Plastická chirurgie s.r.o

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27248
21.6.10 22:33

Plastická chirurgie s.r.o

sledujete někdo tento seriál? Já jsem si ho docela oblíbila, ačkoli je občas mírně oplzlý, pořád mě něčím přitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
21.6.10 22:40

Já jsem sledovala. Dosledovala jsem až do současné série (7.?), ale teď nemám čas a ani moc chuť. Taky se mi to líbilo, i když se vzrůstajícím počtem sérií jako obvykle podle mne klesala kvalita, i když ne tak rapidně jako u jiných seriálů (Prison break, Lost…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.6.10 23:12

můj druhý oblíbený seriál po zoufalých manželkách :mrgreen: ted už nekoukám, protože ho dávají ve špatný čas :cry: předtím ho dávaly ještě v 22h, to byle ještě dobré ale v půl jedné už spím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
22.6.10 07:31

Koukala jsem na něj ráda…
ted ani nevím,jestli to dávaj,ale jak už někdo psal.....čím více dílů.tím se to nějak kazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
22.6.10 07:37

koukala jsem na něj kvůli Julianu McMahonymu :srdce:
ted už nekoukám,je moooc pozdě :-(
bych ráno nevstala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
22.6.10 08:16

Dobré ráno,
no to jse ráda, že nejsem jediná, kdo na něj kouká, mé okolí ten seriál odsoudilo a označilo za nejvy.ukanější seriál posledních dob :D
Já naposledy viděla díl, kdy christian zjistil, že mu zbývá pár měsíců života a požádal liz o ruku, pak měl být poslední díl té serie(myslím 6.), ale já byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 15:01

přesně tam jsem taky nějak skončila, pak jsem ještě viděla, že ona si ho nějka odmítla vzít protože zjistila že si jí bere ze soucitu, pak ale řekla že si ho nakonec vzme, ale dák to bylo už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.6.10 15:08

ahojky

Já vím…nakonec si ho vzala jejich zdravotní sestra,která s nimi dělala(taková nosatá a ošklivá)…když se balil s ním na svatební cestu a s černouškem tak mu volal jeho dr,že tam měly nějakého nováčka a ten jim přehodil snímky hlavy…a konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
22.6.10 15:09

zuzko přesně to jsem viděla taky, ale jestli si ho vzala to nevím. Včera jsem si na youtube zadala nip/tuck last scenes a mimojiné mi vyjelo, kterak umřela Kimberly a Christian se oběsil. Já jsem včera začala zase koukat od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 15:46

tak to je dobrý převrat, ale bez něj už to nebude ono, kde na to koukáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 15:47
Sylvajs píše:
ahojkyJá vím…nakonec si ho vzala jejich zdravotní sestra,která s nimi dělala(taková nosatá a ošklivá)…když se balil s ním na svatební cestu a s černouškem tak mu volal jeho dr,že tam měly nějakého nováčka a ten jim přehodil snímky hlavy…a konec

jak nečekané :mrgreen: takže byl nakonec zdravý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 15:50

lentilko všimla jsem si na metříku, že se vám vítek povedl skoro na váš svatební den, toje pěkně, stačil kousek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.6.10 16:00

zuzka.mamka -ano byl zdravý…otočil se u u dvěří uviděl tu ošklivou asistentku…jinak jsem se vždycky u seriálu pobavila… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
22.6.10 21:08

zuzko loni ke konci těhotenství jsem si postahovala 4 serie, tak na to teď koukám a to jsem to mezitím viděla ještě na cinemě :D Jinak Vítka jsme si dali k výročí. Přítel ho chtěl k narozeninám, ale odmítla jsem přenášet až do září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 23:16
lleennttiillkkaa píše:
zuzko loni ke konci těhotenství jsem si postahovala 4 serie, tak na to teď koukám a to jsem to mezitím viděla ještě na cinemě :D Jinak Vítka jsme si dali k výročí. Přítel ho chtěl k narozeninám, ale odmítla jsem přenášet až do září :D

:lol: co si ti chlapy všechno nevymyslí :lol:

můj chlap zase uděla z našeho početí vědeckou záležitost protože chtěl klárku na listopad, taky k narozeninám :think: musim teda přiznat že se mu to nakonec celkem povedlo, manžel je 4.11 a klárka 10.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí