Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky myslím,
že ani jedna z nás ji nemůže soudit.
Toužila po velké rodině a má ji. Důležité je, aby jim dala najíst, napít a milovala je. Myslím, že hodně věcí má od sponzorů(pleny) což ji také pomáhá. A že svůj příběh zmedializovala– no a co, peníze potřebovala, sama do práce jít nemůže a toto je nejrychlejší cesta jak k penězům přijít. Je velmi šikovná obchodnice- v jejím případě je to jen dobře. ![]()
Pokud jde o plastiky je to její věc. Po 14 dětech by si břicho a prsa dala předělat každá. Možná i po miň dětech. ![]()
Můj obdiv jistě má.
yenkee píše:
Můj obdiv jistě má.
No, to je právě pro mě jádro pudla. Tím, že to udělala zcela záměrně můj obdiv nemá a nepřála bych si takovou matku… Nesoudím ji, ale taky jí nedržím palce.
Přeju hodně sil dětem, ty je budou potřebovat - jak dopadne ona je mi buřt.
Prostě převážila její rozežranost nad zájmy těch dětí…
Lesino to přece neznamená že to že ty by jsi něco nedělala a něco nechtěla je správné či naopak.
Každej opravdu soudí jen podle sebe.Já bych tolik dětí nechtěla ale to přece neznamená že ona je špatná nebo že udělala špatné rozhodnutí!Přijde mi že vždy hájíš své názory a své činy jako ty jediné správné proto že kdo se nechová podle měřítek je hned špatnej.
Já myslim že naopak je chytrá a o děti se postará a to že vypadá dobře přece taky neni trestný i když jsem si všimla že občas ano
.
Je to máma co umí své děti zabezpečit,má je ráda a evidentně se o ně i dobře postará do budoucnisti.Nevim co jiného by měla při takovém počtu dětí dělat?prostitutku?děti špoupnout do jeslí?Pak by to bylo správné?
Já jí teda palce držim i když v takové situaci nikdy nebudu a ani si jí nedokážu představit.
Nikdo tady přece nepíše, že je špatná. Jen že spousta z nás s ní nesouhlasí.
Já osobně si myslím, že mít šest dětí, z toho jednoho autistu, tak je dost starostí i pro úplnou rodinu, natož pro samoživitelku. A ještě k tomu další děti ![]()
Ono s tím vyděláváním, v postatě je to to nejlepší, jak je může zabezpečit. Ale co jsem měla možnost vidět, tak těm starším dětem to dost vadilo. Copak miminům, těm je fuk, jestli je jejich fotka v novinách nebo ne, ale pro ty starší to přece musí být nátlak. Znají je všichni, novináři je pronásledují, dělají si z nich a matky opravdu hnusné srandičky …
derida píše:
K hádkám ohledně plastiky, v Itálii vyšel o ní článek v novinách, kde se veřejně k plastikám přiznala. Nechala si upravit břicho a poprsí, o rtech nic nepsali, ale myslím, že je má taky upravené. Ale já ji za to určitě neodsuzuju, proč ne,at si upraví co chce, akorát nechápu, kde na to vzala čas s tolika dětma?????
Mimochodem italský bulvár není jako český Blesk(kde jsou články většinou smyšlené)
Ale to jsou jen a jen články jsou to drby proboha nevěřte všemu… ![]()
No nemá smysl se o tom dohadovat, vy co jí odsuzujete zamyslete se prosím nad sebou, zda váš život strarost o dítě/děti a postava je natolik ideální že jí můžete soudit…
Nikdo se tu nedohaduje, nýbrž diskutuje. Vůbec se mi nelíbí jak osočuješ ostatní, kterým se to nelíbí. Každý má právo vyjádřit svůj názor.
