá blondýna „krev a mlíko“ je výrazná osobnost. Je to žena více povolání, nejvíc se ale cítí být zpěvačkou. Zpívá mnoho let jazz, blues, šansony a swing, vydala a produkovala pět CD. Její třetí pokřtila naše jazzová legenda Vlasta Průchová.

Vladimíra je zvyklá vystupovat na veřejnosti, občas také moderuje, proto se před kamerou nestydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.11.10 20:20

Tak dneska vypadalo jídlo moc dobře.Hned mně , ale napadlo jak byla hostitelka tolik na pořádek, tak až budou mít mimčo, tak se zblázní. :mrgreen: Jinak se mi, ale byteček moc líbil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
17.11.10 21:27
Deminka píše:
Tak dneska vypadalo jídlo moc dobře.Hned mně , ale napadlo jak byla hostitelka tolik na pořádek, tak až budou mít mimčo, tak se zblázní. :mrgreen: Jinak se mi, ale byteček moc líbil. :palec:

Přesně to jsem si říkala taky. Ta se zblázní, až jí mimčo zapatle sušenku do koberce, popřípadě sedačky :D ale je teda pravda, že na to jak je celkem mladá, tak vařit fakt uměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.11.10 12:22

Tak včera vypadalo jídlo taky jako mňamka..Mně byla Jitka od začátku docela nesympatická, ale po včerejším díle jsem trochu změnila názor, je jen taková nudná.Tak jsem zvědavá kdo nakonec vyhraje, ale Adéla si myslím Lucku netrumfne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.11.10 17:56

Tak jsem zvědavá co si dneska Adééélka připraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.11.10 17:57
Deminka píše:
Tak včera vypadalo jídlo taky jako mňamka..Mně byla Jitka od začátku docela nesympatická, ale po včerejším díle jsem trochu změnila názor, je jen taková nudná.Tak jsem zvědavá kdo nakonec vyhraje, ale Adéla si myslím Lucku netrumfne. :-)

Jojo taky jsem si říkala, že Jitka je taková fouňa, ale včera to bylo super. Naopak Svatava nad vším ohrnovala nos, že jí to nechutná.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.11.10 18:56

Přesně jak jsem čekala Světlana nad vším ohrnovala nos. Nějak jsem nepochopila proč se Adéla tak předváděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.11.10 23:26
lleennttiillkkaa píše:
Přesně jak jsem čekala Světlana nad vším ohrnovala nos. Nějak jsem nepochopila proč se Adéla tak předváděla…

Světlana je fakt slepice a to urážim slepice…šla tvrdě po výhře a jsem ráda, že se jí to nesplnilo.Adél to trochu přehnala s těma chodama a jak jim tam pak hodila ten ananas celá zmožená a opitá… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí