Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve čtvrtek se chystám se synem (devět let) do kina na film Kuky se vrací, ráda bych trochu tušila, co mě čeká..samozřejmě jsem informací našla plno, ale zajímá mě názor někoho, kdo film viděl..je to vhodné pro devítiletého kluka? A líbilo se vám to?
Mám ráda tvorbu obou Svěráků, tak doufám, že nezklamou..
Tady mrkni na recenze,ale za mě,já bych na to nikdy nešla.
Ovšem proti gustu..........
Je, ja se na to chystam taky ve ctvrtek, jsme na to nateseny, jdem teda samy dospely, ukazky me docela nadchly. Ted jsem koukala na recenze a je to tak pul na pul. Jsem zvedava na ostatni nazory ![]()
ahojky ja jsem byla s detma a uz nikdy vice … prislo mi to hrozne depresivni a vseho vsudy tak deset minut legrace ale mozna na to maji ostatni jiny pohled jinak koho znam tak mely stejny nazor jako a moje sestra ktera ma rada sverakovo filmy z toho byla na dne a rikala ze asi zacal hulit ze to neni mozny ![]()
Byli jsme na něm včera a byl to děs. Synovi (5 let) se to ale líbilo. Co mi vadilo: primitivní příběh, kde chybělo napětí, humor, překvapení, prostě cokoliv, co by mě aspoň na chvilku chytlo. Závěr jsem nepochopila už vůbec. Malej Svěrák, kterej hraje hlavní dětskou postavu huhňá, neumí sykavky ani hrát, takže jen přeříkává text… Po půl hodině bych nejradši odešla. Jediný, co musím ocenit, je výtvarná stránka, určo za ni dostanou Lva.
No nazdar, to jste mě moc nepotěšily
..ale samozřejmě moc děkuju za názory.. ![]()
Tak uvidíme, rušit to nebudu, syn se těší, ale já brečím u každé blbosti, tak začínám váhat, jestli to nakonec neodnesu spíš já..
Já dám vědět, jak se nám to líbilo a doufám, že ještě nějaké názory přibydou..
K čemu byste to tak přirovnaly?
tak tedy ani me nenapada k cemu bych to prirovnala ...... ale jestly muzu doporucit tak jdete na chlupatou odplatu
To se myslím k ničemu přirovnat nedá, je to velmi specifické.
Moje pocity jsou také smíšené. Je to velmi ekologicky zaměřené, dost smutné, pro děti těžké pochopit. Ale jak říká Svěrák, bylo to myšleno pro dospělé, ale děti na to můžou jít také.
Tak ať se vám to líbí,
Halka
Judycum, já cedím u každé kraviny, ale tady není kde, z toho obavy mít nemusíš. Spíš to chce sebou hodně popkornu na zabavení se v té pusté nudě ![]()
Ahoj, já Kukyho neviděla a teda radost jste mi neudělali.Ale i tak na něj půjdu. Ptala jsem se kamarádky, která tento film viděla a aby tady zaznělo taky něco pozitivního, tak jí se prý líbil moc. ![]()
Tak už jsme to tedy viděla, a mě se to líbilo moc..
Svěráci nezklamali, byl to po dlouhé době film pro děti bez šílené animace, probíhal v poklidu, bez rozeřvaných scén..opravdoví lidi, stromy, voda, zvířata a k tomu nádherné loutky..bylo to místy trochu strašidelné, dost vtipné, ale pro malé děti moc ne (Vénovi je devět a řekla bych tak hraniční věk, i když se mu to taky moc líbilo..je fakt, že si z toho vzal zase něco jiného než já, jindy se smál, jindy bál, ale spokojený byl taky)..
Takže doporučuju, i když je to samozřejmě hodně otázka výchozího vkusu, já nemám ráda moc hektické pohádky plné akce a s kýčovitým příběhem a u Kukyho nic takového nehrozí.
Samozřejmě naprosto respektuju odlišný vkus a pokud bude mít ještě někdo chuť přispět, budu jen ráda, je jedině dobře, když zazní různé názory a pohledy.
A těm co se o svoje dojmy podělily moc děkuju. ![]()
Ahoj, tak my byli vcera, jen samy dospeli a libilo se nam to vsem strasne moc, po precteni komentaru tady i recenzi jsem od toho moc necekala, ale bavila jsem se od zacatku do konce, krasne udelane. I dojemne a smutne, chvilema strasidelne, male dite bych na to asi nevzala. Jeste po par hodinach se mi to honilo v hlave a to se mi uz dlouho po kine nestalo, takze ja urcite doporucuju! ![]()
Mě docela překvapilo, že to u nás dávali už od pěti hodin, takže to automaticky zařadili do kategorie dětské..přitom já taky myslím, že pro malé děti to moc není, jakkoli k tomu ten medvídek svádí..Vénovi i jeho kamarádům se to líbilo, ale tak on už není malé dítě..