Podle mě měla skončit u těch 6-ti. Už to je velká a krásná rodina. Proč šla tedy do dalšího oplodnění. To mi hlava nebere. Nicméně ji osobně neznám a je mi „šumák“.
viděla jsem a docela ji obdivuju, vybrala si to sama…taky to věčné osočování, že je samá plastika - takže, kdyby to byla tlustá, ošklivá pani s mastnýma vlasama a bradavicí na nose, tak by jste to vy odsuzující asi zkousli co? ![]()
a myslim, že je to každýho věc, kolik má nebo bude mít dětí, takže jestli jich měla 6 a chtěla další tak jako co? na tom neni nic špatného! ![]()
Zcela souhlasím s Mišou,
Maximáma vypadá super, snaží se děti zaopatřit jak to jen jde a pečuje o ně a proto si myslím, že je vše OK. Třeba se jednou najde i šikovný chlapík , který ji s dětmi pomůže.
Já sama za sebe říkám, že nejhezčí role v životě je mateřství, sama mám dvě a více dětí do budoucna nevylučuji.
Vždyť ty děti nejsou maličké navždy a pak to pro maximámu bude spíše role managera rodiny, aby rozvrhla dětem úkoly a povinnosti.
![]()
Jen chci napsat, že ač mi není od pohledu sympatická, hezká je, to ano. Ale to s diskutovaným problémem nemá co dělat, ne?
Nebo je to tak, že hezké se odpustí, ale ošklivá se odsoudí? Tak to snad, doufám, není.
L.
Možná vypadá super, ale podle mého názoru je šíleně nezodpovědná, nechat si zavést 6 embryí není normální. Hazardovala se svým zdravím i zdravím těch dětí, je zázrak, že všechny přežily.
yenkee píše:
Zcela souhlasím s Mišou,Maximáma vypadá super, snaží se děti zaopatřit jak to jen jde a pečuje o ně a proto si myslím, že je vše OK.
No Yenkee, zas tak ok mi to nepřipadá. Sama přiznala, že upřednostňuje 3-4 mimina před ostatními, což mi ok tedy nepřijde ![]()
Holky, mně by jenom zajímalo, co je tedy ta „norma“? Co a kolik čeho je teda " normální"? A kdo o tom rozhoduje? Pro někoho je normální mít děti 2, pro někoho 3, pro někoho 14.
Zaplať Bůh, že jsme každý jiný a že ne každý máme jenom určitý počet dětí apod. Takové to předepisování, kolik dětí je normální mít, mi zavání chováním Číňanů.
Nedávno jsem viděla kousek (bohužel nestihla jsem celý) pořadu o slovenském cikánovi, který měl dětí 30. Ne s jednou ženou, ale s vícero, nevím proč. Neznal už ani jejich jména, neznal ani přesný počet svých potomků. Ale naprosto přesně věděl, kdy se vyplácejí dávky… Byl to klasický cigoš (pardon) bydlící v jakési plechové chatrči jako bezdomovci. Děcka tam lítala v zimě s holými zadky, otrhané, oškubané, špinavé, hladové, divoké.
A nebyl jediný, kdo měl tolik dětí, takových cikánů byla v jeho okolí snad plná vesnice.
Jen mě mrzí, že jsem neviděla celý ten pořad, nestihla jsem ho.
Takže si myslím, že dětí té Američanky jsou na tom podstatně líp - ne-li velice dobře. A že se perou o matčinu náklonnost? To je celkem logické, když je jich tolik.
A že je poznamená „popularita“? Kolik lidí takhle žije pod drobnohledem kamery?
Lesina píše:
Jen chci napsat, že ač mi není od pohledu sympatická, hezká je, to ano. Ale to s diskutovaným problémem nemá co dělat, ne?Nebo je to tak, že hezké se odpustí, ale ošklivá se odsoudí? Tak to snad, doufám, není.
L.
já bych řekla, že hezké se vyčte, že je hezká (určitě má plastiku, kde na to bere, určitě šidí děti)
zatímco ošklivé, že je ošklivá
(podivejte se jak vypadá, ani o sebe se nepostará, natož o děti, viditelně to nezvládá)