Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Porodila šest dětí během kolika? Pěti let? Pokaždé si nechala implantovat více než povolené množství (to jsou u nich 2 pro ženu do 35 let) embryí a tento postup opakovala dokud se jí nepovedlo opravdu mediálně zajímavé vícečetné těhotenství. V článcích o ní se můžeš dočíst, že žila ze sociálních dávek a přesto neváhala znovu a znovu zaplatit za další umělé oplodnění…
Jistě. Nyní už má na čem vydělávat. Jestli toto není záměr tak prosímtě co?
lesino: no možná máš pravdu, ale když má tolik dětí spotřebuje tolik plen nemá čas sama na sebe, děti jedí o sto šest spotřebují strašně moc vody a energie. Myslíš že na tom vydělává?
Jestli ale chtěla být opravdu jen mediálně slavná tak umí perfektně lhát teda ![]()
No, moc bych se nedivila, kdyby měla pleny od sponzorů… I další věci. A schopnost lhát? Pardon za ten výraz, ale sežeru vlastní klobouk jestli to není lhářka ![]()
Chtěla bych být muška jenom zlatá a okouknou její domácnost v době, kdy tam není filmový štáb.
Lesino - už jsem asi pochopila jak jsi k tomu došla, nebo jak to vidíš ty.
Já prostě zase na tom, že během 5ti let někdo porodí 6dětí vidím jen jako velké štěstí a radost.
A pokud za 5let po tolika transferovaných embryí má jen 6dětí tak prostě věřím, že nic ziskuchtivého nebylo na tom, že to zkusila znova, prostě měla zamražených 6embryí a naposledy chtěla transfer…ona má třeba myšlení takovým stylem, že už i ty embrya pro ní dost znamenají a chtěla je využít -IVF i když na tom nebyla finančně ok (ale to je otázka,ve článcích se dočteš ledacos)..
Holky to je neuveritelny, co se tady zase strhlo
poslednich asi 5 stranek jsem necetla,ale podle zacatku to vypada na klasickou hadku o tom, ze si mrcha dovolila mit hodne deti, ikdyz je chuda a jeste vypada pekne
mimochodem „a jeste k tomu ma urcite plastiku“ - nezlobte se, ale to jsou fakt kysele hrozny
to je takove ubohe provincni nadavani
proste zavist
protoze vy mate 1-3 deti, takze vam media nic nevydelaji a vase postavy po porodu stoji za velky houby?
a kdo s tim nesouhlasi, jako michaela, tak ten se sveze s ni, ze?
K hádkám ohledně plastiky, v Itálii vyšel o ní článek v novinách, kde se veřejně k plastikám přiznala. Nechala si upravit břicho a poprsí, o rtech nic nepsali, ale myslím, že je má taky upravené. Ale já ji za to určitě neodsuzuju, proč ne,at si upraví co chce, akorát nechápu, kde na to vzala čas s tolika dětma?????
Mimochodem italský bulvár není jako český Blesk(kde jsou články většinou smyšlené)
Je to její věc, ale těch dětí je mi líto. Myslím si to samé co Lesi.
Jinak by mě zajímalo kolik z Vás by si nechalo zavést 6 embryí, ta možnost, že se chytí všechny tady je vždycky a ta možnost, že po zavedení 1 embrya bude vícečetné těhotenství taky.
Mě po prázdninách čeká KET, mám 3 zmrzlinky a pořád přemýšlím jestli bych šla do 3 kdyby byly všechny v pořádku, ale rozum říká, že ne a lékař by mi je nejspíš nedal, při IVF chtěl zavádět 1, ale já si 2 prosadila.
Jinak co se týká výchovy, nemyslím si, že by ze mě dělolo mámu to, že dám svému dítěti najíst a uložím ho ke spánku, to jsou jen základní potřeby a to ze mě opravdu mámu nedělá.
Souhlasím s Pudlou a Deridou- no a co?Dřív byly i takovýhle rodiny běžný- a ona,co se jí fakt musí nechat,ty děti fakt miluje,samozřejmě se jim nemůže tak individuálně věnovat,ale snaží se a jak už jsem psala,potrestala se sama!
Ohledně plastiky- se jí ani nedivím,že má pastiku břicha po osmerčatech a vlastně plastika i čehokoli jiného je její věc!Časem si taký určitě nějakou pořídím a určitě se zato nebudu stydět!
Já si myslím, že je to zkrátka jen její soukromá věc - kolik má dětí a plastik.
Do čeho jde, věděla. To, že se mohou uchytit všechna embrya, tak s tím počítat měla.
Nemám na to čistě vyhraněný názor, asi tak uprostřed. Myslím, že jí čekají ještě krušné chvíle, až osmerčata poporostou. Ty děti budou mezi sebou bojovat o máminu přízeň - už teď to dělá těch šest starších.
