Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
25.6.10 23:32
Mišmiš píše:náhodou až těch 8 prťat povyroste za pár let tak bude mít krásnou velkou rodinu, to bude psina až to bude vdávat a ženit a budou se hrnout vnoučata… :lol:

Přesně ta ženská má zaručený že bude několikanásobnou babičkou neli prababičkou!!
To my co máme zatím jedno dítě nebo i víc nemusíme mít vnoučata :-) Kdyby ona vnoučata neměla bylo by to faaakt divný :D
)Snad pochopíte co tím chci říci :-) )

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 23:33
Anonymní píše:
Je to maxi ale né máma ,ale něco uplně jiného a jak tady někdo psal že své děti vychovává tak to potěš to je výchova :zed: .Taky bych chtěla napsat ,že navštěvovat s dětma kino, divadlo a pod je velmi duležité ,pak s détma promluvit o všem možném to jako bude vzládat jak ?A chovat každé miminko deset min to je taky :zed: vy co se jí tu tak zastáváte vy taky chováte své dítě jen deset min a dost ? Vždyt je to vše na hlavu co ona v tel předvedla ,děti nevychovaný ,miminka odložené nebo u chuvy opět jen deset min a jak tam řekla že všechny děti jsou její ,ale některé miluje a upřednostnuje víc to je už vrchol.A že neměla deset let sex to jí věřím kdo by chtěl takovou blbku :zed: .Plastiku má píšou to všude i ona se v telce už vyjádřila že podstoupila několik plastik jinak by to ani nešlo tahala by břicho po zemi .Muže být štastná ,že osmerčata přežila a jsou jak tak zdravá ,ale evidentně jsou opožděná ,ale to je celá její rodina dohužel .Děti bych jí vzala hned .To že maj jídlo není péče !

na tím jsem se taky pozastavovala jak řekla že má rády všechny miminka, ale 4 z nich upřednostnuje víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kala123
25.6.10 23:36
Michaelakkk píše:
Ráďa69 píše:
Nemyslím ,ale tvá poslední odpověď se trochu tluče s tvou předchozí ,sorry
No jen jsem tím chtěla říct, že nás naši nikdy do ničeho nenutili :-) když jsme chtěli jít řekli jsme si o to, naši s námi dělali vše možné co se týče sportovního vyžití a místo divadel a kin jsme chodili na naše koncerty, kde jsem vystpovala já nebo mí sourozenci ale zase to nebylo povinný :-)
No každý je ale jiný… když jsem přišla za našima chci hrát na klavír koupili mi klavír a tak to bylo podobně se vším(až na lyže na ty mne postavil děda v roce)
Děti maxi mámy také budou mít cše co budou chtít jen musí chtít :-) Myslím, že ona je také vede k hudbě sportu apod, však mají krásnou zahradu s hřištěm traampolínu :-) a ve škole určitě i spoustu kroužků :-)(teda alespon doufám :-))

A dokážeš si představit, že každé dítě za ní příjde s takto nákladným koníčkem jako je klavír, zároveň všem koupí lyže a bude platit koníčky.
Prosím tě buď realistka - kde na to vezme. I úžasná popularita na které momentálně vydělává časem upadne.

• Citovat
  • Upravit
6555
Anduli píše:
xangel87 píše:
Co se týče toho jejího zjizveného pupenda a dnešní fotky, ala topmodelka bez jizvičky,to bych jí nebrala, taky si hodlám nějak nechat po porodu odstranit strie, nemyslím, že by to bylo nějak drahá záležitost a ty strie se mi teda opravdu děsně nelíbí na mě :-)To bych se jí vůbec nedivila..
Ono jde nějak strie odstanit?? 8-o 8-o Já je chci taky mít pryč!! :-) Mně bylo řečeno, že se jich už nikdy nezbavím. A to je mám řekla bych horší, než má ta maximáma na fotce… :roll:

