Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sledujete někdo tento seriál? Já jsem si ho docela oblíbila, ačkoli je občas mírně oplzlý, pořád mě něčím přitahuje.
Já jsem sledovala. Dosledovala jsem až do současné série (7.?), ale teď nemám čas a ani moc chuť. Taky se mi to líbilo, i když se vzrůstajícím počtem sérií jako obvykle podle mne klesala kvalita, i když ne tak rapidně jako u jiných seriálů (Prison break, Lost…)
můj druhý oblíbený seriál po zoufalých manželkách
ted už nekoukám, protože ho dávají ve špatný čas
předtím ho dávaly ještě v 22h, to byle ještě dobré ale v půl jedné už spím ![]()
Koukala jsem na něj ráda…
ted ani nevím,jestli to dávaj,ale jak už někdo psal.....čím více dílů.tím se to nějak kazilo ![]()
koukala jsem na něj kvůli Julianu McMahonymu ![]()
ted už nekoukám,je moooc pozdě ![]()
bych ráno nevstala ![]()
Dobré ráno,
no to jse ráda, že nejsem jediná, kdo na něj kouká, mé okolí ten seriál odsoudilo a označilo za nejvy.ukanější seriál posledních dob ![]()
Já naposledy viděla díl, kdy christian zjistil, že mu zbývá pár měsíců života a požádal liz o ruku, pak měl být poslední díl té serie(myslím 6.), ale já byla pryč.
přesně tam jsem taky nějak skončila, pak jsem ještě viděla, že ona si ho nějka odmítla vzít protože zjistila že si jí bere ze soucitu, pak ale řekla že si ho nakonec vzme, ale dák to bylo už nevím
ahojky
Já vím…nakonec si ho vzala jejich zdravotní sestra,která s nimi dělala(taková nosatá a ošklivá)…když se balil s ním na svatební cestu a s černouškem tak mu volal jeho dr,že tam měly nějakého nováčka a ten jim přehodil snímky hlavy…a konec
zuzko přesně to jsem viděla taky, ale jestli si ho vzala to nevím. Včera jsem si na youtube zadala nip/tuck last scenes a mimojiné mi vyjelo, kterak umřela Kimberly a Christian se oběsil. Já jsem včera začala zase koukat od začátku ![]()
tak to je dobrý převrat, ale bez něj už to nebude ono, kde na to koukáš??
Sylvajs píše:
ahojkyJá vím…nakonec si ho vzala jejich zdravotní sestra,která s nimi dělala(taková nosatá a ošklivá)…když se balil s ním na svatební cestu a s černouškem tak mu volal jeho dr,že tam měly nějakého nováčka a ten jim přehodil snímky hlavy…a konec
jak nečekané
takže byl nakonec zdravý??
lentilko všimla jsem si na metříku, že se vám vítek povedl skoro na váš svatební den, toje pěkně, stačil kousek ![]()
zuzka.mamka -ano byl zdravý…otočil se u u dvěří uviděl tu ošklivou asistentku…jinak jsem se vždycky u seriálu pobavila… ![]()
zuzko loni ke konci těhotenství jsem si postahovala 4 serie, tak na to teď koukám a to jsem to mezitím viděla ještě na cinemě
Jinak Vítka jsme si dali k výročí. Přítel ho chtěl k narozeninám, ale odmítla jsem přenášet až do září ![]()
lleennttiillkkaa píše:
zuzko loni ke konci těhotenství jsem si postahovala 4 serie, tak na to teď koukám a to jsem to mezitím viděla ještě na cineměJinak Vítka jsme si dali k výročí. Přítel ho chtěl k narozeninám, ale odmítla jsem přenášet až do září
co si ti chlapy všechno nevymyslí ![]()
můj chlap zase uděla z našeho početí vědeckou záležitost protože chtěl klárku na listopad, taky k narozeninám
musim teda přiznat že se mu to nakonec celkem povedlo, manžel je 4.11 a klárka 10.11