To že děti nechává fotit do médií, tak to celkem chápu, vydělá si tak peníze snadno a může být s dětmi. Na druhou stranu se pak ale nemůže divit, že je o ní takový mediální zájem.
Mám ve svém okolí rodinku, která má dětí deset. Šest vlastních a čtyři adoptované a fungují úplně normálně. Máma je tedy máma na plný úvazek, ale nikdo se nad tím nepozastavuje tak okatě. Možná je to tím, že jsou úplná rodina, děti mají mámu i tátu…
madi píše:
Já si myslím, že je to zkrátka jen její soukromá věc - kolik má dětí a plastik.
Do čeho jde, věděla. To, že se mohou uchytit všechna embrya, tak s tím počítat měla.Nemám na to čistě vyhraněný názor, asi tak uprostřed. Myslím, že jí čekají ještě krušné chvíle, až osmerčata poporostou. Ty děti budou mezi sebou bojovat o máminu přízeň - už teď to dělá těch šest starších.
To že děti nechává fotit do médií, tak to celkem chápu, vydělá si tak peníze snadno a může být s dětmi. Na druhou stranu se pak ale nemůže divit, že je o ní takový mediální zájem.
Mám ve svém okolí rodinku, která má dětí deset. Šest vlastních a čtyři adoptované a fungují úplně normálně. Máma je tedy máma na plný úvazek, ale nikdo se nad tím nepozastavuje tak okatě. Možná je to tím, že jsou úplná rodina, děti mají mámu i tátu…
Souhlasím- s těmi médii sem se taky divila- jako,že se ona diví,proč ji tak pronásledují,ale chápu,že je nechá natáčet- musí je uživit!
Enny, ona asi měla představu, že se nechá párkát vyfotit a média ji pak nechají na pokoji. No takhle to bohužel asi nefunguje. ![]()
Je mi líto těch dětí, že budou neustále pod drobnohledem veřejnosti a v podstatě se nedivím agresivnímu chování nejstaršího - bylo na něm vidět, že publicitu nesnáší a toto je jeho obranná reakce…
Nejsou to jediná osmerčata na světě a oan prostě využila příležitost.
U těch dalších o kterých jsem četla, tak je taky pronásledovali fotografové ve velkém, ale oni tu pozornost nechtěli, udělali dětem trička jako že jesličky a měli větší klid. Ale žili v dost šílené bídě. Taky si ty osmerčata neplánovali.
Myslím, že je lepší ta popularita, ze které těží a vydělává tím, než žít jako ty další v bídě.
A musím říct, že by mě docela i zajímalo, ak to s tou celou drodinou - máma, táta 8merčata je dál…
Markit.Hl píše:
Nejsou to jediná osmerčata na světě a oan prostě využila příležitost.
U těch dalších o kterých jsem četla, tak je taky pronásledovali fotografové ve velkém, ale oni tu pozornost nechtěli, udělali dětem trička jako že jesličky a měli větší klid. Ale žili v dost šílené bídě. Taky si ty osmerčata neplánovali.
Myslím, že je lepší ta popularita, ze které těží a vydělává tím, než žít jako ty další v bídě.
A musím říct, že by mě docela i zajímalo, ak to s tou celou drodinou - máma, táta 8merčata je dál…
Musím tě trochu opravit - jsou to jediná živá osmerčata na světě.
L.
No tedy, tady se to v noci zvrhlo. Některé absolutně nepřipouštíte, že názory jsou různé. Také absolutně nesouhlasím s tím, co jsem viděla, ale upřímně, co bych jí měla závidět? Spíš jí politovat, navíc to natáčení „zpunktovala“ ona, takže je jasné, že se tam vylíčila v těch nej barvičkách. Nevěřím jí ani polovinu z toho, co tam vykládala a už jsem psala, že je jen dobře, že ten lékař přišel o licenci.
kozisek píše:
No tedy, tady se to v noci zvrhlo. Některé absolutně nepřipouštíte, že názory jsou různé. Také absolutně nesouhlasím s tím, co jsem viděla, ale upřímně, co bych jí měla závidět? Spíš jí politovat, navíc to natáčení „zpunktovala“ ona, takže je jasné, že se tam vylíčila v těch nej barvičkách. Nevěřím jí ani polovinu z toho, co tam vykládala a už jsem psala, že je jen dobře, že ten lékař přišel o licenci.
Kozisku, to jsem taky chtěla napsat. My ji vlastně „známe“ z jednoho hodinového pořadu, kde se ona mohla chovat úplně jinak než ve skutečnosti. Ale taky nemusela, kdo ví.
Markit, opravdu tam říkali, že jsou to jediná živá osmerčata na světě. Jiná se sice narodila, nicméně nepřežila všechna…