Máme rok 2010, všechno jde :mrgreen: Myslím, že nějakým chirurgickým zákrokem bo přes laser to jde, ale nebudu dělat chytrou, páč podrobnosti jsem si ještě nezjištovala, na to mám ještě 3 měsíce:-) Určo ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
Anonymní píše:
Je to maxi ale né máma ,ale něco uplně jiného a jak tady někdo psal že své děti vychovává tak to potěš to je výchova :zed: .Taky bych chtěla napsat ,že navštěvovat s dětma kino, divadlo a pod je velmi duležité ,pak s détma promluvit o všem možném to jako bude vzládat jak ?A chovat každé miminko deset min to je taky :zed: vy co se jí tu tak zastáváte vy taky chováte své dítě jen deset min a dost ? Vždyt je to vše na hlavu co ona v tel předvedla ,děti nevychovaný ,miminka odložené nebo u chuvy opět jen deset min a jak tam řekla že všechny děti jsou její ,ale některé miluje a upřednostnuje víc to je už vrchol.A že neměla deset let sex to jí věřím kdo by chtěl takovou blbku :zed: .Plastiku má píšou to všude i ona se v telce už vyjádřila že podstoupila několik plastik jinak by to ani nešlo tahala by břicho po zemi .Muže být štastná ,že osmerčata přežila a jsou jak tak zdravá ,ale evidentně jsou opožděná ,ale to je celá její rodina dohužel .Děti bych jí vzala hned .To že maj jídlo není péče !

Jsi podle mě moc kritická, zamysli se sama nad sebou jak ty vychováváš dítě… třeba si na ní jednou vzomeneš a budeš jí závidět.
Já své dítě třeba nechovám skoro vůbec, jelikož nechce :D a to, že nemiluje své dítě každé stejně může být pravda!! miluje je všechny, ale každému může dávat něco jiného, oblíbit si ho za něco jiného. Nezvladatelné má jen jedno dítě!! zřejmě s poruchou chování to se může stát i nám! A autistu to se nám může stát taky! to že jí pomáhají chůvy?? No jistě ty by si snad zvládla 14 dětí sama??
Můj kamarád ze základky ze 7 třídy je z 12 dětí nejsatšímu bylo tehdy 25… někdo hold chce mít velkou rodinu!!!

• Citovat
  • Upravit
6453
25.6.10 23:37

Michalko - taky bych se v tomto směru určitě nebála-tam bylo řečeno, že mají pravidelné aktivity, třeba to malování venku…

já nevím, že vás tak trápí to jeslti budou mít její děti na to jít na diskotéku…má svůj barák, má na chůvy (kterých bude potřeba míň čím větší budou děti) má dost na to aby je všechny uživila a ošatila…to je jako malej finanční základ? kolik rodin tady v ČR to tak má?!
já nevím je to hrozně OT, ale tak nějak mi to napadlo v souvislosti - včera v reality tv se samoživitel dvou holek dušoval že jen tak tak vyjde aby měl na jídlo a nájem…u toho vás netrápí co chudák holka až si bude chtít koupit pěkný džíny a vyrazit na diskotéku?!! je to úplně to samé!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 23:37
kala123 píše:
Michaelakkk píše:
Ráďa69 píše:
No jen jsem tím chtěla říct, že nás naši nikdy do ničeho nenutili :-) když jsme chtěli jít řekli jsme si o to, naši s námi dělali vše možné co se týče sportovního vyžití a místo divadel a kin jsme chodili na naše koncerty, kde jsem vystpovala já nebo mí sourozenci ale zase to nebylo povinný :-)
No každý je ale jiný… když jsem přišla za našima chci hrát na klavír koupili mi klavír a tak to bylo podobně se vším(až na lyže na ty mne postavil děda v roce)
Děti maxi mámy také budou mít cše co budou chtít jen musí chtít :-) Myslím, že ona je také vede k hudbě sportu apod, však mají krásnou zahradu s hřištěm traampolínu :-) a ve škole určitě i spoustu kroužků :-)(teda alespon doufám :-))
A dokážeš si představit, že každé dítě za ní příjde s takto nákladným koníčkem jako je klavír, zároveň všem koupí lyže a bude platit koníčky.
Prosím tě buď realistka - kde na to vezme. I úžasná popularita na které momentálně vydělává časem upadne.

Popularita zřejmě neupadne, jelikož jak je vidět i tady je o ní zájem pořád a podle mě je to chytrá ženská co si dokáže svou rodinu zabazpečit!! To ona má vše ošetřené různými smlouvami!! Však má taky dobrého přítele právníka!! :-) Je to ženská chytrá a pro ty děti by se rozkrájela!!! Kdyby se jednomu něco stalo, udělala by pr něj vše!!

Příspěvek upraven 25.06.10 v 23:42

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.6.10 23:39
zuzka.mamka píše:
Anonymní píše:
na tím jsem se taky pozastavovala jak řekla že má rády všechny miminka, ale 4 z nich upřednostnuje víc

Ano říká pravdu je upřímná! já jí to věřím! Mě třeba trvalo 3 měsíce než jsem si k Samuelovi vybudovala nějaký vztah!! Jak to má asi stihnout ona když má těch mimin 8???

• Citovat
  • Upravit
6453
25.6.10 23:42

Michalko přesně!!!taky jsem čuměla jak je upřímná - dost mě tím ovlivnila - kladně - myšlení o ní - jen tak někdo neřekne veřejně, že si k miminku musí budovat delší čas vztah, nebo že má nějaké dítě víc oblíbené než jiné…a přitom to není nic neobvyklého…tedy to nevím, já zkušenost nemám, ale předpokládám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
25.6.10 23:42
Michaelakkk píše:
kala123 píše:
Michaelakkk píše:
Ráďa69 píše:
Popularita zřejmě neupadne, jelikož jak je vidět i tady je o ní zájem pořád a podle mě je to chytrá ženská co si dokáže svou rodinu zabazpečit!!

chytrá ženská???tak tu si představuju „malinko“jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kala123
25.6.10 23:43
Michaelakkk píše:
zuzka.mamka píše:
Anonymní píše:
na tím jsem se taky pozastavovala jak řekla že má rády všechny miminka, ale 4 z nich upřednostnuje víc
Ano říká pravdu je upřímná! já jí to věřím! Mě třeba trvalo 3 měsíce než jsem si k Samuelovi vybudovala nějaký vztah!! Jak to má asi stihnout ona když má těch mimin 8???

Ty máš třeba dítě které se chovat nechce ale je plno dětí které lásku maminky potřebují. Chtějí se mazlit a to několikrát denně. Jak se asi to dítě pak bude cítit když ho maminka odstrčí protože nemá čas. :think:

• Citovat
  • Upravit
17908
25.6.10 23:44

Vůbec nechci hodnotit, určitě je to každého věc.

Jen k těm možnostem - mám 4 děti a vím, že pokud se chci každému z nich denně věnovat po škole individuálně, není to vůbec žádná legrace. Už jen čtení nahlas s jedním z nich, zatímco ostatní řádí, je fakt náročné. Dá se to, ale to mám 4 a ne 14.
Nejmladší dva zatím kroužly nemají, ale vím, že i při nadstandardním platu nebudeme moci dopřát všem dětem všechny kroužky, které by chtěly. Samozřejmě, výchova není jen o kroužkách, ale kroužky pomáhají i v sebeprosazení a individualizaci dítěte, které v tomto počtu sourozenců potřebuje jako sůl.

Podle mě bude zajímavé podívat se na situaci maximámy za několik let a uvidí se… Dřív byly velké rodiny s takovým počtem dětí běžné a finanční podmínky chudých rodin podstatně horší. Ale tehdy byly děti jako stupínky, po roce, po dvou od sebe a přejímaly roli chůviček, což tady nejde. A rodina byla široká rodina - babičky, tety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 23:44

j.citro : A jak si jako představuješ chytrou ženskou?? Co si pořídí dítě ve 30 druhé v 35 a před tím si udělá doktorát a kariéru???
je chytrá jelikož dokáže své děti zabezpečit! I to jak mluví ona blbá není kdyby byla blbá! Nedokázala by se vypracovat tam kde je:D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.6.10 23:46
kala123 píše:
Michaelakkk píše:
zuzka.mamka píše:
Anonymní píše:
Ano říká pravdu je upřímná! já jí to věřím! Mě třeba trvalo 3 měsíce než jsem si k Samuelovi vybudovala nějaký vztah!! Jak to má asi stihnout ona když má těch mimin 8???
Ty máš třeba dítě které se chovat nechce ale je plno dětí které lásku maminky potřebují. Chtějí se mazlit a to několikrát denně. Jak se asi to dítě pak bude cítit když ho maminka odstrčí protože nemá čas. :think:

Podle mě své dítě nikdy neodstrčí když za ní přijde a bude se chtít mazlit nebo chovat!! Velká rodina serovná společné soužití…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.10 23:47
Michaelakkk píše:
j.citro : A jak si jako představuješ chytrou ženskou?? Co si pořídí dítě ve 30 druhé v 35 a před tím si udělá doktorát a kariéru???
je chytrá jelikož dokáže své děti zabezpečit! I to jak mluví ona blbá není kdyby byla blbá! Nedokázala by se vypracovat tam kde je:D

Mužu se zeptat kam se vypracovala ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí